- 12 Nisan 2019
- 24.030
- 38.102
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.041
Havalarda çok sıcak açık yazlık bir ayakkabı ne alınabilir kiBu ay kesin kilo verdi gözüyle bakıyorum bende, zorlaaa besleniyor hala zorla
Aynı güncelleme bize de geldi. Ama biraz önce oyun halısında oynarken bende yemek yiyordum ,konuşanlar açıktı maksimum on dakika ya o , iki dakika bakmadım arkam dönüktü kendi kendine oyun halısında uyumuş, bir üzüldüm şuan o uyuyor başında bekliyorum hareket edemiyorum resmen
Ayakkabı ben cok kullanıyorum, bi tane kıyafetin bez ayakkabısi vardi onu da dahil kiyafetlerin altına değişik değişik giydiriyorum LCWda fln var. Şuan üstlerine basmadigi için sadece soguktan koruyan ve görsel olarak begendigin bir sey olabilir. Daha ilk adım ayakkabisjna çok var.
3-4 saatte bir. 720 ya da 840 içiyorRahim ağzında polip olabilr
Bende de var hamileyken kanama oldu diye anlamıştı doktor muayenede
Kaç saatte bir besliyorsun?
Günde kaç ml mama içiyor?
3-4 saatte bir veriyorum. Acıkınca ağlıyor zaten bazen 3 saat oluyor bazen 4Arasi kac saat ben de 120ye cikardim
EVet her gün yürüyüşe çıkıyoruz biz. İlk başlarda hep uyuyordu şimdi o huyu da değişti arabanın içinde bana baka baka yürüyoruzDışarıda çok güzel uyuyorlar. Dışarıda uyutmayı denedin mi?
Sorma ya noldu bunlaraPusette bile durmuyor bırak evde bile ağlamalar bitmiyor
Park yataktan normal yatağa geçince de kullanabilir miyiz ki bu yatakları ona göre karar vericem, ölçüsünü kaça kaç aldın, bir de normal yatak alınca ölçüsü kaç oluyor acabaBen park yatağa Yataş twiny sünger yatak almıştım arkadaşımın tavsiyesiyle ilk günden itibaren kullanıyorum çok memnunum. Bebek yatakları sert olması gerekiyor bu çift yönlü hatta 0-2 yaş 3-6 yaş iki ayrı yön kullanılıyor. Kalınlığı falan da yeterli geldi bana .
Valla isyandayım artık niye sütüm yok diyeSenin sütün de çoktu eğer beslenmek istemiyor ise sütünü ne yapıyorsun?
Benimki garibim beslenmek istiyor ama ihtiyacı kadar verim yok gibi geliyor bana genzi tıkalı ya sürekli emerken de zorlanıyor sanki efor istiyor yoruluyor
Ben oyun su matı aldım ama daha kullanmadımKIzlar bebisiniz icin oyun kurgulayan ya da degisik oyuncaklar alan var mi oyun su mati gibi. Ya da burdaki semsiyeyi deneyecegim bunun gibi. Fikir olsun 3-6ay bebekler icin soruyorumEki Görüntüle 3414444
Sıcak olmaz mı bunlar yazınBen bu dönemlerde ayakkabıyı çok kullanışlı bulmuyorum bu tarz panduflardan alıcam
Kaç numara alıyoruz ki ben onu bile bilmiyorumEllabona’nın alacaksanız ben aldım iade ettim. Bilek kısımlarındaki çıtçıtlar dar. Bir beden büyük alın
GastrotussGaviscon infant mı kullanıuorsunuz fayda gördünüz mü?
Basinda duracagim bi de saglam dayanikli bi semsiye var denerim diyorumCanım bu tehlıkelı olmaz mı, Allah korusun telını tutup ceker kendıne dogru
Kullaninca olumlu olumsuz donüş nasil merak ettimBen oyun su matı aldım ama daha kullanmadım
Kilitli posetlere bezelye koyanı görmüştüm, emzırme yastıgına yuzustu yatırıp bebek oynuyordu, bezelye zamanı yaklasıyor onu denıcem benKullaninca olumlu olumsuz donüş nasil merak ettim
KIzlar bebisiniz icin oyun kurgulayan ya da degisik oyuncaklar alan var mi oyun su mati gibi. Ya da burdaki semsiyeyi deneyecegim bunun gibi. Fikir olsun 3-6ay bebekler icin soruyorumEki Görüntüle 3414444
Yani semsiye döner zaten bi oyuncağı çektiği anda, çekmesiyle teli bile kopabilir gülüm başında olsan ne yapabilirsin bazi şeyler an meselesiBasinda duracagim bi de saglam dayanikli bi semsiye var denerim diyorum
Bende aynı öyle, biraz uykuluyken cok güzel içiyor yoksa çok zorKızlar iyi akşamlar konuşmaları okudum da bizim ikizlerde de biberonu diller itme var bu reflü belirtisii mi oluyor kızım ztn istemezdi pek yemeyi bn biberon reddi sanıyordum habire uykuluyken fln besliyorum ki aç kalmasinlar diye
Bu kötü olmuşEVet her gün yürüyüşe çıkıyoruz biz. İlk başlarda hep uyuyordu şimdi o huyu da değişti arabanın içinde bana baka baka yürüyoruz
Bnm bebiş daha ufak ken bir aylıkken fln sadece tek bacağını diğerine göre daha fazla hareket ettirir vururdu şimdi ikisinide aynı oranda hareket ettiriyor o dönem baya kafaya takmıştım hatta araştırdım fln zamanla kendi bıraktı şimdi aynı sağ sol ikisinide eşit kullanıyor biz gaz masajı yaparken bisiklet hareketini çok yaptık blkide oda etkili olmuş olabilirKızlar benim kız bugün videoları izlerken farkettim sırt üstü yatırdığımızda sağ ayağını sallıyor yukarı aşağı sol ayağını neredeyse hiç öyle yapmıyor. Sanki huzursuz ayak sendromu varmış gibi. Bir de önceden fark ettiğim bezini değiştirirken sağ ayağını kendini doğru kolay çekiyor ama sol ayağını daha az kullanıyor gibi. Hiç kullanmıyor değil sol ayağını ama bu sallama hareketi sadece sağ bacakta var. Sizinkilerde var mı? Ya da böyle bir durum gören var mı?