- Konu Sahibi sunshine__
- #72.641
Ben yumuşak banyo süngeri kullanıyorumKızlar bebeklerinizi yıkarken kese lif vs kullanıyor musunuz? Ben hala sadece su döküyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yumuşak banyo süngeri kullanıyorumKızlar bebeklerinizi yıkarken kese lif vs kullanıyor musunuz? Ben hala sadece su döküyorum.
Ben sunger kullaniyorum.Ama duzenli degistitmek gerekiyormus galiba onu daha hic degistirmedim :/Kızlar bebeklerinizi yıkarken kese lif vs kullanıyor musunuz? Ben hala sadece su döküyorum.
Bu kadar cok sutu olanlaraBenimkinden yogurtluk falan olmazYok yüzüstü dönmüyor benimki niyeti iyi ama ayak gitmiyor yan dönüp c şeklinde takılıyor. Dün jimnastik matında fıldır fıldır hareket etti mattan çıkıp parkeye doğru hareketlendi
Arkadaşım anne sütünden yapmış zamanında yoğurdu. Katı diyet yapıyordun zaten sütünden alerjik olmaz sağdığından mayalarsın
Ay cok sagoooolS sunshine__ 6 ayın hepsını cektım
Biz ayniyiz galiba sizinle gun olarakBiz 10 gun sonra 6 ay olucaz ama bırakmadık. İçindeki yenidoğan yastığını çıkardım rahat ediyor şimdilik bu şekilde. Sığmamaya başlayınca bırakırım bana çok hüzünlü geliyor puseti bırakmak arabada oto koltuğuna oturuyor benimki
Puset kesinlikle cok rahat.Biz arabada da ayni puseyi kullaniyoruz.Puseti birakinca otokoltugu da alman lazim olcak bi deYeni bıraktım ben ayaklar sürekli dışarda kalıyordu bizim bi de oto koltuğu aldık artık ona koyacağım. Ama puset rahatlık geçen oto koltukta uyudu bebiş kucağıma alıp eve çıkana kadar uyandı. Puset olsa uyanmama ihtimali var ama tabii bundan sonra böyle olacak arabasına koydum daha rahat seyrediyor her yeri
Cikar artik ya vakti gelmistirBen kullaniyorum sungeri de cikarmadim
Duser ya eger cok siki sabitlemezsemSağa sola düşmüyorsa oturt canım. Benimki düşer sanki.
bizimki de 6. Ayda gecceksiniz dedi ama bilmiyorum iste her 6 aylik bebek ayni degil kiPuset dediğin araba koltuğu mu? Onu fırlattım attım ben ya bildiğin bebek arabasına koyuyorum 3.5 aydan beri, 60 derecelik açı ile eğik yatırıyorum. Doktor onay verince öyle yapmıştım
Aaa bılmıyordum, artık silinmez kı ama süresi gectıYasak avukatına veriyor Hande hanım paylaşma bu şekilde bence
Sanatoryumda aldırdım canım çok tatlı bir doktor var, ama 1bucuk ay sonraya gun almıstım, cok kısa surdu, hemen randevu bulursun, plastik cerrahi, hemen git 1 aya ancak gun verirSohrab yukarda benlerini aldırcagını yazmıssın hatırladıgım kadarıyla sen ankaradaydın.ben de aldırıcam da nerde aldırsam bilemedim hamilelikte çıktı gözümün altında bikaç tane. Devlet hastanelerinde plastik cerrahi olmuyor pek üniversite ve şehir hastanelerinde de asistan yapıyor güvenemiyorum sen nerede aldırdın zor oldumu iz kalırmıymış
Nasıl yani anlamadık sorun mu teşkil ediyorYasak avukatına veriyor Hande hanım paylaşma bu şekilde bence
Kulağında bişi olmayabilir, benimAy doğduğundan beri ilk kez tüm gün kaka yapamadı
Gündüz uykuları da kötüydü bugün
Şu an da çok huzursuz salyası çok arttı ve sürekli sol kulağını çekiştiriyor.
Diş sıkıntısı mıdır bu?
Öneriniz var mı rahat uyuması ve kaka yapması için ne yapabilirim
Bulursun günlük süt satan dükkanlar oluyor ya oralardaMamamiz keci sütü.Muhtemelen yogurdu da keci sütünden yaparim ama inek sütü gıbi günlük kolay bulunabilir mi acaba
Editliyormus gibi yap, düzenle, hepsini sil,Aaa bılmıyordum, artık silinmez kı ama süresi gectı
BenimKızlar herkesin bebeği dönüyor mu 29 Aralık doğumlu kızım ve hala dönmüyor hiç dönmeye gayreti de yok
Böyle bir şey için neden gidiliyor ki kötü bir şey değil aslında nelerin yasak olduğu konusunda fikrimiz yok açıkcasıEditliyormus gibi yap, düzenle, hepsini sil,
Öyle oluyor galiba…
Ayrıca doğru bulmuyorum avukata vs gitmelerini, ne var sanki insanlar birbirine yardımcı olsa… çok seviyor millet avukat vs
Yöneticiye yazdım, silindi artık..duzenlemek ıcın 15 dk gıbı bı sure varEditliyormus gibi yap, düzenle, hepsini sil,
Öyle oluyor galiba…
Ayrıca doğru bulmuyorum avukata vs gitmelerini, ne var sanki insanlar birbirine yardımcı olsa… çok seviyor millet avukat vs
Aaaa bilmiyordum… tamam canımYöneticiye yazdım, silindi artık..duzenlemek ıcın 15 dk gıbı bı sure var
Evet katılıyorum, sonuçta başka bir inet sayfasına da yükleyebilirsin, oradan da bakılabilir vs…Böyle bir şey için neden gidiliyor ki kötü bir şey değil aslında nelerin yasak olduğu konusunda fikrimiz yok açıkcası
Yaaa sen cansın burdan kaçırdım şimdi mesajını görünce mutlu oldum sağolasın canımKızlar bu bebek aç kitabının tariflerinin bazıları pinterestte var. Oradan bulabilirsiniz bir tarif bulunca altta diğerleri de çıkıyor. Bilginiz olsun