- 1 Nisan 2014
- 2.590
- 3.769
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.321
Bağırarak ağlama bizde de moda bir kaç aydır sabah yine bağıra bağıra ağlıyor gözlerini açtırınca sakinleşiyor neden anlamıyorum bende acaba rüya kabus falan görmeyemi başladılar gece de içlenip hıçkırıp ağladığını duyuyorum50.5-54.5 atağıNdayız sanırım uykusu çok varmış gibi birde olmayan uykuda geriledi gece olunca anksiyetem tutuyor sürekli sürekli uyanıyor ne zaman düzelecek bukadar kötü değildi okadar bağırarak ağlıyorki komşulardan utanıyorum artık
Kullanışlı oldu mu bu meşhur reflü yataklarıBende bu sekilde var
Dogar dogmaz bunda yatirmak gerekiyor ben akil edemedim sonra reflusu olustu kusma hic olmadi doktor bu reflunun sinsi oldugunu soyledi. Arkadastan aldim da yatirdim kac ayKullanışlı oldu mu bu meşhur reflü yatakları
Dönmeye başlayana kadar ben beşik içinde bile bununla uyuttum tavsiye ederimKullanışlı oldu mu bu meşhur reflü yatakları
Bizim de 27 aralıkBizim bebekler ayni gun mu dogumlu acaba 27 aralik mi?
Biz 5-6 ay kullandik cok isimize yaradi acikcasi, duz yatmadigi icin kusma filan yasamadik rahattiKullanışlı oldu mu bu meşhur reflü yatakları
Kiz mi erkek miBizim de 27 aralık
Kurtarıcı oldu benim için de. Sığmayınca park yatağın içine koyup o şekilde devam ettim kullanmaya.Kullanışlı oldu mu bu meşhur reflü yatakları
Ben de kullandım beşiğin içine de koyuyordum, gittiğim doktorlar da hep bu şekilde yatırmamı söylüyorduKullanışlı oldu mu bu meşhur reflü yatakları
Benim oğlum 12.5 aylık. 10-15 kelimesi var. 6 yaşında çok geveze bir kızım var birazda ona bağlıyorum:) kitap okumayı hiç sevmiyo oğlum okuyamıyorumkelimeleri ve duyguları(üzgün-mutlu-kızgın-şaşırmış) gibi tekrar etmeye çalışıyor. Ama gün içinde tüm kelimeleri kullanıyor mu derseniz tabii ki hayır en çok gol diyor top oynamayı çok sevdiği için birde ablasının adını söylüyor sürekli. Oğlumda ilginç gelen kısım söylemesinin çok zor olduğunu düşündüğüm kelimeyi söylerken çok basit kelimeyi söyleyemiyor. Mesela aydede ağaç gibi kelimeleri varken asla
Benim oğlum 12.5 aylık. 10-15 kelimesi var. 6 yaşında çok geveze bir kızım var birazda ona bağlıyorum:) kitap okumayı hiç sevmiyo oğlum okuyamıyorumkelimeleri ve duyguları(üzgün-mutlu-kızgın-
şaşırmış) gibi tekrar etmeye çalışıyor. Ama gün içinde tüm kelimeleri kullanıyor mu derseniz tabii ki hayıren çok gol diyor top oynamayı çok sevdiği için birde ablasının adını söylüyor sürekli. Oğlumda ilginç gelen kısım söylemesinin çok zor olduğunu düşündüğüm kelimeyi söylerken çok basit kelimeyi söyleyemiyor. Mesela aydede ağaç gibi kelimeleri varken asla su demiyor
Almadım ben de dün denk geldim öyle birşeye ama ne kadar etkilidir bilmiyorum. Kız daha yürümüyor ama ayakucuna basmıyor gibi. Yürüteci bu yüzden almadık yani mama sandalyesi yüzünden ayakucuna basarak yürürse ağlarımKızlar dün sormak icin gelmistim unutmusum.mama sandalyesine ayaklık aldiniz mi ayagini koymasi icin,ben hic kullanmadim,almadim,instagramda denk geldim de şart mı böyle bir sey?
Olabilir evet :) aminn hepimizinkini inşallahZor kelimeleri söylediginde siz daha net anliyorsunuzdur belki. Digerleri tam anlasilmayıp oylesine ses cikariyor gibi geliyor olabilirallah bağışlasın
kaç ay yatabiliyor bu yataktaBende bu sekilde var
Benimki 6 ay kadar yatti, besigin icinde de kullandikkaç ay yatabiliyor bu yatakta