2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bizde ciltte reaksiyon olmadığı için bilemiyorum, doktorlarıniz daha iyi bilir. Gittiğimiz bir doçent alerjik bebeğin annesi süt kullanılmış keki kesen bıçağı ile bile kullanmayacak demişti, her doktor baska başka şeyler söylüyor. Bir de artık ayları da büyüyor bence tolere edebilmeleri de yükseliyor, inşallah en kısa zamanda rahatlar minikkuş

Bilmiyorum ki bu arada daha da artti vücudunda yüzünde de kırmızı kırmızı pütürlükler var.sanırim o cok ciddi alerjik olan bebekler bilemiyorum ki ya da her doktor bu konuya farkli yaklasiyor.belki baska bir doktor bu kadar veriye alerji mamasina baslatirdi.bu doktordan önceki doktorumuz kakada mukus varsa baslariz demisti yeni doktor baslatmadi

Benim kıza ayri bıcak seti alayim o zaman ek gıda da ay napcami sasirdim bu konuda ben,korkuyorum zaten ek gidaya nasil tepki verecek vücudu diye

Sımdı 120 yaptım, uyuyordu, 60ı ıctı, uyumaya devam ettı..
En son 23.00 da 120 ıcmıstı
sheilata 2’de çok halsizdim, 90 ml mama yaptım, eşim uyuttu. 20 ml içmiş. Ağam bizimle eğlenmeye kalkıyor gece herhalde. 4.30’da 3 dk emdi uyudu. 8.30’da 60 ml mama yaptım tekrar. Bitince ağladı, bir 60 daha yaptım içmedi. Arada 5-6 kere de sallayıp geri uyuttuğum var.

Canim emdigi yetiyordur muhtemelen aç olsa icer heralde uyuyamaz diye düsünüyorum.bsnim kiz acikinca sürekli sağa sola dönüyor uyuyamiyor.60 la doymazsa önce bi 30 yap bence.benimki her mama bittiginde agliyor ama 5 dk bekle ysnisini yapmadan doydukladirini hemen anlayamiyorlar

Herhalde yavas yavas gece beslenmesini kesıcez gıbı, bızımkı de 60 ı ıctı 60 kaldı.. Bellı de olmuyor 120 yapıyosun bazen ıstıyor, 30 daha yapıyorum ıcmıyor. Bosa gidiyor hep mamalar

Herhalde yavas yavas gece beslenmesini kesıcez gıbı, bızımkı de 60 ı ıctı 60 kaldı.. Bellı de olmuyor 120 yapıyosun bazen ıstıyor, 30 daha yapıyorum ıcmıyor. Bosa gidiyor hep mamalar
Valla sizin bebeleri okuyunca bizim kızda mi tuhaflik var diyorum.3-4 saat beslenmesini bir birakamadik uzun uyumuyor asla güzel de iciyor

Benim kıza ayri bıcak seti alayim o zaman ek gıda da ay napcami sasirdim bu konuda ben,korkuyorum zaten ek gidaya nasil tepki verecek vücudu diye
Korkma, büyüyorlar artık. Arkadaşımın bebesi altı aylık, onun da en başından beri vücudunda egzama vardı ama doktoru cilt egzaması olduğunu düşündü hep. Ek gıdada yoğurt yedirdikten sonra kabardı, et oldu çocuk öyle anladılar alerjik egzama olduğunu. O da şimdi hem katı diyet yapıyor, hem de bebeğine süt ürünlerini komple kesip alerji mamasina geçti. Tabi doktoru öyle uygun gördü. Rahatladı bayağı demişti en son konuştuğumuzda. Devam ederse doktorunla tekrar istişare et. Mukusu tek başına gösterge almıyor bazı doktorlar yanında ek durumların olması lazım, kan gibi döküntü, huzursuzluk vs gibi. Zaten mukus en son geçen durum alerjide, aylar sonra geçiyor. Bizim 4 bucuktan sonra geçti ki ben ikinci aydan beri diyet yapıyorum. Çocuk doktorunun yanında bir de alerji doktorundan da bilgi alırsın için rahatlar. Ama ek gıdada bize ilk önce yeşil kabak+patates başlattı doktorumuz. Sonra pırasa, kereviz, tatlı patates, en son da bu patates+kabağın yanına havuç ekledik. Tereddüt ederseniz böyle yapabilirsin.

Ben sadece eczaneden alabiliyorum anti reflu mama kullanıyoruz. Bir kutusu = 3 kutu mama fiyatında. Her zaman, her eczanede olmaması da cabası. Yaani, haline şükret
Rahatlattı mi miniği reflü maması? Alerji mamasıni da biz ilk 700 kusure aldık, Allah'tan rapor çıkardık artık ücretsiz. Keşke sizde de böyle olsa

Gerçekten her doktor farklı yaklaşıyor, zibilyon tane çocuk doktoru ve milyon tane alerji doçenti profesörü gezdim hepsinin yolu yöntemi bambaşka. İçine en sinen doktorla devam et, her kafadan ayrı ses çıkınca olmuyor.

Saol canim.Bizim egzamamiz döküntümüz mukuslu kakamiz vardi.simdi mukuslu kaka ve iste kırmiziliklar pütür pütür olma kaldi.bakalim gidecem bu hafta doktora ne dicek

Rahatlattı mi miniği reflü maması? Alerji mamasıni da biz ilk 700 kusure aldık, Allah'tan rapor çıkardık artık ücretsiz. Keşke sizde de böyle olsa
Çok şükür iyi geldi. 30 cc içip bırakıyordu diğer mamaları. Emsin, 5 dk tutmadan çıkarıyordu geri… bu mama midesini baya rahatlattı. Şimdi doyacak kadar içiyor enazından… emsin hala kusuyor. Memeden kesip hemen peşine mama vermem gerekiyor ki mideyi bastırsın… 870 tl ye alıyorum ben de. Bir eczaneyle konuştuk. 850 den veriyor. Çoğu çöpe gitmekle birlikte, haftada 2 kutu mama alıyoruz… başladığımızdan beri daha iyi ama kızım. Daha huzurlu, daha sakin. Uykuya geçişleri bile kolaylaştı çocuğun. Bilseydim başta daha alırdım ne ağlatmışım çocuğu yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…