- 11 Mayıs 2023
- 347
- 588
- 25
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.661
Ne demek kuzummYaaa sen cansın burdan kaçırdım şimdi mesajını görünce mutlu oldum sağolasın canım
Kiloya göre veriliyor damlalar canım. Demiri bestiron , d vitaminini ocean veriyorum ben. Hepsinde öyle mi bilmiyorum ama, bestironda demirin emilimini arttırması için içinde c vitamini (portakal) da var. Kokusu, tadı falan da güzel. Ama lekesi çıkmıyor. BilginizeBir de demir ve d vitamini ne kullanıyorsunuz, kaç damla kullanıyorsunuz? Benim doktor bir demir ilacı vermiş hiçbir yerde yok sağlık ocağındakini veriyordum içim rahat etmedi.
Demir ocean microfer (günde 0,5 ml) , d vitamini devit-3 (günde 3 damla). Ama ben demir vermeyi bıraktım.Bir de demir ve d vitamini ne kullanıyorsunuz, kaç damla kullanıyorsunuz? Benim doktor bir demir ilacı vermiş hiçbir yerde yok sağlık ocağındakini veriyordum içim rahat etmedi.
Dişe benziyor bence. Kaka onunla alakalı değildir de diğerleri diş gibi.Ay doğduğundan beri ilk kez tüm gün kaka yapamadı
Gündüz uykuları da kötüydü bugün
Şu an da çok huzursuz salyası çok arttı ve sürekli sol kulağını çekiştiriyor.
Diş sıkıntısı mıdır bu?
Öneriniz var mı rahat uyuması ve kaka yapması için ne yapabilirim
Tam da şu an bende ne alsam diye bakıyorum. İncia siveno beeo arasındayım hepsi temiz içerikliBebek icin gunes kremi ne aldiniz benim kizin yanaklari kizardi disarida gezerken. Weledayi biliyorum bi
Beeoyu duymadim da diger ikisini biliyorum aynen sivenonun biberon yikamasini almistim sonra kları daha cok begendim diye almadim weledayi alacagim galibaTam da şu an bende ne alsam diye bakıyorum. İncia siveno beeo arasındayım hepsi temiz içerikli
Emek hırsızlığı gibi oluyor ya ikinci el satış sayfalarında falan kitaplarının PDF sini fotokopisini falan satanlar var artık önüne geçebilmek için öyle bi açıklama yapmıştı artık önüne geçemiyoruz avukatlarımız ilgilenmek zorunda diyeBöyle bir şey için neden gidiliyor ki kötü bir şey değil aslında nelerin yasak olduğu konusunda fikrimiz yok açıkcası
Benim kızımında aynı özellikle kafası d vitamini eksikliği olabilir yazıyor nette ama düzenli veriyorum bi doktoruna soracam bendeKızlar kızımın kafası sürekli terliyor.Çarşaf sırılsıklam oluyor,napabilirim bilmiyorum,şimdi müslin serdim çarşafın üstüne.sizde durumlar nasıl?
Bilmiyorduk neyse artık kaldırdı arkadaş resimlerimiEmek hırsızlığı gibi oluyor ya ikinci el satış sayfalarında falan kitaplarının PDF sini fotokopisini falan satanlar var artık önüne geçebilmek için öyle bi açıklama yapmıştı artık önüne geçemiyoruz avukatlarımız ilgilenmek zorunda diye
Ben de henüz almadım ama bunlardan bırını alacagimBebek icin gunes kremi ne aldiniz benim kizin yanaklari kizardi disarida gezerken. Weledayi biliyorum bi
Şüphedeysen hiç risk alma, at bence.Kızlar bugun 2.doz rotayı yaptırdım, ebe 2 tane rota vakası görüldü gectıgımız hafta dedı
Emzık saglık ocagında yere dustu, dırek cope mı atsam, yoksa ıyıce kaynatsam mı? Çok tedirgin oldum
AttımŞüphedeysen hiç risk alma, at bence.
Ben de düzenli veriyorumBenim kızımında aynı özellikle kafası d vitamini eksikliği olabilir yazıyor nette ama düzenli veriyorum bi doktoruna soracam bende
Minela care aldim ben.ama vücut icin almadim daha temiz icerikli vücut icin bulamadimBebek icin gunes kremi ne aldiniz benim kizin yanaklari kizardi disarida gezerken. Weledayi biliyorum bi