2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bu ay kesin kilo verdi gözüyle bakıyorum bende, zorlaaa besleniyor hala zorla

Aynı güncelleme bize de geldi. Ama biraz önce oyun halısında oynarken bende yemek yiyordum ,konuşanlar açıktı maksimum on dakika ya o , iki dakika bakmadım arkam dönüktü kendi kendine oyun halısında uyumuş, bir üzüldüm şuan o uyuyor başında bekliyorum hareket edemiyorum resmen

Ayakkabı ben cok kullanıyorum, bi tane kıyafetin bez ayakkabısi vardi onu da dahil kiyafetlerin altına değişik değişik giydiriyorum LCWda fln var. Şuan üstlerine basmadigi için sadece soguktan koruyan ve görsel olarak begendigin bir sey olabilir. Daha ilk adım ayakkabisjna çok var.
Senin sütün de çoktu eğer beslenmek istemiyor ise sütünü ne yapıyorsun?
Benimki garibim beslenmek istiyor ama ihtiyacı kadar verim yok gibi geliyor bana genzi tıkalı ya sürekli emerken de zorlanıyor sanki efor istiyor yoruluyor

Canım benim geçen kontrolde de sınırda kilo almıştı doktora mama miktarını artırayım mı diye sorduğunda gayet iyi kilo alışı sıkıntı yok iyi bakmışsın dedi, kilo alımı sınırda da olsa yeterli oluyor doktorlar için. Aslında bu biraz sezgisel annelik içgüdüsü mü bilmiyorum ben zamanla yetmediğini anladım, bebeğimin sinyallerinden. 120 ye çıkardım her öğünü.
Arasi kac saat ben de 120ye cikardim

Senin sütün de çoktu eğer beslenmek istemiyor ise sütünü ne yapıyorsun?
Benimki garibim beslenmek istiyor ama ihtiyacı kadar verim yok gibi geliyor bana genzi tıkalı ya sürekli emerken de zorlanıyor sanki efor istiyor yoruluyor
Acıkıyor istiyor, icemiyor, inatçı kusmaları başladı. Uykuda lıkır lıkır içiyor. Uyumazsa yudum yudum kıvranıyor. Sütü az sağıyorum iki saatte içiyor, biberonda kalıyor dibini döküyorum bi daha sağıyorum. Reflü diye düşünüyorum

Acıkıyor istiyor, icemiyor, inatçı kusmaları başladı. Uykuda lıkır lıkır içiyor. Uyumazsa yudum yudum kıvranıyor. Sütü az sağıyorum iki saatte içiyor, biberonda kalıyor dibini döküyorum bi daha sağıyorum. Reflü diye düşünüyorum
Doktora sordun mu yakin zamanda uykuda agzini oynatiyor mu emer gibi vs

Kızlar 3.aydan 4.aya girenler bebekleriniz kaç gram aldı?
Benimki sanki kilo mu verdi ne bana acaip küçük geliyor bebek.
Bu ay çok sorunlu geçti zaten.
İnşallah sütüm de artar bebeğim eski düzenine kavuşur.
Kaç oldu bu ay kilosu. Bu ay genel olarak hepsi az almış gibi

Doktora sordun mu yakin zamanda uykuda agzini oynatiyor mu emer gibi vs
Evet oynatıyor, bu neyin belirtisi?

Bayramda o kadar çok kişi gördü ki. Çoğu da kucağına aldı. Eşimin kuzeni biraz ileri geriye doğru hoplattı. Ondan mı oldu dersin
Olabilir bi iki güne geçer ama böyle bir şeyse hâlâ devam ediyor mu?

Kızlar size iki sorum olacak
1- Junoyu hala kullanıyor musunuz? Ben park yatağa mı geçsem artık diyorum, park yatakla gelen yatağı sevmedim. Yeni yatak alıcam. Ama hangi marka hangi çeşit bilmiyorum yataklarınızın linkini atabilir misiniz, tavsiyelerinize açığım.
2- Bir de ben kızıma hiç ayakkabı almadım. Nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Ben park yatağa Yataş twiny sünger yatak almıştım arkadaşımın tavsiyesiyle ilk günden itibaren kullanıyorum çok memnunum. Bebek yatakları sert olması gerekiyor bu çift yönlü hatta 0-2 yaş 3-6 yaş iki ayrı yön kullanılıyor. Kalınlığı falan da yeterli geldi bana .

KIzlar bebisiniz icin oyun kurgulayan ya da degisik oyuncaklar alan var mi oyun su mati gibi. Ya da burdaki semsiyeyi deneyecegim bunun gibi. Fikir olsun 3-6ay bebekler icin soruyorum
1000030529.jpg

X