- 24 Ağustos 2018
- 6.794
- 10.268
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.761
Canım ben artık doğum günü yapmak istemiyorum çünkü gelecek insanlara hediye aldırmak istemiyorum. Kızımın doğum gününü kendimiz kutladık. Perdeye iyi ki doğdun yazısı astık. İki balon. Bi tane unicorn balonu şişirtmiş babası. Pasta da tek kişilik unicorn pastası aldık.Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız
İlk yaşı kıız. Ufak bir sey de olsa anılık kalsın derim bennMaşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız
Yeğenim erkek 14 aylık 78 cm :) anne baba çok uzun değil normal yani.. benimKızceler saçma bişi sorucağım bir yaş kıyafetlerine 81 82 cm yazıyor çok değilmi ya sizinkilerin boyları nasıl gidiyor biz karı koca uzunuz çocuklar bir yaşında 82 cm olmaz gibi
Ben uyandırmadan temizlemeye çalışıyorum uyanırsa da uyansın diyorum kakali uyuyacagina canım… Ama benim bebeğim pişiğe çok yatkın…Mümkün degil.o durum.bizde o yüzden napicami bilmiyorum,hemen uyanir basar yaygarayi
Babasiyla uyandirmadan degistirdik şükürBen uyandırmadan temizlemeye çalışıyorum uyanırsa da uyansın diyorum kakali uyuyacagina canım… Ama benim bebeğim pişiğe çok yatkın…
Ben kendim kivi yiyince dilim acıyor. Onun için bebeğe de vermiyorum. Tropik meyveler 1 yaş üstü. Artık kendi tarhananızdan verebilirsin. Annem bebeğe göre yapmıştı. Bir cezve yapacaksam ondan yapıyorum ama herkese yapacaksam bebek de bizim tarhanadan yiyor.Kızlar kivi yediriyor musunuz? Dün ilk kez verdim bir sıkıntı olur mu bilmiyorum.Bir de ben bebek tarhanasi kullanmiyorum,kendi yedigimiz tarhanadan yediriyorum,siz nasil yapiyorsunuz?
Nerden alıyorsun canım ne marka? Benim kız da 48 cm doğdu hep 2 cm kısadan gidiyorArkadasımın kızının doktoru ona onermıs, gelısımı bıraz gerıdeydı onun, kemik sagligina, bagısıklıga ıyı gelıyormus, arastırıp kullanabilirsiniz.. Ben meyvelerine karıstırıyorum bır cay kasıgı.. Arkadasımın kızı 4 yasında o bir tatlı kasıgı kullanıyor..
Sizin tarhana sütlü yapılan mıydı kuzum? Annem de yaptı deneticem kıza suyla yapıp. Yaş maya formunda oluyor bizim oranın tarhanasıBen kendim kivi yiyince dilim acıyor. Onun için bebeğe de vermiyorum. Tropik meyveler 1 yaş üstü. Artık kendi tarhananızdan verebilirsin. Annem bebeğe göre yapmıştı. Bir cezve yapacaksam ondan yapıyorum ama herkese yapacaksam bebek de bizim tarhanadan yiyor.
Yoğurtlu diye hatırlıyorum ama anneme sorarım. İlk yaptığında yaşken de pişiriyor. Domates yok oğlanın tarhanasında diye hatırlıyorum.Sizin tarhana sütlü yapılan mıydı kuzum? Annem de yaptı deneticem kıza suyla yapıp. Yaş maya formunda oluyor bizim oranın tarhanası
Evet yoğurtla karılıyor, pişirirken önce suyla pişirip sonra biraz süt ekliyorum çok güzel oluyor. Ondan sütle mi pişiriyorsun demiştim.Yoğurtlu diye hatırlıyorum ama anneme sorarım. İlk yaptığında yaşken de pişiriyor. Domates yok oğlanın tarhanasında diye hatırlıyorum.