2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Uyuz degildir Canim ya… nasil uyuz gececekki? Kiyafetten filan diye biliyorum ve en az 10 dk gibi giyinmesi lazim uyuzlu birinin biseyini ya da temas etmesi lazım… böyle bişi mi oldu ki?

Fotoğraf da burda. İbreti alem olsun. Kimse şişmanım demesin benden sonra.
Çokda şişman biri göremedim
Burası neresi
Kızlar bebeğim üç dört gündür dönmüyor ne yaptıysam yüz üstü koyuyorum yok ondan önce sürekli dönüyordu unuttumu acaba
Aklına gelmiyor olabilir Beş aylık olacağız kıpırdamıyoruz bendemi telaşe etmeliyim acep

Kızlar bebeğim üç dört gündür dönmüyor ne yaptıysam yüz üstü koyuyorum yok ondan önce sürekli dönüyordu unuttumu acaba
Yüz üstü sıkı sıkı tutunuyorlar artık bizde de öyle oldu sonra sırt üstündeyken yana dönmeye başladı

Çokda şişman biri göremedim
Burası neresi

Aklına gelmiyor olabilir Beş aylık olacağız kıpırdamıyoruz bendemi telaşe etmeliyim acep
Yok canım normal bebisler hepsi peş peşe gidiyor, kimi en başta kimi en sonda ağır kanlıdır belki
Sen spor hareketleri yaptırıyor musun?

Ben iki çoçukla kafayı kırdım ve yetersizlik hissi oluştu doktora gittim ne anlattıysam lustral verdi insanlar nasıl yapıyor nasıl bakıyor tam anlamıyla nasıl yetiyor
Ya bana da git diyip duruyor çevrem
Bende berbat durumdayım
Yaşadığım şeylerden aldığım kararlardan hep pişmanlık yaşıyorum
Hep yanlış kararlar alıyorum
Çok düşünüyor ama yine de . ok ediyorum işlerimi
Ne kadar verdin özel hastaneye mi gittin?
Klinik psikolog filan mı?
Çok doğru varlıkları ayrı dert yoklukları ayrı dert
Ben çok tembelim ya
İşler güçler olunca bebekle de ilgilenemiyorum

Bizim hastanede cekilenler var sadece.Ben sarilik yuzunden yaptiramadim yenidogan cekimi.Gerci sonradan senden öğrenmiştim photoshop yapiyolarmis bebeklere
6.ay cekimi güzel fikir..Ooff ne cok isterdim fotograftan cok iyi anlayan koca
Benim hastanede hemşire çekmişti ben kocam bebek ve kenardan vajinam Sağolsun naturel bir hemşireye denk gelmişiz ne diyim

Kızlar ;Bebeklerin yüz üstünden sırt üstüne mi dönmeleri kolay Sırt üstünden yüz üstüne mi ?
İlk olarak hangisini yapmalılar ?

Kızlar ;Bebeklerin yüz üstünden sırt üstüne mi dönmeleri kolay Sırt üstünden yüz üstüne mi ?
Bizim önce yüzüstünde dururken kendini yana bırakma gibi dönmeler başladı, sanki kolum yoruldu ya bırakıyorum der gibi
Şimdi sırtüstü yatırıyorum ya bacağını tutuyo dönüyor, ya bacağını havaya kaldirip dönüyor , sırtüstünde dönmesi icin bacagi kaldirmak lazim

Bence yuzustunden sirtustune donmek daha kolay..
Ama benim bebegim garip bi sekilde once sirtustunden yuzustune donmeye basladi.Yuzustunden sirtustune de devriliyor ama cok bilincli yaptigini dusunmuyorum.

S sunshine__ canım senin bebis mi kakayı zor yapıyordu? dünden beri kaka yapmadı cok huzursuz.Zeytinyağı verdim kustu, banyoda karnını ovdum, masaj yaptım, fön tuttum işe yaramadı, başka tavsiyen var mı?

Bende hayır diyemiyorum sınırlarımı koruyamıyorum herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum ve kararlarımda manipüle oluyorum psikiyatriye gittim özel hastaneye ikibin verdim ama bayağı dinledi beni terapi gibiydi

Burda biri nbl drop probiyotik önermişti bende biogaia kullanıyordum bi kutu maflorda kullanmıştım bunlar işe yaramadı nbl kabızlığa iyi geldi kutuyu yarıladım düzeldi şimdi kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…