- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.681
Tabiki çıkacak herkes de aynı bebek başka bişey yemiyor kiKızlar yedirdiğimiz şeyler kakasında aynen çıkıyorsa bu sindiremiyor anlamına mı geliyor? Normal diye biliyorum ama. Ben pütürlü veriyorum başladığımdan beri o sebeple aynen çıkıyor.
Kaynanana göster dişiniKizlar biz 11 Aralık doğumluyuz 5 buçuk ayligiz yani vee disimiz çıktıelime değdi dün iki gündür çok huysuz sizlerden dişi çıkan varmı
Söyledim aradım mujdemi isterim dedim noldu dedi isterim dedim ona göre dedim tamam dedi öyle söyledimKaynanana göster dişiniçocuğu donatsın bi
At gitsin canımKızlar bugun 2.doz rotayı yaptırdım, ebe 2 tane rota vakası görüldü gectıgımız hafta dedı
Emzık saglık ocagında yere dustu, dırek cope mı atsam, yoksa ıyıce kaynatsam mı? Çok tedirgin oldum
Evet bizimde çıktı canımKizlar biz 11 Aralık doğumluyuz 5 buçuk ayligiz yani vee disimiz çıktıelime değdi dün iki gündür çok huysuz sizlerden dişi çıkan varmı
Pureseed ve siveno aldım ben deneyeceğim ikisini deBebek icin gunes kremi ne aldiniz benim kizin yanaklari kizardi disarida gezerken. Weledayi biliyorum bi
Valla ben çorba bile yapıp verdim tavuk suyu tel şehriye havuç patatesKızlar ek gıdaya kafa göz dalmaya devam ediyorum. Ben eve geldigimde annem kahvaltiyi yapip bırakıp gidiyor. Kızım ben yerken cok yemek istiyor. Patates haslamasi vardı ondan başladım vermeye, yumurta sarısı verdim baya yedi ama ağzında kuru kalır diye labne verdim, labneyi baya sevdi bende yumurta sarisiyla biraz labneyi buladım. En sonda bes on ml süt iciyor üstüne ağzının boş olduğunu kontrol ediyorum. Şu verdiğim ürünlerin hepsini üçüncü dördüncü yiyişi bir tek labneyi ilk defa yemiş oldu. Bu şekilde giderek hile mi yapıyorum aylar sonrasına erken mi geçiyorum herkesin varacağı yer burası mi zaten yoksa havuc mu haslasam versem bilemiyorum iyi mi kötü mu durumdayiz.
Çok teşekkür ederim canım 2tane doktor var kadın olana mı gittin erkek olanamı ?Sanatoryumda aldırdım canım çok tatlı bir doktor var, ama 1bucuk ay sonraya gun almıstım, cok kısa surdu, hemen randevu bulursun, plastik cerrahi, hemen git 1 aya ancak gun verir
Krem verdi, 3 ay boyunca sabah aksam kullanıcam ız kalmasın diye, bı de mutlaka gunes kremı kullan dedi, benımkı siyah bendi 2 dk da bıttı
Özge utku aydemir adı canımÇok teşekkür ederim canım 2tane doktor var kadın olana mı gittin erkek olanamı ?
Peki kendisimi yaptı canım asistanmı yaptıÖzge utku aydemir adı canım
Kendısı yaptı, asistan yoktu hıc görmedımPeki kendisimi yaptı canım asistanmı yaptı
ÇokKendısı yaptı, asistan yoktu hıc görmedım
Canım, 3 gün kuralı yapmıyor musun? Yani bildiğim kadarıyla bir şey olmaz ama alerjik reaksiyon gösterirse anlayamazsin hangi besinden diye yavaş yavaş ilerletiyor doktorlar…Kızlar ek gıdaya kafa göz dalmaya devam ediyorum. Ben eve geldigimde annem kahvaltiyi yapip bırakıp gidiyor. Kızım ben yerken cok yemek istiyor. Patates haslamasi vardı ondan başladım vermeye, yumurta sarısı verdim baya yedi ama ağzında kuru kalır diye labne verdim, labneyi baya sevdi bende yumurta sarisiyla biraz labneyi buladım. En sonda bes on ml süt iciyor üstüne ağzının boş olduğunu kontrol ediyorum. Şu verdiğim ürünlerin hepsini üçüncü dördüncü yiyişi bir tek labneyi ilk defa yemiş oldu. Bu şekilde giderek hile mi yapıyorum aylar sonrasına erken mi geçiyorum herkesin varacağı yer burası mi zaten yoksa havuc mu haslasam versem bilemiyorum iyi mi kötü mu durumdayiz.
Bunlar ilk verilenler zaten. Doğru başlamışsın. Kuzenim tarhanayla başladı, bir şey de olmadı. Çok da şaapmamak lazım. Afiyet olsun bal kızaKızlar ek gıdaya kafa göz dalmaya devam ediyorum. Ben eve geldigimde annem kahvaltiyi yapip bırakıp gidiyor. Kızım ben yerken cok yemek istiyor. Patates haslamasi vardı ondan başladım vermeye, yumurta sarısı verdim baya yedi ama ağzında kuru kalır diye labne verdim, labneyi baya sevdi bende yumurta sarisiyla biraz labneyi buladım. En sonda bes on ml süt iciyor üstüne ağzının boş olduğunu kontrol ediyorum. Şu verdiğim ürünlerin hepsini üçüncü dördüncü yiyişi bir tek labneyi ilk defa yemiş oldu. Bu şekilde giderek hile mi yapıyorum aylar sonrasına erken mi geçiyorum herkesin varacağı yer burası mi zaten yoksa havuc mu haslasam versem bilemiyorum iyi mi kötü mu durumdayiz.
Canım idaha önce hepsini tek tek vermistim aslında üçer kere vermisimdir, simdi artık birlikte kahvaltı yapıyoruz gibi oldu. Ara öğünde 1 yemek kaşığı yogurt biraz muz yemişCanım, 3 gün kuralı yapmıyor musun? Yani bildiğim kadarıyla bir şey olmaz ama alerjik reaksiyon gösterirse anlayamazsin hangi besinden diye yavaş yavaş ilerletiyor doktorlar…
Teşekkür ederim canımBunlar ilk verilenler zaten. Doğru başlamışsın. Kuzenim tarhanayla başladı, bir şey de olmadı. Çok da şaapmamak lazım. Afiyet olsun bal kıza
Harika o zaman, karistirabilirsin dogruCanım idaha önce hepsini tek tek vermistim aslında üçer kere vermisimdir, simdi artık birlikte kahvaltı yapıyoruz gibi oldu. Ara öğünde 1 yemek kaşığı yogurt biraz muz yemiş
Aksmda bir öğün bende yoğurt vericem
Bir de avakado yiyor. Bu besinlere ekleme yapıyım bende havuç ve kabak vereyim bir gün de
Teşekkür ederim canımbirlikte kahvaltı yapıyoruz resmen çorba konusunda Osman gönülal çorbanın yuzde 90ı su(oranı sallıyorum) suyla azıcık midesini doldurmasın istiyoruz demişti. O yüzden midesine giren besinlerin daha işe yarar olmasını istiyorm. İki güne kontrol var inşallah kilosu iyi olur
Benim doktorum 4.5 aylıkken baslatiyordu, ben 5 ay bitmesine 5 gün kala başladım az mama içiyor diye… mamayı içseydi 6. ay başlangıcında başlayacaktımSiz mi erken basladiniz ek gidaya biz mi gec kaldik? Herkes ek gıda konusuyorBenim doktor 6.ay dedi sadcee mamayla beslenmesinw ragmen.benim icimdeki ses de bütün hayati boyunca yiyecek zaten aceleye gerek yok diyor.