- 17 Mart 2010
- 26.260
- 67.701
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.581
Bir günden bişey olmaz acele etmeS sunshine__ canım senin bebis mi kakayı zor yapıyordu? dünden beri kaka yapmadı cok huzursuz.Zeytinyağı verdim kustu, banyoda karnını ovdum, masaj yaptım, fön tuttum işe yaramadı, başka tavsiyen var mı?
Neler anlattı neler tavsiye etti?Bende hayır diyemiyorum sınırlarımı koruyamıyorum herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum ve kararlarımda manipüle oluyorum psikiyatriye gittim özel hastaneye ikibin verdim ama bayağı dinledi beni terapi gibiydi
Kesinlikle, yeter ki saglikli olalimYalniz değilsiniz ben de hic veremedim kilomuminikler hareketlenince veririz
Sabah akşam spor ve tumy tıme yapıyoruzYüz üstü sıkı sıkı tutunuyorlar artık bizde de öyle oldu sonra sırt üstündeyken yana dönmeye başladı
Yok canım normal bebisler hepsi peş peşe gidiyor, kimi en başta kimi en sonda ağır kanlıdır belki
Sen spor hareketleri yaptırıyor musun?
Ne kadar kaliyor yuzustuSabah akşam spor ve tumy tıme yapıyoruz
Arkadaşımın bebeği maşallah 1 saat tumy tıme yapıp kendi başına dönüyor bazen ilerliyor sürünerek çok hareketli maşallah
Ben oğlumu koyuyorum patates çuvalı gibi kıpırdamıyor zaten bende kaldırıp hoplatamıyorum taşıyamadığım için
Şebek maymunu olursam 5 dkNe kadar kaliyor yuzustu
Hayirli olsun, saglicakla büyüsünArkadaşlar merhaba, mart grubundan geliyorum bebeğim 33 günlük. Ben her öğün iki meme 15'er dakika mı yoksa her öğünde tek meme mi vermem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin sütüm azalsın istemiyorum, çok zor emmeyi öğrendik, eğer tek meme verirsem 3 ay sonunda süt azalır diyorlar siz nasıl yaptınız?
Başlangıçta Her iki memeyi ver demişti bana danışman ilerde tek memeye ilerleyebilirsin doyma durumuna göre dediArkadaşlar merhaba, mart grubundan geliyorum bebeğim 33 günlük. Ben her öğün iki meme 15'er dakika mı yoksa her öğünde tek meme mi vermem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin sütüm azalsın istemiyorum, çok zor emmeyi öğrendik, eğer tek meme verirsem 3 ay sonunda süt azalır diyorlar siz nasıl yaptınız?
Hayirli olsun, saglicakla büyüsünher ikisini de vermen gerekiyo sonra en son verdiginle tekrar baslaman gerekiyo
Çok çok teşekkürler cevaplarınız için sağ olunBaşlangıçta Her iki memeyi ver demişti bana danışman ilerde tek memeye ilerleyebilirsin doyma durumuna göre dedi
Sen şuan ne zaman isterse ver sürekli emzir sütün azalmayacak aksine her geçen gün artacak bunu aklına getirme
Sırayla gitmen yeterli olur inşallah sürekli emzirmen gerektiği için sırayla gittiğin sürece sütün azalacağını sanmıyorum
Bizde hrr uyanmada 5 dk anca boynu da biraz egri tutuyor duzelsin diye yuzustu yatiriyorumŞebek maymunu olursam 5 dk
Yoksa 2 dk
Canım nedir o 4 kural?Ek veya katı gıda dosyasını açmaya geldim şöyle bir yazı okudum aslında aklımdan geçenleri bu diyetisyen yazmıştı
Tamda böyle düşünüyordum ama dayanak arıyordum kumsariyle de konuşmuştuk
Bende tadımlara başlama kararı aldım
Sadece tanıda bakacağız bir süre
Osman gönülalın 4 kuralından 3 ü de bizde mevcut sadece birinden emin değilim
1-Mama sandalyesinde desteksiz oturabilmeCanım nedir o 4 kural?
Zeytinyağını ben verince etkisini görmedim de alttan sürünce işe yaramıştı son çare onu deneyebilirsin ilaç kullanmak istemezsenKizlar annesutü alan bebekler bikac gün kaka yapmazsa normal biliyorum ama kızım cok huzursuz çatlicak sanki uyuyamiyo . Bi şeye başlamak için erken gibi de kısa süreli bi şeye ihtiyacım var. Zeytinyağı niye işe yaramadı anlamadım kusup çıkartiyor herhalde karnı o kadar dolu ki
Dış yüzeyine mi sadeceZeytinyağını ben verince etkisini görmedim de alttan sürünce işe yaramıştı son çare onu deneyebilirsin ilaç kullanmak istemezsen
Kulak pamuğuyla hafif iç kısmına değdirDış yüzeyine mi sadece
Sen duramıcaksın belli başla madem 5 olmus ztn 6ya da az kalmış. Tadım bir çay kaşığı kadar öneriliyor. Başlayınca göreceksin minicik kırıntı kadar yicegi on kere agzindan çıkartıyor. Agziyla akıyor. Midesine gitmiyor bile. Benim düşüncem farklı tatlar olduğunu farklı dokuları bilsinEk veya katı gıda dosyasını açmaya geldim şöyle bir yazı okudum aslında aklımdan geçenleri bu diyetisyen yazmıştı
Tamda böyle düşünüyordum ama dayanak arıyordum kumsariyle de konuşmuştuk
Bende tadımlara başlama kararı aldım
Sadece tanıda bakacağız bir süre
Osman gönülalın 4 kuralından 3 ü de bizde mevcut sadece birinden emin değilim
Buna hazir misin biz degiliz ve doktorumuz 5.ay ek gidayi konusacagiz dedi. Ayrixa arkadasim 6.ayda bebek agzini acmiyordu eşiyle karsisinda yemek yedi gostererek oyle agzini acmaya basladi1-Mama sandalyesinde desteksiz oturabilme
2-Kilosunun Doğum kilosunun iki katına çıkmış olması
3-Eliyle yiyeceği ağzına götürebilmesi
4-Yemek yemeye istekli olması ağzını açması
Bunlar olması lazım dinlediğim kadarıyla