2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bi kere dısarda yemek yiyelim dedik burnumdan geldi, kucagıma aldım yine susmadı, ne yedıgımı de anlamadım, sosyalleşmek ıstıyorum ama olmuyor maalesef, havalar da serin burada ha deyınce parka da gidemiyoruz.. Oturmaya baslarsa ınsallah duzelır dıye umut ediyorum, mıllet fellik fellik geziyor hayret ediyorum valla

Ben de şöyle birsey dusunuyorum, benım kedı de var, içine giremez herhalde

Ben de dört gözle oturmasını bekliyorum, dışarı tek çıkmak benim için anksiyete sebebi. Kanguruda falan da durmuyor öyle, hep ağlama onda da. Eşimle bile parktan çıkamıyorum, çok uzaklasmayalim ağlarsa hemen eve gidebilelim diyorum hep. Bebekleriyle rahat rahat gezebilen herkese çok imreniyorum. Kabullendim zaten çoktan, benim kızım böyle bir bebek napim

Burda okuduğum herkesin bebeğimi aynı bilmiyorum ya gerçekten bizde öyle yiz parktan dışarı çıkmak istemiyorum kıyamet kopuyor o ağladıkça sinirlerim tavan yapıyor başkasının çocuğuna bakıyorum gayet normal yani

Canları sağolsun biz de ilerde rahat ederiz, eşim bu yaz tatile gıdelım dıyor, yürek yemişsin dedım

Kedi bunu yırtar diye düşünüyorum. İpleri tırmıklar kesin, baska metaryalden düşünebilirsin. Bizimkini annem havuz olduğu için almış, yarın yine sıcak olursa başlıcam denize alıştırma olsun

Zıplayıp üstünden giremez mi?
Tatil konusunda havuzlu villa rahat olur diye düşünüyorum ama eşim sürekli şu arkadaşa gidelim, bu teyzemize gidelim, şu kuzenime gidelim modunda. Tatil yerinde akraba oturması da kötü şey. Kadınlar kulübünde okuyorum, kimse misafir istemiyor, bizimkiler de gitmedik diye gönül koyuyor.
Bişey daha diycektim unuttum

Canları sağolsun biz de ilerde rahat ederiz, eşim bu yaz tatile gıdelım dıyor, yürek yemişsin dedım
Biz bu ay sonu haziran başı taşınıyoruz, aylardır uçakla nasıl gideceğimi düşünüyorum Geçmeyecek dediğim her saatim her günüm geçti, inşallah daha güzel günlerini görürüz

Park yataga girmiyor, Bi kere hamak beşigine girdi, uyudu biraz da ıcınde.. Tekrarı olmadı 5 ay olcak, uzaktan izliyor hep bebegı.. Arada daha yenı yenı gelip basını ayagını kokuyor..
Memlekete gıdıcem onu dusunuyorum sımdı den, kimsenin evinde kalmam, gercekten artık kimsenin kimseye tahammılu kalmamıs

Senin bebisle ayni gidiyorduk benim kiz mama canavari oldu simdi kac kilosunuz kac gun oldu
Maşallh öncesinde mama içme sıkıntısı var mıydı? Benim oğlumda sadece mama ile besleniyor ama 3-4 saatte bir 120 cc anca içiyo türlü şaklabanlıklarla. Sizin sonradan mı düzeldi hep seviyor muydu mamayı ?

Ah şu zor uyuma ve her çıt sesine uyanma belası 35 yaşındayım halaa her sese uyanıyorum uyuyabilmem için her koşulun tam sağlanması lazım ve uzunca bir sürede hemen dalamam :) seni çok iyi anlıyorum

Ah şu zor uyuma ve her çıt sesine uyanma belası 35 yaşındayım halaa her sese uyanıyorum uyuyabilmem için her koşulun tam sağlanması lazım ve uzunca bir sürede hemen dalamam :) seni çok iyi anlıyorum
Hele o gece yolculuğunda uyuyabilenler. Benim korkulu rüyam gece yolculuğu. Zombi gibi oluyorum.

Annende de mi kalamazsın? Ben hala asıl evim annemlerin evi gibi hissediyorum, 9 senedir evliyim. Babama ceviz al, anneme ne yemek var falan diyorum. 32 yaşına kadar hiç ayrılmayınca böyle oluyor demek.
Diğer söyleyeceğimi de hatırladım. Eşimle kızımı göndericem herhalde yazın. İkisi de beni uyuz ediyo zaten. Onlar da bensiz daha mutsuz olur bence çünkü birine sürekli emrediyorum, diğerine de şikayet ediyorum. Denizden bişeyden de zevk almıyorum, poşet taşı, eğil, kalk, gel, herkes yıkansın tek tek, kum, kum, kum, o orda ağlar, bu burda bağırır.
Keşke hiç evlenmeseydim. Sevgililik ne güzeldi.
Kum yıkamaktan nereye geldik.

Evet, aracımız yok. Uçakla gideceğiz, bakalım nasıl gideceğiz.
Çok kolay oluyor ben dünya turu yaptım resmen geçen ay. Emzirme yastığını yanınıza alın uyuyorlar uçakta onun üstünde. Bi de mümkünse uyku saatine denk getirin uçağı rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…