• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kızlar dün sormak icin gelmistim unutmusum.mama sandalyesine ayaklık aldiniz mi ayagini koymasi icin,ben hic kullanmadim,almadim,instagramda denk geldim de şart mı böyle bir sey?
Osman hoca reels izle ayaklar asagi sarklmasin tenton kisaldigi icin boy kisaligi olusur ayaklar altina destek sart dedi. Bizimkinde ayaklik var açılari var tam duz yapiyorum ayaklarini uzatiyor.

Kızlar ben ferrum damladan sidefere gecicem de doktor kilosuna göre verirsin demişti eczacı sidefer için iki damla yeter dedi kafam karıştı doktor başka kan damlasından bahsetmiş olabilir sidefer kullanan varsa aranızda kaç damla veriyorsunuz?
Sidefer kullandim kilo basi damla seklinde. 1 yasta kan tahlili sonrasi biraktirdi doktor.

Almadım ben de dün denk geldim öyle birşeye ama ne kadar etkilidir bilmiyorum. Kız daha yürümüyor ama ayakucuna basmıyor gibi. Yürüteci bu yüzden almadık yani mama sandalyesi yüzünden ayakucuna basarak yürürse ağlarım😅😀 ne anladım ben bu işten 😅
Benimki basiyor nedeni bu muymua

Osman hoca reels izle ayaklar asagi sarklmasin tenton kisaldigi icin boy kisaligi olusur ayaklar altina destek sart dedi. Bizimkinde ayaklik var açılari var tam duz yapiyorum ayaklarini uzatiyor.
Cok enteresan böyle bir bilgiye hic denk gelmemistim.6 aydir bu sekildeyiz biz nolucak simdi

Süslemeyi yapamadim.balonlara banti yapistirip pwrdeye yapistirmaya calistim ama olmadi.düsüyor hepsi ve bantim da bitti.balonlarda da bant var birbirine yapisiyor.her sey sacma sapan oldu.yarim dogum günumüz ortada bir sey yok.

Süslemeyi yapamadim.balonlara banti yapistirip pwrdeye yapistirmaya calistim ama olmadi.düsüyor hepsi ve bantim da bitti.balonlarda da bant var birbirine yapisiyor.her sey sacma sapan oldu.yarim dogum günumüz ortada bir sey yok.
En son nasıl geçti peki
Duvar tarafına denedin mi

En son nasıl geçti peki
Duvar tarafına denedin mi
Duvar tarafinda yerim yok ama yine de denedim ordan da dusuyor.kalan balonlari balon zinciriyle kurtarmaya calistim ama iste bence olmadi.kalpli balonlarimizda yerde durcak artik.hayaller hayatlar gibi bir sey oldu,bilseydim iki tane alirdim ayni üründen.

Duvar tarafinda yerim yok ama yine de denedim ordan da dusuyor.kalan balonlari balon zinciriyle kurtarmaya calistim ama iste bence olmadi.kalpli balonlarimizda yerde durcak artik.hayaller hayatlar gibi bir sey oldu,bilseydim iki tane alirdim ayni üründen.
Nasıl oldu süsleme 😍

Cok enteresan böyle bir bilgiye hic denk gelmemistim.6 aydir bu sekildeyiz biz nolucak simdi
Bizde de sallaniyordu ayaklarini cok salliyor diye o aparati yukari kaldiriliyor yukari kaldirmaya basladik aywklarini uzatyigi icin sallayamadi. Ben de bu bilgiyi cok yeni ogrendim 3-4gun once instasinda reelsinden

Kuşum ben gününde yapmadım doğum gününü, pazara denk getirdim eşim de evdeyken. Öyle yapsan dicem ama pastayi almışsın çoktan.😢 Pasta yiyebilen herkes benim için de yiyebilir mi?😢
Uyuyabilen biri varsa da benim için uyusun. İyice sinir harbi yaşıyorum. Günlerdir yalnız kalmadım. Deliricem artık. Gürültüden insandan bıktım.

Uyuyabilen biri varsa da benim için uyusun. İyice sinir harbi yaşıyorum. Günlerdir yalnız kalmadım. Deliricem artık. Gürültüden insandan bıktım.
Biberon emen de uyanıyor meme emen de. Ne anladım ben bu işten.
Annem birinin evi için "yalancı cennet gibi olmuş" dedi bugün. Kızım hastayken ilaçtan mi hastaliktan mi sadece üç -bes defa uyanmıştı geceleri. Yalancı cennet gibiydi.

Back