- 2 Ağustos 2021
- 5.412
- 5.143
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.261
Mamasini ictikten sonra cikiyoruz disari.disarda huysuzluk yapmasin diye korkuyorum valla acikinca arabada da durmuyor basliyor aglamayaGece ver uykusu acılmasın, ama gunduz gezdir biseyler goster arayı uzatmaya calıs, en azından 4 saate..
Ben gece meme ile kandırıyorum aman aman bir sütümde yok bazen meme vermek istemezsem yorgunsam babası mama yapıp veriyor benimkilerde aktif mama içiyor bir dene çünkü benimkiler memeden içerken hemen uyuyorlar acaba diyorum sütte uyku ilacımı varEvet 3 saatte 150aglamasa beklicem 4 saati agliyor napcami sasirdim valla.Gece de ayni düzen devam ediyor. Daha 3 aylikken doktor gece 5-6 saatte bir besle demisti,keske uyusa da öyle yapsam ama uyaniyor veriyorum ben de acaba uyaninca vermesem durur mu diye düsündum dün o zaman da nasil geri uykuya dalacak
Canim benim kizim emmiyor sadece mamayla besleniyoruzBen gece meme ile kandırıyorum aman aman bir sütümde yok bazen meme vermek istemezsem yorgunsam babası mama yapıp veriyor benimkilerde aktif mama içiyor bir dene çünkü benimkiler memeden içerken hemen uyuyorlar acaba diyorum sütte uyku ilacımı varAma bu gece için geçerli tam uyanmazken mızıldanırken emziriyorum
Kucagında susmuyor mu, kucak kuşu oldu bızımkı, arabada asla durmaz uyku dısında, o yuzden dısarı tek basıma cıkamıyorum, aglarsa arabayı kim surecekMamasini ictikten sonra cikiyoruz disari.disarda huysuzluk yapmasin diye korkuyorum valla acikinca arabada da durmuyor basliyor aglamaya
Bizimki de boyle genelde ondan ben sesi duydugum anda degistirmeye calisiyorum bazen yetisemiyorum ama butun zibinlar o meshur sari renkten lekeliKızlar bebeğimin kakası her yerden taşıyor, su gibi resmen yaparken çıkan ses bile öyle neden böyle ya çok canım sıkılıyor. Sizinkiler nasıl
Ben hergun yuruyuse cikariyorum bazen park bazen yol bazen binanin etrafi ama mutlaka yurumeye cikiyoruz en az yarim saatKizlar bebislerinizi her gun disari ( onun sevebilecegi yeelere park vs ) goturuyor musunuz
Kızlar bebeğiniz 4 ay 20 günlükken kaç kiloydu? Benim kız iyi kilo almaya basladi şimdi de cok mu diye düşünüyorum,23 günde 700 gr almis. 6200 olmus bugün tarttim.
Benimki hep kucagimda canim zaten su an kanguruda uyuyor.Disari cikarirken arabayla cikiyoruz.Acıkınca kucakta da susmuyorKucagında susmuyor mu, kucak kuşu oldu bızımkı, arabada asla durmaz uyku dısında, o yuzden dısarı tek basıma cıkamıyorum, aglarsa arabayı kim surecek
Senin bebisle ayni gidiyorduk benim kiz mama canavari olduBizimki de boylr genelde ondan ben seso duydugum anda degistirmeye calisiyorum bazen yetisemiyorum ama butun zibinlar o meshur sari renkten lekeli
Ben hergun yuruyuse cikariyorum bazen park bazen yol bazen binanin etrafi ama mutlaka yurumeye cikiyoruz en az yarim saat
Cok iyi almis ya..
5.ayda 6 kilo idi benim bebegim
5.5 aylik 6300Senin bebisle ayni gidiyorduk benim kiz mama canavari oldusimdi kac kilosunuz kac gun oldu
Gece sütü melatonin açısından zengin.Ben gece meme ile kandırıyorum aman aman bir sütümde yok bazen meme vermek istemezsem yorgunsam babası mama yapıp veriyor benimkilerde aktif mama içiyor bir dene çünkü benimkiler memeden içerken hemen uyuyorlar acaba diyorum sütte uyku ilacımı varAma bu gece için geçerli tam uyanmazken mızıldanırken emziriyorum
Aaa bilmiyordum benimkiler sütmü gördüler alışık değiller tabi iki damla ile uyuyorlar yazıkGece sütü melatonin açısından zengin.
Bende de durum aynı, eşimin çalışma saatleri esnek onunla çıkarabiliyorum ben de her gün ama o olmasa mümkün değil cikaramam. Uykusuna denk getiriyoruz, uyuyor. Park hemen evin yanında, uyanınca ışık hızıyla eve geliyoruz yoksa kıyametler kopuyor.Kucagında susmuyor mu, kucak kuşu oldu bızımkı, arabada asla durmaz uyku dısında, o yuzden dısarı tek basıma cıkamıyorum, aglarsa arabayı kim surecek
Super ben de cope bile bazen ikim8z gidiyoruz maksat disari gorsunBiz bide birlikte yatıyoruz, bazen ayırsam mı diyorum. gece sürekli kıpır kıpır resmen hiç uyuyamıyorum. hayatıma 0 uykuyla devam ediyorum nasıl yaşıyorum bazen hayret ediyorum
Parka değil ama dışarı her gün çıkartıyorum bütün hayatıma dahil ettiğim için hem işlerim için hem onun için , dışarı işim olmadığı günler bile alıp araba yıkatmaya gidiyorum, bişeyler buluyorum. 23 nisan etkinliklerine götürdüm, anneler günü etkinliğine götürdüm
BIz de cikmaya calisiyoruz da farkli etkinliklere de goturmek istiyorumEvet biz her gün çıkıyoruz.
Pusetle tasimak zor olmuyor mu ben kucagimda tasimaya alistim bebek arabasi hala yokKışın her gün cikariyordum ama yaz gelince günes cok fena yüzüne gelince cok rahatsiz oluyor puseti tamamen kapatmak zorunda kaliyorum o yüzden cikmadigimiz gün de oluyor
Fotosu var mibsalincagi nasil kurdunuz bizim susnki evin balkonu dar maalesefBiz balkonda yaşıyoruz resmen orda salıncakta uyutuyorum bazen
Hava güzel olduğu sürece çıkarmaya çalışıyorum arabada yatmak istemiyorum sling ile çıkıyoruz bizdeKizlar bebislerinizi her gun disari ( onun sevebilecegi yeelere park vs ) goturuyor musunuz
Çok büyük gibi düşünme salıncağı ama bebekler çok seviyorFotosu var mibsalincagi nasil kurdunuz bizim susnki evin balkonu dar maalesef
Canım balkonun eşyaların cok güzelmiş keyifle oturun. Bende bu salıncaktan alıcam tavsiye edeceğin boy hangisi, ya da alırken dikkat et dediğin bir sey var mı?Çok büyük gibi düşünme salıncağı ama bebekler çok seviyor
Bende arkadaş fotoğraf varmı deyince instagram arşivinden buldum resmini benim salıncağım altı yıllık evimin ilk eşyasıydı çok teşekkür ediyorum bunların koltuk yeri makrome ipiyle olanı var onu tasviye etmiyorum dışarısı için çok kullanışlı değil benimki rattan olarak geçiyor şimdi daha güzelleri çıkmıştır benim tek sıkıntım aşırı sık balkonu yıkadığım için ayağıda demir seramikler pas oldu şimdi streçe sardım belki şimdikiler pas yapmaz bilmiyorum Buarada balkonun büyükse ikilileri daha güzel uzanabilirsindeCanım balkonun eşyaların cok güzelmiş keyifle oturun. Bende bu salıncaktan alıcam tavsiye edeceğin boy hangisi, ya da alırken dikkat et dediğin bir sey var mı?