- 25 Haziran 2022
- 1.176
- 1.594
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.561
Kızlar bebeğim üç dört gündür dönmüyor ne yaptıysam yüz üstü koyuyorum yok ondan önce sürekli dönüyordu unuttumu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok Alemsin yaaa ahhahaha… sen cocuk dogurdun daha Yeni, cok normal ben de 70 kiloyumFotoğraf da burda. İbreti alem olsun. Kimse şişmanım demesin benden sonra.
Benim de bebegim dönüyordu 2-3 gün simdi 1-2 haftadir hic dönmüyo, zor geliyo herhalde bi de erken zaten Aslinda…Kızlar bebeğim üç dört gündür dönmüyor ne yaptıysam yüz üstü koyuyorum yok ondan önce sürekli dönüyordu unuttumu acaba
Uyuz degildir Canim ya… nasil uyuz gececekki? Kiyafetten filan diye biliyorum ve en az 10 dk gibi giyinmesi lazim uyuzlu birinin biseyini ya da temas etmesi lazım… böyle bişi mi oldu ki?Bayramda oğlumun kasık aralarında kaşıntı fark ettim baktım bu hafta sürekli anne beni yıka dedi yıkadım aklıma kedilere tuttu alerjisi depreşti geliyordu hep dün halam bu uyuz oldu gibi deyince panik atağım tuttu ne yapacazçok zorlu bi süreçmiş okudukça mideme ağrılar girmeye başladı pazartesi doktora gidecez bebeğe ya geçerse diye düşünmekten uyuyamıyorum
Çokda şişman biri göremedimFotoğraf da burda. İbreti alem olsun. Kimse şişmanım demesin benden sonra.
Aklına gelmiyor olabilir Beş aylık olacağız kıpırdamıyoruz bendemi telaşe etmeliyim acepKızlar bebeğim üç dört gündür dönmüyor ne yaptıysam yüz üstü koyuyorum yok ondan önce sürekli dönüyordu unuttumu acaba
Ayy içimi rahatlattınız gerileme mi var acabs dedim annelik delilikBenim de bebegim dönüyordu 2-3 gün simdi 1-2 haftadir hic dönmüyo, zor geliyo herhalde bi de erken zaten Aslinda…
Hangisi dönmeye başladı. Kız mı oğlan mıAyy içimi rahatlattınız gerileme mi var acabs dedim annelik delilik
Oğlan işte dönüyordu şimdi dönmüyor yani elimle itiyorum güç uyguluyor resmen dönmemek için bi kafasını oyuncağa vurmuştu dönerken acaba ondan mı diyorum ama ne alakaHangisi dönmeye başladı. Kız mı oğlan mı
Yüz üstü sıkı sıkı tutunuyorlar artık bizde de öyle oldu sonra sırt üstündeyken yana dönmeye başladıKızlar bebeğim üç dört gündür dönmüyor ne yaptıysam yüz üstü koyuyorum yok ondan önce sürekli dönüyordu unuttumu acaba
Yok canım normal bebisler hepsi peş peşe gidiyor, kimi en başta kimi en sonda ağır kanlıdır belkiÇokda şişman biri göremedim
Burası neresi
Aklına gelmiyor olabilir Beş aylık olacağız kıpırdamıyoruz bendemi telaşe etmeliyim acep
Büyükçekmece sahil canımÇokda şişman biri göremedim
Burası neresi
Aklına gelmiyor olabilir Beş aylık olacağız kıpırdamıyoruz bendemi telaşe etmeliyim acep
Ya bana da git diyip duruyor çevremBen iki çoçukla kafayı kırdım ve yetersizlik hissi oluştu doktora gittim ne anlattıysam lustral verdi insanlar nasıl yapıyor nasıl bakıyor tam anlamıyla nasıl yetiyor
Ne kadar verdin özel hastaneye mi gittin?Bana verdi lustral geçmiyormuş önce yarım al bi hafta sonra bir tane alırsın dedi korkma süte geçmiyor dedi ben anlattım rahatladım ilacıda almadım zaten takıntılıyım bide ilacı içip kafaya takarım geçti mi geçmedi mi diye ama dediği daha mutlu uykuları düzenli az takıntılı bi hayatım olacakmış ama emziriyorum eser miktarda geçer süte bebeğe zararı yok demişti kocamdan da gizli gittim okadar para ona versem oda sabaha kadar beni dinlermiş aklı sıra dalga geçip espiri yapıyo
Çok doğru varlıkları ayrı dert yoklukları ayrı dertBenimki geçen diyor psikiyatriye gidince yazılı delil oluyormuş boşanmaya bi sinirlendim zaten psikiyatriye gerçek hastaların hasta ettikleri gider gerçek hastalar bana bişey yok diye ortada dolanır dedim Bu arada doktor iki kitap önerdi sanki zamanım varmış gibi ama belki zamanı olan okumak isteyen olursa Mükemmel annelik beni teğet geçti diğeride sınırlar diye
Yok yok, erken bile dönmüşler, bence tembellikten zorlamıyorlar 5. Ay ortası sonu genelde başlıyor bebekler dönmeyeAyy içimi rahatlattınız gerileme mi var acabs dedim annelik delilik
Benim hastanede hemşire çekmişti ben kocam bebek ve kenardan vajinam Sağolsun naturel bir hemşireye denk gelmişiz ne diyimBizim hastanede cekilenler var sadece.Ben sarilik yuzunden yaptiramadim yenidogan cekimi.Gerci sonradan senden öğrenmiştim photoshop yapiyolarmis bebeklere
6.ay cekimi güzel fikir..Ooff ne cok isterdim fotograftan cok iyi anlayan koca
Bizim önce yüzüstünde dururken kendini yana bırakma gibi dönmeler başladı, sanki kolum yoruldu ya bırakıyorum der gibiKızlar ;Bebeklerin yüz üstünden sırt üstüne mi dönmeleri kolay Sırt üstünden yüz üstüne mi ?
İlk olarak hangisini yapmalılar ?
Bence yuzustunden sirtustune donmek daha kolay..Kızlar ;Bebeklerin yüz üstünden sırt üstüne mi dönmeleri kolay Sırt üstünden yüz üstüne mi ?
İlk olarak hangisini yapmalılar ?
Bende hayır diyemiyorum sınırlarımı koruyamıyorum herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum ve kararlarımda manipüle oluyorum psikiyatriye gittim özel hastaneye ikibin verdim ama bayağı dinledi beni terapi gibiydiYa bana da git diyip duruyor çevrem
Bende berbat durumdayım
Yaşadığım şeylerden aldığım kararlardan hep pişmanlık yaşıyorum
Hep yanlış kararlar alıyorum
Çok düşünüyor ama yine de . ok ediyorum işlerimi
Ne kadar verdin özel hastaneye mi gittin?
Klinik psikolog filan mı?
Çok doğru varlıkları ayrı dert yoklukları ayrı dert
Ben çok tembelim ya
İşler güçler olunca bebekle de ilgilenemiyorum
Burda biri nbl drop probiyotik önermişti bende biogaia kullanıyordum bi kutu maflorda kullanmıştım bunlar işe yaramadı nbl kabızlığa iyi geldi kutuyu yarıladım düzeldi şimdi kullanmıyorumS sunshine__ canım senin bebis mi kakayı zor yapıyordu? dünden beri kaka yapmadı cok huzursuz.Zeytinyağı verdim kustu, banyoda karnını ovdum, masaj yaptım, fön tuttum işe yaramadı, başka tavsiyen var mı?
Yalniz değilsiniz ben de hic veremedim kilomu minikler hareketlenince veririzCok Alemsin yaaa ahhahaha… sen cocuk dogurdun daha Yeni, cok normal ben de 70 kiloyum