-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.941
Ben kanguruda taşıyorum çözümü orda buldum. Aileden uzağız yurtdışında ama yaşlılar hatta bazı gençler bebeği görünce atlıyolar üstüne bizim millete has değil yani. Bi de dünyanın en gelişmiş diye geçen ülkelerinden birindeyim. Takıyorum artık önüme sıkıysa elleyin. Türkiyede de sıcaktan havale geçirene kadar böyle devam ederimUmarim..
Napcaz bilmiyorum nobet mi tutcaz bebeklerimizin basinda anlamiyorum
Aynısı valla aynısı… sanki onunla alakası var… 100 milyardan fazla bakteri var sağlıklı bir insanın ağzında ki onlar bir de yaşlı ve dişleri genel olarak çok bakımlı değilSacma sapan tripler bi de benım agzım pis mi diye..
Benim kayınvalide de öpüyor ama aşırı titiz kendisi hatta titizlik hastası gibi bişey demiyorum o yüzden ama desem mi acaba?Kayınvalide ıle kavga ettik, el öpme olayı yuzunden, bana inadına elini öpüyor, ben de acık acık bayram günü kalbini kırmak istemem ama inadına öptügünün farkındayım. Yeter opme dedım. Sonra bı komsusu geldı bayramlaşmaya kadın kucagına alırken elını mı emıyor dedı evet o yuzden opmuyoruz hıc dedım, kadın guzel guzel ben hıc opmem bebekleri cok savunmasızlar hemen mikrop kaparlar dedı, o an kaynananın suratına delici bakışlarımla baktımo da melek bunlar opulur mu dıyo, sinirden kahkaha atıcaktım tuttum kendımı.. Herhalde daha da öpmez elini.
Ay bı de benımkı implant yaptırıyor tedavı surecınde suan, ıyıce sinir oldum bak şimdiAynısı valla aynısı… sanki onunla alakası var… 100 milyardan fazla bakteri var sağlıklı bir insanın ağzında ki onlar bir de yaşlı ve dişleri genel olarak çok bakımlı değil
Bence demelisin,agzında ne var kımbılır.. Ben taktım bu konuya elini öpmesinler yaaBenim kayınvalide de öpüyor ama aşırı titiz kendisi hatta titizlik hastası gibi bişey demiyorum o yüzden ama desem mi acaba?
Hamilelikte aldığın multivitamine devam ediyor musun? Emzirirken çok fazla mineral çekiliyor vücuttan. Bir de benim dişlerim çok çabuk çürür, hamileyken 2 kere, doğumdan sonra 1 kere diş temizliğine gittim. Görünür taş yok ama bu sizi aldatmasın birikiyor bisürü şey plak tabakası oluyor, mucizevi bir şekilde dişlerime bişey olmadı. Diş hekimine görünsen iyi olabilir o yüzden, zayıflama gibi bişey vardır belki.Kızlar hamileyken dişlerimle ilgili hiç sorun yaşamadım. 1 aydır farkediyorum ki ön dişlerimin üst kısmında renk değişikliği var. 2 gündür de sızlıyor iç kısmı. Niye böyle oldu ki? Yaşayan var mı?
Hayır hiçbir şey kullanmıyorum artık. Gebelik öncesi tüm diş kontrollerimi yaptırmıştım diş taşı temizliği dahil. Hatta bu leke diş taşı temizliği yaptırdığımdan mı oldu diye düşünmüyor değilim daha bir hassaslaştı gibi sankiHamilelikte aldığın multivitamine devam ediyor musun? Emzirirken çok fazla mineral çekiliyor vücuttan. Bir de benim dişlerim çok çabuk çürür, hamileyken 2 kere, doğumdan sonra 1 kere diş temizliğine gittim. Görünür taş yok ama bu sizi aldatmasın birikiyor bisürü şey plak tabakası oluyor, mucizevi bir şekilde dişlerime bişey olmadı. Diş hekimine görünsen iyi olabilir o yüzden, zayıflama gibi bişey vardır belki.
Emzirme döneminde kalsiyum rezervlerimiz azalıyor diye biliyorum ondan herhaldeKızlar hamileyken dişlerimle ilgili hiç sorun yaşamadım. 1 aydır farkediyorum ki ön dişlerimin üst kısmında renk değişikliği var. 2 gündür de sızlıyor iç kısmı. Niye böyle oldu ki? Yaşayan var mı?
İlk fırsatta diyeceğim ben de dikkat etmeliyimBence demelisin,agzında ne var kımbılır.. Ben taktım bu konuya elini öpmesinler yaa
Titizde olsa bakteri dolu ağzımız…. Bence şu herseyi agizlarina aldıkları dönemde öpmesinBenim kayınvalide de öpüyor ama aşırı titiz kendisi hatta titizlik hastası gibi bişey demiyorum o yüzden ama desem mi acaba?
Uzmanlar anne baba olarakta bebeğe mesela emzik verirken kendi ağzınızla temizleyip vermeyin, mama verirken aynı kaşıktan deneyip sonra bebeğe vermeyin diyorlar… dişlerimizde ve ağız içimizde çok zararlı bakteriler var diş çürüğü vs var kolayca bebeğe geçirebilirmişiz… Eskiden annelerimiz hep önce kendileri deneyip verirdiAy bı de benımkı implant yaptırıyor tedavı surecınde suan, ıyıce sinir oldum bak şimdi
Bana hastanede hemşire aynı vitamini kullanmamı söylemişti emzirirken de. Siz de devam edin isterseniz.Hayır hiçbir şey kullanmıyorum artık. Gebelik öncesi tüm diş kontrollerimi yaptırmıştım diş taşı temizliği dahil. Hatta bu leke diş taşı temizliği yaptırdığımdan mı oldu diye düşünmüyor değilim daha bir hassaslaştı gibi sanki
Evet evet, ben de hep oyle gordum cevremde..Uzmanlar anne baba olarakta bebeğe mesela emzik verirken kendi ağzınızla temizleyip vermeyin, mama verirken aynı kaşıktan deneyip sonra bebeğe vermeyin diyorlar… dişlerimizde ve ağız içimizde çok zararlı bakteriler var diş çürüğü vs var kolayca bebeğe geçirebilirmişiz… Eskiden annelerimiz hep önce kendileri deneyip verirdiben yapmiicam mesela..
Haklısın valla.Titizde olsa bakteri dolu ağzımız…. Bence şu herseyi agizlarina aldıkları dönemde öpmesin6-7 aylık olunca öpsün ki ben yine izin vermem
Benim kızımda var canım, ben geçen bezi çıkarıp bakmadılar demiştim ama unutmusum 1.ayda bakmışlardı sakral gamzeden röntgene yolladılar, temiz çıktı
Benim bebişte sakral gamze yok ama sanırım bende de olan Venüs gamzesi var. Minicik belli oluyor gibi ya da ben anne olarak öyle görüyorumBebeğinde sakral gamze olan var mı
Ya benimkiler emzik almıyor fakat bazen birbirinin emziklerini veriyorum gidip o an yıkamıyorum aceleyle ama yapmamam lazım misal d vitaminleride ortakUzmanlar anne baba olarakta bebeğe mesela emzik verirken kendi ağzınızla temizleyip vermeyin, mama verirken aynı kaşıktan deneyip sonra bebeğe vermeyin diyorlar… dişlerimizde ve ağız içimizde çok zararlı bakteriler var diş çürüğü vs var kolayca bebeğe geçirebilirmişiz… Eskiden annelerimiz hep önce kendileri deneyip verirdiben yapmiicam mesela..