2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Havalarda çok sıcak açık yazlık bir ayakkabı ne alınabilir ki

Park yataktan normal yatağa geçince de kullanabilir miyiz ki bu yatakları ona göre karar vericem, ölçüsünü kaça kaç aldın, bir de normal yatak alınca ölçüsü kaç oluyor acaba

Valla isyandayım artık niye sütüm yok diye oturup ağlıcam. 1 saat ağladı mememde olsa içecek uyucak işte en son verdim mamayı artık rahatladı. Üzülüyorum ya emiyor çaba harcıyor ama boşuna

Kızlar iyi akşamlar konuşmaları okudum da bizim ikizlerde de biberonu diller itme var bu reflü belirtisii mi oluyor kızım ztn istemezdi pek yemeyi bn biberon reddi sanıyordum habire uykuluyken fln besliyorum ki aç kalmasinlar diye

KIzlar bebisiniz icin oyun kurgulayan ya da degisik oyuncaklar alan var mi oyun su mati gibi. Ya da burdaki semsiyeyi deneyecegim bunun gibi. Fikir olsun 3-6ay bebekler icin soruyorumEki Görüntüle 3414444

Canım bu oyun halısı mantığı için yapılmış maddi olarak alinamiyorsa daha güvenli oyuncak asmalar olabilir ama suan o kadar güçlü ki bebisler. Agzina sokucam diye kızım 4 köşeden sabitli oyun halısını bile tutup cekip yıkacak oluyor. Bir de letgoya bakmanı tavsiye ederim

Basinda duracagim bi de saglam dayanikli bi semsiye var denerim diyorum
Yani semsiye döner zaten bi oyuncağı çektiği anda, çekmesiyle teli bile kopabilir gülüm başında olsan ne yapabilirsin bazi şeyler an meselesi
Ben sana şey sorcktim internette reflü önleme için araştırıyorum, az ve sık yesinler yazıyor. Senin cok ve zamanla yesin diyen doktorunun refluden haberi var mı? Bende cok yesinki 3 4 saat dursun diye biraz uğraştım o yüzden reflü coştu bence, daha iyiydik sanki biz

Bende aynı öyle, biraz uykuluyken cok güzel içiyor yoksa çok zor

Kızlar benim kız bugün videoları izlerken farkettim sırt üstü yatırdığımızda sağ ayağını sallıyor yukarı aşağı sol ayağını neredeyse hiç öyle yapmıyor. Sanki huzursuz ayak sendromu varmış gibi. Bir de önceden fark ettiğim bezini değiştirirken sağ ayağını kendini doğru kolay çekiyor ama sol ayağını daha az kullanıyor gibi. Hiç kullanmıyor değil sol ayağını ama bu sallama hareketi sadece sağ bacakta var. Sizinkilerde var mı? Ya da böyle bir durum gören var mı?

Bnm bebiş daha ufak ken bir aylıkken fln sadece tek bacağını diğerine göre daha fazla hareket ettirir vururdu şimdi ikisinide aynı oranda hareket ettiriyor o dönem baya kafaya takmıştım hatta araştırdım fln zamanla kendi bıraktı şimdi aynı sağ sol ikisinide eşit kullanıyor biz gaz masajı yaparken bisiklet hareketini çok yaptık blkide oda etkili olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…