- 17 Mart 2010
- 26.267
- 67.707
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.001
Çocuk doktoru alerji için kayıt açtım randevu al demişti.sudem34 canım bide direk alerjiye gidemezsin diye biliyorum. normalde yetiskine dahiliye açıyor öyle gidebiliyorsun. Çocukta da öyle olabilir.
Tabi özelde bakıyorsan bilmiyorum. Bide alerji testi artık kandan bakilabiliyor. Deri testi yapmadan, kanın içinden muza alerjin mi var diye bakıyorlar
Acelya A canım bide bizim sakral gamzeyi görünce acil koduyla röntgene yollamıştı. Direk odasından çıkıp röntgene gittik. Hayatında bi kere bakılacak zaten baktır aklından çıksın
Bakayımsudem34 canım youtubedan bi tapotman masajını aratsana, Osman gönülalda tavsiye ediyor.
Eşin felan havaya kaldırıp tutuyor mu, benim kıza bi kere yapan oldu, gece boyu irkildi
4.ay atağı içerinde neler var
Hay yaşa aldım gitti
Nazara inanırsan geleceğine inanıyorum. Bize nazar değmez diyip o enerjiyi uzak tutuyorum
Bizimki de çok huysuz 15-20 dk anca uyuyor emmiyor kucak istiyor durmadan ağlıyor aşırı yoruldumKızlar benim kız deli gibi ağlıyor dünden beri rezil etti
Aynen öyle kucakta sıkıntı yok gene başa sardık düzeldi dedik gene gene aynı ne zamana kadar böyle olacakBizimki de çok huysuz 15-20 dk anca uyuyor emmiyor kucak istiyor durmadan ağlıyor aşırı yoruldum
Soracaklarımı yazıyorum onuda yazayımEski ebe miydi, Hemşire miydi, çocuk bölümünde mi çalışıyor da her seyi biliyormuş?
Sen yazdıktan sonra netten baktım milyonda bir sorun oluyormuş stres yapma bi şey çıkmazda aklından çıksın,
Diş için doktora sorar misin ağız bakımı için bi şeyler alıcaz mi artık,
Ben kızın yüzünü banyoda yıkıyorum artık , ağız bakımına da başlamak istiyorum, araştırmadim kesin vardır parmagima bi sey gecirip damağını dilini yıkasam güzelce
Kızlar benim kız deli gibi ağlıyor dünden beri rezil etti
Benim bebede huysuzlaşıyorBizimki de çok huysuz 15-20 dk anca uyuyor emmiyor kucak istiyor durmadan ağlıyor aşırı yoruldum
Sürekli eli ağzında zaten bayramda ağlayarak geçirdik kendine de yazıkkkk tükenmiş benSoracaklarımı yazıyorum onuda yazayım
Benim bebede huysuzlaşıyor
Gece çok sık uyanıyor
Eli ağzında sürekli
Alttaki dişleri patlayacak sanırım bu aralar
Neyi var ki acaba canim benim keske dillerini tam anlayabilsekKızlar benim kız deli gibi ağlıyor dünden beri rezil etti
Canım benim geçen kontrolde de sınırda kilo almıştı doktora mama miktarını artırayım mı diye sorduğunda gayet iyi kilo alışı sıkıntı yok iyi bakmışsın dedi, kilo alımı sınırda da olsa yeterli oluyor doktorlar için. Aslında bu biraz sezgisel annelik içgüdüsü mü bilmiyorum ben zamanla yetmediğini anladım, bebeğimin sinyallerinden. 120 ye çıkardım her öğünü.Anne sütü ve mama ile diyelim ki sınır 500-600 gram ancak o kadar aldı ise aynı mı besliycez mama miktarını mı arttırıcaz?
Bilen varsa beni aydınlatsın
Benimki de bayramın ilk gününden beri öyle uykusu geldi mi ağlamaya başladı susmadan yeni güncelleme geldi. Normalde kanguruda ağlamadan uyurdu şimdi bile ağlayarak uyuduKızlar benim kız deli gibi ağlıyor dünden beri rezil etti
Ahahhaa kaka yaparken kaş kızarması bizim kızda da oluyor. Kız bizde de oluyor mu acaba halaBenım kız o hareketi kaka yaparken yapıyor, önce dil cıkarıyor, sonra ıkınma ıle bırlıkt kaşları kızarıyor
ayakkabı bende düşünüyorum ya ilk be almamız gerekKızlar size iki sorum olacak
1- Junoyu hala kullanıyor musunuz? Ben park yatağa mı geçsem artık diyorum, park yatakla gelen yatağı sevmedim. Yeni yatak alıcam. Ama hangi marka hangi çeşit bilmiyorum yataklarınızın linkini atabilir misiniz, tavsiyelerinize açığım.
2- Bir de ben kızıma hiç ayakkabı almadım. Nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Ellabona’nın alacaksanız ben aldım iade ettim. Bilek kısımlarındaki çıtçıtlar dar. Bir beden büyük alınBen bu dönemlerde ayakkabıyı çok kullanışlı bulmuyorum bu tarz panduflardan alıcam
Kızlar 3.aydan 4.aya girenler bebekleriniz kaç gram aldı?
Benimki sanki kilo mu verdi ne bana acaip küçük geliyor bebek.
Bu ay çok sorunlu geçti zaten.
İnşallah sütüm de artar bebeğim eski düzenine kavuşur.
Benimki de bayramın ilk gününden beri öyle uykusu geldi mi ağlamaya başladı susmadan yeni güncelleme geldi. Normalde kanguruda ağlamadan uyurdu şimdi bile ağlayarak uyudu
Ayakkabı ben cok kullanıyorum, bi tane kıyafetin bez ayakkabısi vardi onu da dahil kiyafetlerin altına değişik değişik giydiriyorum LCWda fln var. Şuan üstlerine basmadigi için sadece soguktan koruyan ve görsel olarak begendigin bir sey olabilir. Daha ilk adım ayakkabisjna çok var.Kızlar size iki sorum olacak
1- Junoyu hala kullanıyor musunuz? Ben park yatağa mı geçsem artık diyorum, park yatakla gelen yatağı sevmedim. Yeni yatak alıcam. Ama hangi marka hangi çeşit bilmiyorum yataklarınızın linkini atabilir misiniz, tavsiyelerinize açığım.
2- Bir de ben kızıma hiç ayakkabı almadım. Nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
OlabılırAhahhaa kaka yaparken kaş kızarması bizim kızda da oluyor. Kız bizde de oluyor mu acaba hala
ayakkabı bende düşünüyorum ya ilk be almamız gerek
Rahim ağzında polip olabilrBenimle aynı sorunu yaşayan varmı
Ben normal doğum yapmıştım
Afedersiniz 2 defa ilişki denedik ama karnım çok ağrıyor ve biraz kan geliyor
Bu normal bir durummu zamanlamı düzelecek
Alttan Muayene eder diye doktora gitmek istemiyırum korkuyorum hala
Kaç saatte bir besliyorsun?Canım benim geçen kontrolde de sınırda kilo almıştı doktora mama miktarını artırayım mı diye sorduğunda gayet iyi kilo alışı sıkıntı yok iyi bakmışsın dedi, kilo alımı sınırda da olsa yeterli oluyor doktorlar için. Aslında bu biraz sezgisel annelik içgüdüsü mü bilmiyorum ben zamanla yetmediğini anladım, bebeğimin sinyallerinden. 120 ye çıkardım her öğünü.