• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde 🙄
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız😄
Canım ben artık doğum günü yapmak istemiyorum çünkü gelecek insanlara hediye aldırmak istemiyorum. Kızımın doğum gününü kendimiz kutladık. Perdeye iyi ki doğdun yazısı astık. İki balon. Bi tane unicorn balonu şişirtmiş babası. Pasta da tek kişilik unicorn pastası aldık.
Sonra halloween partisi istedi. Ona da internetten kedi yarasa hayalet resmi çıkarıp kesip perdeye astık. Müzik çalıp oynadık kendi kendimize.
Oğlanın doğum gününde belki duvar/cam stickerı alırım. Cama ya da aynaya yapıştırırım. Ya da yine internetten bişeyler bulup perdeye asarım tamam işte.
İki fotoğraf çektirmelik iki balon bişey olsun yeter.

Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde 🙄
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız😄
İlk yaşı kıız. Ufak bir sey de olsa anılık kalsın derim benn 🥹

Kızceler saçma bişi sorucağım bir yaş kıyafetlerine 81 82 cm yazıyor çok değilmi ya sizinkilerin boyları nasıl gidiyor biz karı koca uzunuz çocuklar bir yaşında 82 cm olmaz gibi
Yeğenim erkek 14 aylık 78 cm :) anne baba çok uzun değil normal yani.. benim
Bebeğim 74 cm 11 aylık biz uzun sayılırız eşim 1.80 ben 1.70 😅 ben valla 12-18 aylık alıyorum tam oluyor genelde… cm bakmıyorum 😅

Ben uyandırmadan temizlemeye çalışıyorum uyanırsa da uyansın diyorum kakali uyuyacagina canım… Ama benim bebeğim pişiğe çok yatkın…
Babasiyla uyandirmadan degistirdik şükür 🙏 tek yapabilecegim bir sey degildi.pış pışladi esim surekli,degistirmesem ben uyuyamicaktim,ben rahatsiz oldum

Kızlar kivi yediriyor musunuz? Dün ilk kez verdim bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Bir de ben bebek tarhanasi kullanmiyorum,kendi yedigimiz tarhanadan yediriyorum,siz nasil yapiyorsunuz?

Kızlar kivi yediriyor musunuz? Dün ilk kez verdim bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Bir de ben bebek tarhanasi kullanmiyorum,kendi yedigimiz tarhanadan yediriyorum,siz nasil yapiyorsunuz?
Ben kendim kivi yiyince dilim acıyor. Onun için bebeğe de vermiyorum. Tropik meyveler 1 yaş üstü. Artık kendi tarhananızdan verebilirsin. Annem bebeğe göre yapmıştı. Bir cezve yapacaksam ondan yapıyorum ama herkese yapacaksam bebek de bizim tarhanadan yiyor.

Arkadasımın kızının doktoru ona onermıs, gelısımı bıraz gerıdeydı onun, kemik sagligina, bagısıklıga ıyı gelıyormus, arastırıp kullanabilirsiniz.. Ben meyvelerine karıstırıyorum bır cay kasıgı.. Arkadasımın kızı 4 yasında o bir tatlı kasıgı kullanıyor..
Nerden alıyorsun canım ne marka? Benim kız da 48 cm doğdu hep 2 cm kısadan gidiyor

Ben kendim kivi yiyince dilim acıyor. Onun için bebeğe de vermiyorum. Tropik meyveler 1 yaş üstü. Artık kendi tarhananızdan verebilirsin. Annem bebeğe göre yapmıştı. Bir cezve yapacaksam ondan yapıyorum ama herkese yapacaksam bebek de bizim tarhanadan yiyor.
Sizin tarhana sütlü yapılan mıydı kuzum? Annem de yaptı deneticem kıza suyla yapıp. Yaş maya formunda oluyor bizim oranın tarhanası

Sizin tarhana sütlü yapılan mıydı kuzum? Annem de yaptı deneticem kıza suyla yapıp. Yaş maya formunda oluyor bizim oranın tarhanası
Yoğurtlu diye hatırlıyorum ama anneme sorarım. İlk yaptığında yaşken de pişiriyor. Domates yok oğlanın tarhanasında diye hatırlıyorum.

Yoğurtlu diye hatırlıyorum ama anneme sorarım. İlk yaptığında yaşken de pişiriyor. Domates yok oğlanın tarhanasında diye hatırlıyorum.
Evet yoğurtla karılıyor, pişirirken önce suyla pişirip sonra biraz süt ekliyorum çok güzel oluyor. Ondan sütle mi pişiriyorsun demiştim.

Evet yoğurtla karılıyor, pişirirken önce suyla pişirip sonra biraz süt ekliyorum çok güzel oluyor. Ondan sütle mi pişiriyorsun demiştim.
He köyde dedemler yerken süt, peynir hatta kuru fasülye falan koyarlardı içine. Ben çocukken süt sevmiyordum. Öyle kaldı benim aklımda hiç denemedim. Ocaktan aldıktan sonra mı? Bebeğe öyle yapıyor musun? İnek sütü yasak ya.
Ben çocukken köyde domates salatalık ve patates kızartması hariç hiç bişey yiyemiyordum. Su bile içemiyordum. Annem çalışırken okul öncesi uzun süre köyde kalmışlığım da var oysa.

He köyde dedemler yerken süt, peynir hatta kuru fasülye falan koyarlardı içine. Ben çocukken süt sevmiyordum. Öyle kaldı benim aklımda hiç denemedim. Ocaktan aldıktan sonra mı? Bebeğe öyle yapıyor musun? İnek sütü yasak ya.
Ben çocukken köyde domates salatalık ve patates kızartması hariç hiç bişey yiyemiyordum. Su bile içemiyordum. Annem çalışırken okul öncesi uzun süre köyde kalmışlığım da var oysa.
Yok bebeğe inek sütü vs vermiyorum. Ben kendimize yaparken süt katarım. Suyla normal pişiriyorsun piştikten sonra bi o kadar süt katıyorsun (genelde 500ml gibi) bi taşım kaynatıyorsun. Hiçbir şeyi beğenmeyen kocam bizim göçmen tarhanasını beğendi 😂. Kıza yaparken süt katmam ama ben normal tarhana yaptım hep onu da sevmediği için zaten anca tarhanalı omlet yapıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20241117_114515_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_20241117_114515_com.pozitron.hepsiburada.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 13
Dün gece 39.5-40.5 arasında gidip geldi hep ateşim. Zangır zangır titredim. Kendimi kötü de hissetmiyordum ama sadece üşüyordum… ateşim düzelince de normal hayat akışıma devam ettim… Dün geceden beri eşim, ateşi 37yi gördü diye hasta gibi yatıyor. Ben hastayım, benim ateşim var diyor😂🤦🏻‍♀️ ay delirtiyor benii. 2 dakikada bir ateşini ölçüp duruyor. Ben hastayım bana corba yap. Ben hastayım bana ıhlamur kaynat… istekleri de bitmiyor anacığım. Hayır yani o mu ateşlendii ben mii anlayamıyorum. Kendi doğurduğuma zor bakıyordum ben. Kaynanamın doğurduğuna bakmak vallahi daha zor 😂🤦🏻‍♀️

Dün gece 39.5-40.5 arasında gidip geldi hep ateşim. Zangır zangır titredim. Kendimi kötü de hissetmiyordum ama sadece üşüyordum… ateşim düzelince de normal hayat akışıma devam ettim… Dün geceden beri eşim, ateşi 37yi gördü diye hasta gibi yatıyor. Ben hastayım, benim ateşim var diyor😂🤦🏻‍♀️ ay delirtiyor benii. 2 dakikada bir ateşini ölçüp duruyor. Ben hastayım bana corba yap. Ben hastayım bana ıhlamur kaynat… istekleri de bitmiyor anacığım. Hayır yani o mu ateşlendii ben mii anlayamıyorum. Kendi doğurduğuma zor bakıyordum ben. Kaynanamın doğurduğuna bakmak vallahi daha zor 😂🤦🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun 🍀 Şimdi nasılsın?

Bu erkekler niye böyle yaa🤦🏻‍♀️😂

Çok geçmiş olsun 🍀 Şimdi nasılsın?

Bu erkekler niye böyle yaa🤦🏻‍♀️😂
İyiyim iyiyim hafif bir kırgınlık var üstümde o kadar. Teşekkür ederimm

Ay bir anlasamm😄Şimdi de nebulizatörü istedi ağam. Nefes bile alamıyormuş 😂 Yarın da işe gitmem ben çok kötüyüm diyor🙄Neyin var diyorum ateşim var ya diyor. 😂37 nin ateş olmadığını biri kocama anlatabilir miii 😂😂🤦🏻‍♀️

Back
X