- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.657
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.821
Bu gerçekten öyle mi ya? Yani 40 haftaya göre mi hesaplayacağız? Benim oğlum 37+4 te geldi o hesaba göre ataktan çıkması gerek ama 40 haftayı doldurduğuna göre hesaplayınca henüz 10 günü var bitmesine. Oğlumda aşırı huysuz huzursuz hani ben genelde dişe veriyorum çünkü bariz belli ediyor kendini ama biz bu zamana kadar sanki doğduğu zamana göre atak yaşadık gibi 40 haftaya göre değil gibi ama bilmiyorum da amaaan 4. Ay bizi aşırı zorladıBende çok yorgunumbir aydır böyleyim. Oğlum 9 aralık doğumlu 39 haftalık ama ataklar 40. Haftaya göre hesaplanıyor. 14-19. Haftalar arası diyor atak. Atak bitmesine 1 hafta kaldı ama uykuların düzeleceğine dair umudum hiç yok
Diş sadece çıkarken değil çıkma sürecindede ağrı yapabilirBende geçen doktora götürdüm eli sürekli ağzında hiç çıkarmıyor baş parmağını çok emiyor acaba diş mi dedim doktorda hiç belirti yok dişe dair dedi. Damaklara yerleşiyo sanırım. Kızımında 4. Ayda çok salyası varmış eski resimlerde gördüm ama ilk dişini 8. Ay çıkarmıştı.
Olması gereken aralıktan düşük olunca düşük sayılmazmıKizlar bebegin demirine baktiran oldu mu hiç,sonuc çıkmış
Normal aralik 11-306 benim kızımın 44
Herhalde düşük diyecekler
B12 de 125-505 Aralık 214
Kizlar bebegin demirine baktiran oldu mu hiç,sonuc çıkmış
Normal aralik 11-306 benim kızımın 44
Herhalde düşük diyecekler
B12 de 125-505 Aralık 214
Yaa bebişler bı ek gıdaya gecseydı, dun ben de az verıdgımı anladım, artırdım mama mıktarını, kızımın verdıgı sinyalleri anlamadım
Nasil sinyaller veriyordu?
Ya ben bebegim ac mi tok mu anlayamiyorum hala ya kac ay oldu ne olacak bu halim
Aglamiyor benim bebegim cok aglayan bi bebek degil bu aralarMemede zaman zaman huzursuzlandigi oluyor o zaman tazyikten oldugunu dusunuyorum ya da bu aylarda olan ufak capli meme reddi.Tavirlarindan anlayayim desem o da olmuyor su an ne bulursa emiyor yaliyor elimi uzatiyorum elimi emmeye calisiyo kucagima aliyorum omzumu yalamaya calisiyo oyuncak muslin eline ne gecerse hersey sirilsiklam salya..Bu da acliktan mi disi mi kasiniyor onu da ayirt edemiyorum.
Dün sheılata nın yazdıgın belirtiler 4 saatte besliyorsun 3.saatte acıkmaya baslıyorsa yetmiyordurNasil sinyaller veriyordu?
Ya ben bebegim ac mi tok mu anlayamiyorum hala ya kac ay oldu ne olacak bu halim
Aglamiyor benim bebegim cok aglayan bi bebek degil bu aralarMemede zaman zaman huzursuzlandigi oluyor o zaman tazyikten oldugunu dusunuyorum ya da bu aylarda olan ufak capli meme reddi.Tavirlarindan anlayayim desem o da olmuyor su an ne bulursa emiyor yaliyor elimi uzatiyorum elimi emmeye calisiyo kucagima aliyorum omzumu yalamaya calisiyo oyuncak muslin eline ne gecerse hersey sirilsiklam salya..Bu da acliktan mi disi mi kasiniyor onu da ayirt edemiyorum.
Ben kaka yapacağı zaman anlıyorum,dudagına yuvarlak yapıyor hepBu arada gecen bi kadina denk geldim youtubeda.Dogumdan beri hic bez kullanmiyormus tuvalet iletisimi diye bir mevzu var ya dogal ebeveynlik paketi icerisindeMinnacik bebegin hareketlerinden cis mi kaka mi onu yakalayip banyoya goturup tutuyor cocugu.Kadin anlatiyor iste kolunu soyle yapti yuzunu boyle yapti demek ki cisi var falan diyor.Ben cisi kakayi da anlamiyorum Cis bez doluysa kakayi da ya sesten ya kokudan yakaliyorum cok ikinmadigi zaman.Bu kadar metrik okuma yok bende
Canım benim ikinci çocuğum, ben hala anlamıyorum. Kaka yaparken anlıyorum belli oluyor ama hep biz kahvaltıdayken yapıyor kakasını, yemeği bırakıp ona mı koşucamBu arada gecen bi kadina denk geldim youtubeda.Dogumdan beri hic bez kullanmiyormus tuvalet iletisimi diye bir mevzu var ya dogal ebeveynlik paketi icerisindeMinnacik bebegin hareketlerinden cis mi kaka mi onu yakalayip banyoya goturup tutuyor cocugu.Kadin anlatiyor iste kolunu soyle yapti yuzunu boyle yapti demek ki cisi var falan diyor.Ben cisi kakayi da anlamiyorum Cis bez doluysa kakayi da ya sesten ya kokudan yakaliyorum cok ikinmadigi zaman.Bu kadar metrik okuma yok bende
Banada hep doğduğu zamanı baz almak mantıklı geliyordu ama baya araştırdım her yerde 40. Hafta diyor. Zaten +-1-2 hafta oynuyor atağın başlangıcı ve bitişi. Gerçekten 4 ay fena 3.5 aylık başladı ve hiç bitmeyecek gibi:)Bu gerçekten öyle mi ya? Yani 40 haftaya göre mi hesaplayacağız? Benim oğlum 37+4 te geldi o hesaba göre ataktan çıkması gerek ama 40 haftayı doldurduğuna göre hesaplayınca henüz 10 günü var bitmesine. Oğlumda aşırı huysuz huzursuz hani ben genelde dişe veriyorum çünkü bariz belli ediyor kendini ama biz bu zamana kadar sanki doğduğu zamana göre atak yaşadık gibi 40 haftaya göre değil gibi ama bilmiyorum da amaaan 4. Ay bizi aşırı zorladıinşallah geçsin bir an önce şu günler bu süreçler
Osman gönülal atak yok diyordu sanırım. Bence 7 yaşa kadar hep atak.Banada hep doğduğu zamanı baz almak mantıklı geliyordu ama baya araştırdım her yerde 40. Hafta diyor. Zaten +-1-2 hafta oynuyor atağın başlangıcı ve bitişi. Gerçekten 4 ay fena 3.5 aylık başladı ve hiç bitmeyecek gibi:)
Yok ya var bence atak kızımda da o dönemleri çok yoğun yaşamıştım. Adı atak değilse bile belli dönemlerde artan bariz sıkıntılar var. Çoğu kişinin aynı dönemde aynı şeyleri yaşamasını nasıl açıklayabiliriz kiOsman gönülal atak yok diyordu sanırım. Bence 7 yaşa kadar hep atak.
Ben de kızımda çok takip ediyordum. Sıkıntılı bi dönem sonrası aa bu oldu demek atakmış diyordum. Oğlum biraz uslu, bu sefer yardımcım da çok, hiç atak yaşamış gibi gelmiyor. Gelişim dönemleri aşağı yukarı aynı zaten.Yok ya var bence atak kızımda da o dönemleri çok yoğun yaşamıştım. Adı atak değilse bile belli dönemlerde artan bariz sıkıntılar var. Çoğu kişinin aynı dönemde aynı şeyleri yaşamasını nasıl açıklayabiliriz ki
Benimde tam tersi kızımda desteğim çoktu oğlumda yalnızım şimdi :)Ben de kızımda çok takip ediyordum. Sıkıntılı bi dönem sonrası aa bu oldu demek atakmış diyordum. Oğlum biraz uslu, bu sefer yardımcım da çok, hiç atak yaşamış gibi gelmiyor. Gelişim dönemleri aşağı yukarı aynı zaten.bence atak annenin her şeyle yalnız başa çıkması
Allah kolaylık, güç, kuvvet, enerji versin.Benimde tam tersi kızımda desteğim çoktu oğlumda yalnızım şimdi :)
Ya bu insanların işi gücü yok galiba, sürekli çocuğun yüzüne mi bakıyolar biliyorum o kadını. Benim kayınvalidem de 1 yaşında iki çocuğum da bezi bırakmıştı der ama muhtemelen çaresizlikten ve ilgisizlikten öğrendi çocuklar tuvaleti ckfjBu arada gecen bi kadina denk geldim youtubeda.Dogumdan beri hic bez kullanmiyormus tuvalet iletisimi diye bir mevzu var ya dogal ebeveynlik paketi icerisindeMinnacik bebegin hareketlerinden cis mi kaka mi onu yakalayip banyoya goturup tutuyor cocugu.Kadin anlatiyor iste kolunu soyle yapti yuzunu boyle yapti demek ki cisi var falan diyor.Ben cisi kakayi da anlamiyorum Cis bez doluysa kakayi da ya sesten ya kokudan yakaliyorum cok ikinmadigi zaman.Bu kadar metrik okuma yok bende