- 2 Ağustos 2021
- 5.409
- 5.139
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.621
Sen mi yaptın yogurdu canim market yogurdu mu?Kızlar sadece 1 yemek kaşığı laktozsuz yoğurt yedirdim kızıma baya alttan gazı oldu. Normal mi sizde de oluyor mu?
Canım, 2 litre pastörize sütle 2 tane activianin probiyotik yoğurduyla mayaladım.. Sonra önceden ısıtılmış fırında bekledi sabaha kadar, sonra dolaba koydum…. Gayet başarılı oldu, şaşırdım yani hazır yoğurttan ilk defa mayaladım…Nasıl mayaladın canım?
fırçalama için erken olmaz mı ya? Hassas değil midir?
benimkini şimdi köprü trafiğine soktum intikam alıyorum Burda da uyumasında göreyim
Yumuşak banyo süngeri kullanıyorum canımKızlar bebeklerinizi yıkarken kese lif vs kullanıyor musunuz? Ben hala sadece su döküyorum.
Henüz yoğurda başlamadım, 2 gün sonra basliicamKızlar sadece 1 yemek kaşığı laktozsuz yoğurt yedirdim kızıma baya alttan gazı oldu. Normal mi sizde de oluyor mu?
Bizim sıkıntımız kızım alerjik,doktorumuz uzak tutacagiz inek sütünden mümkün oldukca dedi.napcam bakalimCanım, 2 litre pastörize sütle 2 tane activianin probiyotik yoğurduyla mayaladım.. Sonra önceden ısıtılmış fırında bekledi sabaha kadar, sonra dolaba koydum…. Gayet başarılı oldu, şaşırdım yani hazır yoğurttan ilk defa mayaladım…
Gittiğimiz doktorlardan biri alerji mamasindan yoğurt yapacaksınız Ece'ye demişti, haftaya alerji hekimimize soracağım bunu.Bizim sıkıntımız kızım alerjik,doktorumuz uzak tutacagiz inek sütünden mümkün oldukca dedi.napcam bakalim
Ben de merakla bekliyorum doktorumuz ne dicek.kontrolumuz 6.aydaGittiğimiz doktorlardan biri alerji mamasindan yoğurt yapacaksınız Ece'ye demişti, haftaya alerji hekimimize soracağım bunu.
Yok yüzüstü dönmüyor benimki niyeti iyi ama ayak gitmiyorKızlar herkesin bebeği dönüyor mu 29 Aralık doğumlu kızım ve hala dönmüyor hiç dönmeye gayreti de yok
Arkadaşım anne sütünden yapmış zamanında yoğurdu. Katı diyet yapıyordun zaten sütünden alerjik olmaz sağdığından mayalarsınGittiğimiz doktorlardan biri alerji mamasindan yoğurt yapacaksınız Ece'ye demişti, haftaya alerji hekimimize soracağım bunu.
Sütüm giderek azalıyor sanki, süt+mama gidiyorduk en başından beri zaten. Hiç sagmiyorum, olanı emiyor. Çok mantıklıymis ama.Yok yüzüstü dönmüyor benimki niyeti iyi ama ayak gitmiyoryan dönüp c şeklinde takılıyor. Dün jimnastik matında fıldır fıldır hareket etti mattan çıkıp parkeye doğru hareketlendi
Arkadaşım anne sütünden yapmış zamanında yoğurdu. Katı diyet yapıyordun zaten sütünden alerjik olmaz sağdığından mayalarsın
Çok gerekli değil inek sütü de, keçi sütü vs daha sağlıklı siye biliyorumBizim sıkıntımız kızım alerjik,doktorumuz uzak tutacagiz inek sütünden mümkün oldukca dedi.napcam bakalim
Biraz zor oluyor arıyor o durumu kucağımda aşağa yukarı yaparken uyuya kalıyorBir müddet ben de tek olacağım için battaniyeyi unutsun istiyorum,o da ısrarla yalnızca onda uyuyor. Ne yapacağımı şaşırdım, aşırı da ağlıyor. İnşallah biraktirabiliriz.
Mamamiz keci sütü.Muhtemelen yogurdu da keci sütünden yaparim ama inek sütü gıbi günlük kolay bulunabilir mi acabaÇok gerekli değil inek sütü de, keçi sütü vs daha sağlıklı siye biliyorumbelki öyle bişi verirsin
6 ayın hepsı o canımKac tarif var cok mu ki?
Teşekkürler @Sohrab6 ayın hepsı o canım
Bizimki direkt basıyor çığlığı, sonra ağlama krizi.Biraz zor oluyor arıyor o durumu kucağımda aşağa yukarı yaparken uyuya kalıyor
Rica ederim bebişlere afiyet olsunTeşekkürler @Sohrab
Yasak avukatına veriyor Hande hanım paylaşma bu şekilde bence