- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.657
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.981
D vitamini ocean kullanıyorum kızla aynı, demir de gyno ferro yazdirdim aldım da icmiyordum.Kumsari ben takviyeleri solgar kullanıyorum ama hiç olmazsa bi gyno ferro sanol bi dvit yazdır aile hekimine. Dvit belki antalyada çok lazım olmaz sana ama diğeri demir içinde b12 folik asit bişeyler daha var.
Ayakta sallarken başım dönüyor. Normal mi?D vitamini ocean kullanıyorum kızla aynı, demir de gyno ferro yazdirdim aldım da icmiyordum.
İçinde demir b12 folik asit olan hangisi?
Ayakta sallarken başım dönüyor. Normal mi?
Yazıyor, aile hekimi yazdı bana da, hatta 2 paket yazmış git gel yapmıyım diye.Benim yazdığı bundanmıs . Gyno ferro sağlık ocağı yazıyor mu, özel mi alıcam,
Özel almam sorun değil. Tek bisi iciyim her sey olsun icinde istiyorm ilac yutma sorunum var
Bende ayakta saklarken başın dönüyor mu anlıyorum, nerden bildi acaba dedim
Yok canım, elını ben de öpmüyorum, mikrop kapar dedıkce inadına öpüyor. Cidden sürekli eli agzındaYok canım omurgayla baglantisi olmazs tehlikesi yok ama gözüyle anlayamaz ki neden röntgen istememis garip.
Sevmediğinden öpmesi zoruna gidiyor
Bugün LCW dayken bir elim bebek arabasında, bir dakikalığına reyondaki oyuncaklara bakıyorum. Bir kadın bebek arabamin içinden kafasını çıkartırken gördüm. Napiyosunuz diye bi bağırdım. Emziği çıkmışta almaya çalışıyordu verdim dedi.
Kadında CHP'li Almancı emekli teyze tipi vardı fazla üstüne gitmek istemedim oda korktu tepkime ama bu devirde başkasının çocuğuna yanaşmak fln kalmadı. Eli pis mi temiz mi de emzigini veriyor. Ağzına bi sey mi sıkıyo ne biliyim.
Ayyy ben bi şeyler kullanmak istiyorum artık halaaa hiç bir sey kullanmıyorum. Yeme düzenim hic yok. Sosis salam pizza bi tek, yıkılıp kalicam artık ne kullniyim. Al şunu kullan diye bi sey atın bana
Canım devlete bakıyorsan ben MHRS de hic bulamıyorum. 182yi arıyorum bebegimin randevusu var hic bulamiyorm fln diyorum ertesi güne bile veriyorlar hemen
Gybo ferro da var folık asit b12D vitamini ocean kullanıyorum kızla aynı, demir de gyno ferro yazdirdim aldım da icmiyordum.
İçinde demir b12 folik asit olan hangisi?
Nekadar umursamaz doktor varsa hepsine biz denk geldik heraldesudem34 canım bide direk alerjiye gidemezsin diye biliyorum. normalde yetiskine dahiliye açıyor öyle gidebiliyorsun. Çocukta da öyle olabilir.
Tabi özelde bakıyorsan bilmiyorum. Bide alerji testi artık kandan bakilabiliyor. Deri testi yapmadan, kanın içinden muza alerjin mi var diye bakıyorlar
Acelya A canım bide bizim sakral gamzeyi görünce acil koduyla röntgene yollamıştı. Direk odasından çıkıp röntgene gittik. Hayatında bi kere bakılacak zaten baktır aklından çıksın
KV ler toplatılsınYok canım, elını ben de öpmüyorum, mikrop kapar dedıkce inadına öpüyor. Cidden sürekli eli agzında
Canım ben elenataldan memnunumYok canım omurgayla baglantisi olmazs tehlikesi yok ama gözüyle anlayamaz ki neden röntgen istememis garip.
Sevmediğinden öpmesi zoruna gidiyor
Bugün LCW dayken bir elim bebek arabasında, bir dakikalığına reyondaki oyuncaklara bakıyorum. Bir kadın bebek arabamin içinden kafasını çıkartırken gördüm. Napiyosunuz diye bi bağırdım. Emziği çıkmışta almaya çalışıyordu verdim dedi.
Kadında CHP'li Almancı emekli teyze tipi vardı fazla üstüne gitmek istemedim oda korktu tepkime ama bu devirde başkasının çocuğuna yanaşmak fln kalmadı. Eli pis mi temiz mi de emzigini veriyor. Ağzına bi sey mi sıkıyo ne biliyim.
Ayyy ben bi şeyler kullanmak istiyorum artık halaaa hiç bir sey kullanmıyorum. Yeme düzenim hic yok. Sosis salam pizza bi tek, yıkılıp kalicam artık ne kullniyim. Al şunu kullan diye bi sey atın bana
Canım devlete bakıyorsan ben MHRS de hic bulamıyorum. 182yi arıyorum bebegimin randevusu var hic bulamiyorm fln diyorum ertesi güne bile veriyorlar hemen
canım inanır mısın bilmem ama nazar olabilir dua oku bana çok olur bu bayram bebişrde olduKızlar 3 gündür cok yoğun bayram geçirdik kızımla da hep baş basa full konsntreydim biraz düzeni bozuldu. Bütün gün süt liman harika gülücükler, iki gündür el ayak çekilip eve gelince çığlık ata ataaa ağlıyor. Üst gaz mi , alt gaz mı, aç mi anlayamıyorum sesi kısılacak öyle ağlıyor. Aç olduğunu düşünüyorum. Veriyorum içemiyor sanki gazdan. Gazı çıkmıyor. Ağlaya ağlaya uyutuyorm, refluden şüpheleniyorum.
Evet evet onun 400 benim 1000, şişeleri yan yana tutuyorm, ilk kendiminkini sıkıyorum, hem kızım görsün,güven gelsin hemde bozulursa anlayim diye. Kızımın ağzına giren her şeyin tadına ilk ben bakıyorumGybo ferro da var folık asit b12
Kızınkının dozu dusuktur
Sen 1000 olandan kullan cnm
Eski ebe miydi, Hemşire miydi, çocuk bölümünde mi çalışıyor da her seyi biliyormuş?Nekadar umursamaz doktor varsa hepsine biz denk geldik heralde
Bide kv bizi yanlış yönlendiriyordu
Hangi problem olsa benim içim rahat bana sorun beni dinleyin içim rahat sanki doktor kendisi
Bayramdan sonra hemen halledeceğiz inşallah bu işleri dişerinide göstereceğiz
Aslında ses dışında irkiliyor. Uzanırken bir anda irkiliyor 3,4 kere kafama çok taktım
4.ay atağı içerinde neler varHerkese mutlu bayramlar diliyorum kızlar uzun zamandır yoktum 4. Ay atagi ile ugraşıyorum tam hersey duzene girdi derken alt üst olduk yine ama olsun
Hay yaşa aldım gittiCanım ben elenataldan memnunum
https://www.elenatal.com.tr/elenatal-urunleri/elenatal-3 Al bunu kullan
canım inanır mısın bilmem ama nazar olabilir dua oku bana çok olur bu bayram bebişrde oldu
Benım kız o hareketi kaka yaparken yapıyor, önce dil cıkarıyor, sonra ıkınma ıle bırlıkt kaşları kızarıyorBenim kız bu bayram kimden gördüyse sürekli dil çıkartıyor gibi dilini al dudağının altına koyup orayı şişirip dil çıkartıyor. İlk doğduğu zamanlarda da yapıyordu şimdi yine başladı komik görünüyor ama normal bir şey mi sizce? Var mı başka bebişlerde
Bir kaç gündür benim kızda yapıyor bazen dilinin ucunu sivri yapıyor çok komik tatlı oluyor ablası ceee yaparken sesli gülmeler öyle bi hangirdiyor katıla cak diye korkuyorum herseyi ağzına götürüyor istiramiyorum diye sinirleniyor ağlıyorBenim kız bu bayram kimden gördüyse sürekli dil çıkartıyor gibi dilini al dudağının altına koyup orayı şişirip dil çıkartıyor. İlk doğduğu zamanlarda da yapıyordu şimdi yine başladı komik görünüyor ama normal bir şey mi sizce? Var mı başka bebişlerde
İştahsızlık 30 dk lık uyumalar cıglık çığlığa uyanmalar kucaktan inmeme ve esıttir pert bir annesudem34 canım youtubedan bi tapotman masajını aratsana, Osman gönülalda tavsiye ediyor.
Eşin felan havaya kaldırıp tutuyor mu, benim kıza bi kere yapan oldu, gece boyu irkildi
4.ay atağı içerinde neler var
Hay yaşa aldım gitti
Nazara inanırsan geleceğine inanıyorum. Bize nazar değmez diyip o enerjiyi uzak tutuyorum
Canım bişeye para vermeye hiç gerek yok, tülbendin ucunu parmağına sarıp ıslatıp ağzının içini temizleyebilirsin.Eski ebe miydi, Hemşire miydi, çocuk bölümünde mi çalışıyor da her seyi biliyormuş?
Sen yazdıktan sonra netten baktım milyonda bir sorun oluyormuş stres yapma bi şey çıkmazda aklından çıksın,
Diş için doktora sorar misin ağız bakımı için bi şeyler alıcaz mi artık,
Ben kızın yüzünü banyoda yıkıyorum artık , ağız bakımına da başlamak istiyorum, araştırmadim kesin vardır parmagima bi sey gecirip damağını dilini yıkasam güzelce