2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde 🙄
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız😄
Canım ben artık doğum günü yapmak istemiyorum çünkü gelecek insanlara hediye aldırmak istemiyorum. Kızımın doğum gününü kendimiz kutladık. Perdeye iyi ki doğdun yazısı astık. İki balon. Bi tane unicorn balonu şişirtmiş babası. Pasta da tek kişilik unicorn pastası aldık.
Sonra halloween partisi istedi. Ona da internetten kedi yarasa hayalet resmi çıkarıp kesip perdeye astık. Müzik çalıp oynadık kendi kendimize.
Oğlanın doğum gününde belki duvar/cam stickerı alırım. Cama ya da aynaya yapıştırırım. Ya da yine internetten bişeyler bulup perdeye asarım tamam işte.
İki fotoğraf çektirmelik iki balon bişey olsun yeter.

Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde 🙄
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız😄
İlk yaşı kıız. Ufak bir sey de olsa anılık kalsın derim benn 🥹

Kızceler saçma bişi sorucağım bir yaş kıyafetlerine 81 82 cm yazıyor çok değilmi ya sizinkilerin boyları nasıl gidiyor biz karı koca uzunuz çocuklar bir yaşında 82 cm olmaz gibi
Yeğenim erkek 14 aylık 78 cm :) anne baba çok uzun değil normal yani.. benim
Bebeğim 74 cm 11 aylık biz uzun sayılırız eşim 1.80 ben 1.70 😅 ben valla 12-18 aylık alıyorum tam oluyor genelde… cm bakmıyorum 😅

Kızlar kivi yediriyor musunuz? Dün ilk kez verdim bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Bir de ben bebek tarhanasi kullanmiyorum,kendi yedigimiz tarhanadan yediriyorum,siz nasil yapiyorsunuz?

Kızlar kivi yediriyor musunuz? Dün ilk kez verdim bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Bir de ben bebek tarhanasi kullanmiyorum,kendi yedigimiz tarhanadan yediriyorum,siz nasil yapiyorsunuz?
Ben kendim kivi yiyince dilim acıyor. Onun için bebeğe de vermiyorum. Tropik meyveler 1 yaş üstü. Artık kendi tarhananızdan verebilirsin. Annem bebeğe göre yapmıştı. Bir cezve yapacaksam ondan yapıyorum ama herkese yapacaksam bebek de bizim tarhanadan yiyor.

Arkadasımın kızının doktoru ona onermıs, gelısımı bıraz gerıdeydı onun, kemik sagligina, bagısıklıga ıyı gelıyormus, arastırıp kullanabilirsiniz.. Ben meyvelerine karıstırıyorum bır cay kasıgı.. Arkadasımın kızı 4 yasında o bir tatlı kasıgı kullanıyor..
Nerden alıyorsun canım ne marka? Benim kız da 48 cm doğdu hep 2 cm kısadan gidiyor

X