2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar ek gıdaya kafa göz dalmaya devam ediyorum. Ben eve geldigimde annem kahvaltiyi yapip bırakıp gidiyor. Kızım ben yerken cok yemek istiyor. Patates haslamasi vardı ondan başladım vermeye, yumurta sarısı verdim baya yedi ama ağzında kuru kalır diye labne verdim, labneyi baya sevdi bende yumurta sarisiyla biraz labneyi buladım. En sonda bes on ml süt iciyor üstüne ağzının boş olduğunu kontrol ediyorum. Şu verdiğim ürünlerin hepsini üçüncü dördüncü yiyişi bir tek labneyi ilk defa yemiş oldu. Bu şekilde giderek hile mi yapıyorum aylar sonrasına erken mi geçiyorum herkesin varacağı yer burası mi zaten yoksa havuc mu haslasam versem bilemiyorum iyi mi kötü mu durumdayiz.

Valla ben çorba bile yapıp verdim tavuk suyu tel şehriye havuç patates kahvaltıda herşeyi istiyor labne değilde lor la başlicam bende yumurtaya bu qyindoldurunca geçmeyi düşünüyorum canım

Çok teşekkür ederim canım 2tane doktor var kadın olana mı gittin erkek olanamı ?

Canım, 3 gün kuralı yapmıyor musun? Yani bildiğim kadarıyla bir şey olmaz ama alerjik reaksiyon gösterirse anlayamazsin hangi besinden diye yavaş yavaş ilerletiyor doktorlar…

Bunlar ilk verilenler zaten. Doğru başlamışsın. Kuzenim tarhanayla başladı, bir şey de olmadı. Çok da şaapmamak lazım. Afiyet olsun bal kıza

Canım, 3 gün kuralı yapmıyor musun? Yani bildiğim kadarıyla bir şey olmaz ama alerjik reaksiyon gösterirse anlayamazsin hangi besinden diye yavaş yavaş ilerletiyor doktorlar…
Canım idaha önce hepsini tek tek vermistim aslında üçer kere vermisimdir, simdi artık birlikte kahvaltı yapıyoruz gibi oldu. Ara öğünde 1 yemek kaşığı yogurt biraz muz yemiş
Aksmda bir öğün bende yoğurt vericem
Bir de avakado yiyor. Bu besinlere ekleme yapıyım bende havuç ve kabak vereyim bir gün de
Bunlar ilk verilenler zaten. Doğru başlamışsın. Kuzenim tarhanayla başladı, bir şey de olmadı. Çok da şaapmamak lazım. Afiyet olsun bal kıza
Teşekkür ederim canım birlikte kahvaltı yapıyoruz resmen çorba konusunda Osman gönülal çorbanın yuzde 90ı su(oranı sallıyorum) suyla azıcık midesini doldurmasın istiyoruz demişti. O yüzden midesine giren besinlerin daha işe yarar olmasını istiyorm. İki güne kontrol var inşallah kilosu iyi olur

Harika o zaman, karistirabilirsin dogru afiyet olsun bebise

Siz mi erken basladiniz ek gidaya biz mi gec kaldik? Herkes ek gıda konusuyor Benim doktor 6.ay dedi sadcee mamayla beslenmesinw ragmen.benim icimdeki ses de bütün hayati boyunca yiyecek zaten aceleye gerek yok diyor.

Siz mi erken basladiniz ek gidaya biz mi gec kaldik? Herkes ek gıda konusuyor Benim doktor 6.ay dedi sadcee mamayla beslenmesinw ragmen.benim icimdeki ses de bütün hayati boyunca yiyecek zaten aceleye gerek yok diyor.
Benim doktorum 4.5 aylıkken baslatiyordu, ben 5 ay bitmesine 5 gün kala başladım az mama içiyor diye… mamayı içseydi 6. ay başlangıcında başlayacaktım5 gün erken başlamış olduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…