-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.961
Canım benim kızda irkiliyor artık büyüdüğü için irkilmesi daha şiddetli oluyor. Ama ani ses duyarsa genellikle öyle oluyor. İrkildiği anlarda çıkan ses var mı? (Bizimki parkenin çıt sesine acayip irkiliyor mesela)iyi geceler hanımlar
Bebeğim bu aralar çok fazla irkiliyor. Emerken,, yatakta uzanırken, gün içinde. Kafama çok takıldıNormal mi?? Doktora götürmeyi düşünüyorum
Aslında ses dışında irkiliyor. Uzanırken bir anda irkiliyor 3,4 kere kafama çok taktımCanım benim kızda irkiliyor artık büyüdüğü için irkilmesi daha şiddetli oluyor. Ama ani ses duyarsa genellikle öyle oluyor. İrkildiği anlarda çıkan ses var mı? (Bizimki parkenin çıt sesine acayip irkiliyor mesela)
Kardeş arasında bisi olmaz bi de daha dişleri yok, sen yapmasanda onlar hep yapacakYa benimkiler emzik almıyor fakat bazen birbirinin emziklerini veriyorum gidip o an yıkamıyorum aceleyle ama yapmamam lazım misal d vitaminleride ortak
Alerji doktoruna randevu bulamıyorum geçen buldum karşıda diye almadım salak gibi şimdi de yokBen henüz rota yaptırmadı bayram sonrası 3. Ay kontrolünde yaptiricam. Umarım bi degisim olmaz
Alerji teşhisi aldı mı bebeğiniz sizin?
Bizde çok gaz çıkışı oluyor ama kaka miktarı çok düştüBizde rota yaptırdık herhangi bir yan etkisi olmadi . rota sindirim sistemine etki ediyor aslında onunla ilgili olabilir mi ki ?
Bizde de gazı rahat yapıyor rotadan beri satır zatır gaz damlasını bıraktım resmen.Rota 3 4 gun gaz yaptı sadece bızde de.. Hem de baya gaz
Alakası olmayadabilir belki bilmiyorumBenim ilk kızımda hiçbir yan etki olmadığı için bebeğime rahatça yaptırmıştım ve şuan bir şok içindeyim. Böyle alerji oluşacağını bilsem asla yaptırmazdım.
Yok canım çıkarmıyorum başka şehire geldik ama yine eve tıkılıDışarı vs çıkarıyor musun? Benim kız da aynıydı dışarı çıkmaya başlayınca daha iyi bu aralar.
Belki büyüme atağı olabilir mi? Nerden duydum hatırlamıyorum ama sanki öyle bir şey vardı. Yakında doktora gidecek biri varsa sorabilir ya da sen gidecek misin? Bişey yoktur yüksek ihtimalle ama yine de insan bilmeyince tedirgin oluyor.Aslında ses dışında irkiliyor. Uzanırken bir anda irkiliyor 3,4 kere kafama çok taktım
Şimdi kucağımda uyudu inşallah üzerime işemezBayramın 3. Gün sürprizi kızımdan geldi. Altını değiştireyim diye açtım kakasını yapmış azıcık. Az bekleyip temizleyeyim dedim. Bekledim bekledim (tabi o ara hareketli b.ka bulamaşmasın diye eline koluna hakim olmaya çalışıyorum. Bi anda elime kakasını yaptı. Hop bitti temizleyim derken ayaklarını kaldırdım bi da yaptı sırtı full kaka. Öyle bıraktım. Bi insan yarım saat yapar mı arkadaşkucağıma aldım yıkadım bi güzel dönüşte bütün bu çabalarıma yavrum üzerime işeyerek teşekkür etti. Olsun yine de güzel!!! Bi gülüşü blablabalaaa
Çocuk nörolojiye sıra aldım. Burdan paylaşırım.Belki büyüme atağı olabilir mi? Nerden duydum hatırlamıyorum ama sanki öyle bir şey vardı. Yakında doktora gidecek biri varsa sorabilir ya da sen gidecek misin? Bişey yoktur yüksek ihtimalle ama yine de insan bilmeyince tedirgin oluyor.
Benden süt geliyor mu acaba geliyorsa ne kadar geliyor bunlar hep soru işareti bendesheilata canım emzirirken kalsiyumlarımız tükeniyor. Ben takviye kullanıyorum. Hem şimdi dişler, yarın kemikler.
Ben de anlamıyorum. Aç mı tok mu, çok mu geliyor da ağlıyor, az mı geliyor da ağlıyor. Solgar’ın takviyesini kullanmamı söyledi doktor ama bişey değişmedi bence.Benden süt geliyor mu acaba geliyorsa ne kadar geliyor bunlar hep soru işareti bende
CAnım solgar da kullandım bestlak da kullandım, bitkisel söylenilen tarifleri de yaptım ama bende hiçbiri işe yaramadı.Ben de anlamıyorum. Aç mı tok mu, çok mu geliyor da ağlıyor, az mı geliyor da ağlıyor. Solgar’ın takviyesini kullanmamı söyledi doktor ama bişey değişmedi bence.
Bi oturup ek gıdaya başlasalar da sofraya oturtup eline bişey versem. Her yemek yememizde kucakta
Memenin ucunu sık sağım yap illa gelir canım yeter ki stres yapmaBenden süt geliyor mu acaba geliyorsa ne kadar geliyor bunlar hep soru işareti bende
Kac cc mama verıyosun sudem?Memenin ucunu sık sağım yap illa gelir canım yeter ki stres yapma
Babaanne anneanneden bile geliyorsa gelecek sen vazgeçme
Benimde soldan o kadar az geliyor ki 15 cc belki taş çatlasın 30 cc bazen 6-7 saatte ama yine de sapmaya devam ediyorum Allah'tan ümit kesilmez sağmasam oda gelmeyecek öyle düşün en azından iki kez sağsam 2 ölçek mama daha az alır elimizde ne varsa kar yani
Genelde 90 yapıyorumKac cc mama verıyosun sudem?
Yok değiliz doğuda görev yapıyor eşimSiz esinin orda Tarsusta degil misiniz ki
4 buçuk aylık olduk ama hala dönmek için çabası yok sağa sola hafif dönğşler var sadecesizin bebişler ilk dönüşlerini yüz üstünden sırt üstüne mi yaptılar yoksa sırt üstünden yüz üstüne mi? Benimkinin dönmeye pek niyeti yokhangi tarafa egzersiz yaptırsam kararsız kaldım. İyi bayramlar bu arada :)
Benimki de aynı durumdaEksik yaptığım bişey mi var diye düşünüyorum
Bayramın ilk günü bende kapıdan bezdim çocğumu emziremedm bir türlü defalarca kapı çaldı gelen giden bitmedi halada bitmiyor güya memlekete gitmedik herkes buraya doluştuSabahtır kapı zilim susmuyor annem gelen üç çocuğa para vermiş bunlar diğer arkadaşlarına söylemiş bi kaç kez daha gelen giden olunca sonra en son şekerleri dışarıya koyayım dedim bi baktım kutudaki şekerler bitmiş kapıya zile basmayın evde bebekler var diye mi yazsam bizimkilerde çok huysuz tüm zillerde uyuyorlarsa uyandılarsizde durumlar ne alemde bebekler kalabalığa alıştımı
Çok şükür
Bizdede var doktorlar önemsemedi ama bende röntgen ile bakmalırını istiyorum düzelmiyor değilmi bu ömür boyu orada kalacak
Kayınvalide ıle kavga ettik, el öpme olayı yuzunden, bana inadına elini öpüyor, ben de acık acık bayram günü kalbini kırmak istemem ama inadına öptügünün farkındayım. Yeter opme dedım. Sonra bı komsusu geldı bayramlaşmaya kadın kucagına alırken elını mı emıyor dedı evet o yuzden opmuyoruz hıc dedım, kadın guzel guzel ben hıc opmem bebekleri cok savunmasızlar hemen mikrop kaparlar dedı, o an kaynananın suratına delici bakışlarımla baktımo da melek bunlar opulur mu dıyo, sinirden kahkaha atıcaktım tuttum kendımı.. Herhalde daha da öpmez elini.
Ben kanguruda taşıyorum çözümü orda buldum. Aileden uzağız yurtdışında ama yaşlılar hatta bazı gençler bebeği görünce atlıyolar üstüne bizim millete has değil yani. Bi de dünyanın en gelişmiş diye geçen ülkelerinden birindeyim. Takıyorum artık önüme sıkıysa elleyin. Türkiyede de sıcaktan havale geçirene kadar böyle devam ederim
sheilata canım emzirirken kalsiyumlarımız tükeniyor. Ben takviye kullanıyorum. Hem şimdi dişler, yarın kemikler.
Canım devlete bakıyorsan ben MHRS de hic bulamıyorum. 182yi arıyorum bebegimin randevusu var hic bulamiyorm fln diyorum ertesi güne bile veriyorlar hemenKızlar boğazdaki hırıltı burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz?
Bizimki kronikleşecek diye korkuyorum ventolin cortair kullanmak zorunda kalıyorum sürekli ciğere indiği için
Alerji testi yaptıran oldu mu hiç?
Benim bebeğin iştahı da azaldı epey
Mama verınce de kusuyor
İstanbul da randevu bulmak çok zor
Geçen bulduğumu nasıl almadıysam akıllı ben
İnanılmaz ya, gerçekten inanılmaz. Sana mı kaldı emzik vermek, çocuk almak isterse ses çıkarır annesini çağırır zaten. Sabır.Yok canım omurgayla baglantisi olmazs tehlikesi yok ama gözüyle anlayamaz ki neden röntgen istememis garip.
Sevmediğinden öpmesi zoruna gidiyor
Bugün LCW dayken bir elim bebek arabasında, bir dakikalığına reyondaki oyuncaklara bakıyorum. Bir kadın bebek arabamin içinden kafasını çıkartırken gördüm. Napiyosunuz diye bi bağırdım. Emziği çıkmışta almaya çalışıyordu verdim dedi.
Kadında CHP'li Almancı emekli teyze tipi vardı fazla üstüne gitmek istemedim oda korktu tepkime ama bu devirde başkasının çocuğuna yanaşmak fln kalmadı. Eli pis mi temiz mi de emzigini veriyor. Ağzına bi sey mi sıkıyo ne biliyim.
Ayyy ben bi şeyler kullanmak istiyorum artık halaaa hiç bir sey kullanmıyorum. Yeme düzenim hic yok. Sosis salam pizza bi tek, yıkılıp kalicam artık ne kullniyim. Al şunu kullan diye bi sey atın bana
Canım devlete bakıyorsan ben MHRS de hic bulamıyorum. 182yi arıyorum bebegimin randevusu var hic bulamiyorm fln diyorum ertesi güne bile veriyorlar hemen