2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bağırarak ağlama bizde de moda bir kaç aydır sabah yine bağıra bağıra ağlıyor gözlerini açtırınca sakinleşiyor neden anlamıyorum bende acaba rüya kabus falan görmeyemi başladılar gece de içlenip hıçkırıp ağladığını duyuyorum

Kızlar dün sormak icin gelmistim unutmusum.mama sandalyesine ayaklık aldiniz mi ayagini koymasi icin,ben hic kullanmadim,almadim,instagramda denk geldim de şart mı böyle bir sey?

Zor kelimeleri söylediginde siz daha net anliyorsunuzdur belki. Digerleri tam anlasilmayıp oylesine ses cikariyor gibi geliyor olabilir allah bağışlasın

Kızlar dün sormak icin gelmistim unutmusum.mama sandalyesine ayaklık aldiniz mi ayagini koymasi icin,ben hic kullanmadim,almadim,instagramda denk geldim de şart mı böyle bir sey?
Almadım ben de dün denk geldim öyle birşeye ama ne kadar etkilidir bilmiyorum. Kız daha yürümüyor ama ayakucuna basmıyor gibi. Yürüteci bu yüzden almadık yani mama sandalyesi yüzünden ayakucuna basarak yürürse ağlarım ne anladım ben bu işten

Kızlar ben ferrum damladan sidefere gecicem de doktor kilosuna göre verirsin demişti eczacı sidefer için iki damla yeter dedi kafam karıştı doktor başka kan damlasından bahsetmiş olabilir sidefer kullanan varsa aranızda kaç damla veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…