2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet 3 saatte 150 🙄 aglamasa beklicem 4 saati agliyor napcami sasirdim valla.Gece de ayni düzen devam ediyor. Daha 3 aylikken doktor gece 5-6 saatte bir besle demisti,keske uyusa da öyle yapsam ama uyaniyor veriyorum ben de acaba uyaninca vermesem durur mu diye düsündum dün o zaman da nasil geri uykuya dalacak
Ben gece meme ile kandırıyorum aman aman bir sütümde yok bazen meme vermek istemezsem yorgunsam babası mama yapıp veriyor benimkilerde aktif mama içiyor bir dene çünkü benimkiler memeden içerken hemen uyuyorlar acaba diyorum sütte uyku ilacımı var😂 Ama bu gece için geçerli tam uyanmazken mızıldanırken emziriyorum

Ben gece meme ile kandırıyorum aman aman bir sütümde yok bazen meme vermek istemezsem yorgunsam babası mama yapıp veriyor benimkilerde aktif mama içiyor bir dene çünkü benimkiler memeden içerken hemen uyuyorlar acaba diyorum sütte uyku ilacımı var😂 Ama bu gece için geçerli tam uyanmazken mızıldanırken emziriyorum
Canim benim kizim emmiyor sadece mamayla besleniyoruz

Mamasini ictikten sonra cikiyoruz disari.disarda huysuzluk yapmasin diye korkuyorum valla acikinca arabada da durmuyor basliyor aglamaya
Kucagında susmuyor mu, kucak kuşu oldu bızımkı, arabada asla durmaz uyku dısında, o yuzden dısarı tek basıma cıkamıyorum, aglarsa arabayı kim surecek 🤷‍♀️

Kızlar bebeğimin kakası her yerden taşıyor, su gibi resmen yaparken çıkan ses bile öyle neden böyle ya çok canım sıkılıyor. Sizinkiler nasıl
Bizimki de boyle genelde ondan ben sesi duydugum anda degistirmeye calisiyorum bazen yetisemiyorum ama butun zibinlar o meshur sari renkten lekeli😅
Kizlar bebislerinizi her gun disari ( onun sevebilecegi yeelere park vs ) goturuyor musunuz
Ben hergun yuruyuse cikariyorum bazen park bazen yol bazen binanin etrafi ama mutlaka yurumeye cikiyoruz en az yarim saat
Kızlar bebeğiniz 4 ay 20 günlükken kaç kiloydu? Benim kız iyi kilo almaya basladi şimdi de cok mu diye düşünüyorum,23 günde 700 gr almis. 6200 olmus bugün tarttim.

Cok iyi almis ya..
5.ayda 6 kilo idi benim bebegim😊

Son düzenleme:
Kucagında susmuyor mu, kucak kuşu oldu bızımkı, arabada asla durmaz uyku dısında, o yuzden dısarı tek basıma cıkamıyorum, aglarsa arabayı kim surecek 🤷‍♀️
Benimki hep kucagimda canim zaten su an kanguruda uyuyor.Disari cikarirken arabayla cikiyoruz.Acıkınca kucakta da susmuyor

Bizimki de boylr genelde ondan ben seso duydugum anda degistirmeye calisiyorum bazen yetisemiyorum ama butun zibinlar o meshur sari renkten lekeli😅
Ben hergun yuruyuse cikariyorum bazen park bazen yol bazen binanin etrafi ama mutlaka yurumeye cikiyoruz en az yarim saat

Cok iyi almis ya..
5.ayda 6 kilo idi benim bebegim😊
Senin bebisle ayni gidiyorduk benim kiz mama canavari oldu 😂 simdi kac kilosunuz kac gun oldu

Gece sütü melatonin açısından zengin.

Bende de durum aynı, eşimin çalışma saatleri esnek onunla çıkarabiliyorum ben de her gün ama o olmasa mümkün değil cikaramam. Uykusuna denk getiriyoruz, uyuyor. Park hemen evin yanında, uyanınca ışık hızıyla eve geliyoruz yoksa kıyametler kopuyor.

Biz bide birlikte yatıyoruz, bazen ayırsam mı diyorum. gece sürekli kıpır kıpır resmen hiç uyuyamıyorum. hayatıma 0 uykuyla devam ediyorum nasıl yaşıyorum bazen hayret ediyorum

Parka değil ama dışarı her gün çıkartıyorum bütün hayatıma dahil ettiğim için hem işlerim için hem onun için , dışarı işim olmadığı günler bile alıp araba yıkatmaya gidiyorum, bişeyler buluyorum. 23 nisan etkinliklerine götürdüm, anneler günü etkinliğine götürdüm
Super ben de cope bile bazen ikim8z gidiyoruz maksat disari gorsun

Ay kızlar işten eve geldim salonun ortasında şöyle bir şey 😅😅😅
Annem almış koymuş içine oynadıktan sonra hemen size tavsiye ediyim dedim. Daha sıcaklarda az miktar su koyarim her yere şıp şıp vursun. Bu haliyle de oyun alanı gibi olmuş toplar dışarı kaçmıyor. Yere yuvarlanır mi, halıyı yalar mi diye düşünmüyorum. Cok amaçlı geldi çok beğendim tavsiye ederim

Eklentiler

• 20240517_123547.jpg
    20240517_123547.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 65

Eklentiler

• IMG_2916.jpeg
    IMG_2916.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 61
  • 20B2B98D-CF74-4025-9E8B-387BDEABEDE9.jpeg
    20B2B98D-CF74-4025-9E8B-387BDEABEDE9.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 60
Canım balkonun eşyaların cok güzelmiş keyifle oturun. Bende bu salıncaktan alıcam tavsiye edeceğin boy hangisi, ya da alırken dikkat et dediğin bir sey var mı?
Bende arkadaş fotoğraf varmı deyince instagram arşivinden buldum resmini benim salıncağım altı yıllık evimin ilk eşyasıydı çok teşekkür ediyorum bunların koltuk yeri makrome ipiyle olanı var onu tasviye etmiyorum dışarısı için çok kullanışlı değil benimki rattan olarak geçiyor şimdi daha güzelleri çıkmıştır benim tek sıkıntım aşırı sık balkonu yıkadığım için ayağıda demir seramikler pas oldu şimdi streçe sardım belki şimdikiler pas yapmaz bilmiyorum Buarada balkonun büyükse ikilileri daha güzel uzanabilirsinde

X