2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Umarim..
Napcaz bilmiyorum nobet mi tutcaz bebeklerimizin basinda anlamiyorum
Ben kanguruda taşıyorum çözümü orda buldum. Aileden uzağız yurtdışında ama yaşlılar hatta bazı gençler bebeği görünce atlıyolar üstüne bizim millete has değil yani. Bi de dünyanın en gelişmiş diye geçen ülkelerinden birindeyim. Takıyorum artık önüme sıkıysa elleyin. Türkiyede de sıcaktan havale geçirene kadar böyle devam ederim

Benim kayınvalide de öpüyor ama aşırı titiz kendisi hatta titizlik hastası gibi bişey demiyorum o yüzden ama desem mi acaba?

Aynısı valla aynısı… sanki onunla alakası var… 100 milyardan fazla bakteri var sağlıklı bir insanın ağzında ki onlar bir de yaşlı ve dişleri genel olarak çok bakımlı değil
Ay bı de benımkı implant yaptırıyor tedavı surecınde suan, ıyıce sinir oldum bak şimdi

Kızlar hamileyken dişlerimle ilgili hiç sorun yaşamadım. 1 aydır farkediyorum ki ön dişlerimin üst kısmında renk değişikliği var. 2 gündür de sızlıyor iç kısmı. Niye böyle oldu ki? Yaşayan var mı?

Hamilelikte aldığın multivitamine devam ediyor musun? Emzirirken çok fazla mineral çekiliyor vücuttan. Bir de benim dişlerim çok çabuk çürür, hamileyken 2 kere, doğumdan sonra 1 kere diş temizliğine gittim. Görünür taş yok ama bu sizi aldatmasın birikiyor bisürü şey plak tabakası oluyor, mucizevi bir şekilde dişlerime bişey olmadı. Diş hekimine görünsen iyi olabilir o yüzden, zayıflama gibi bişey vardır belki.

Hayır hiçbir şey kullanmıyorum artık. Gebelik öncesi tüm diş kontrollerimi yaptırmıştım diş taşı temizliği dahil. Hatta bu leke diş taşı temizliği yaptırdığımdan mı oldu diye düşünmüyor değilim daha bir hassaslaştı gibi sanki

Ay bı de benımkı implant yaptırıyor tedavı surecınde suan, ıyıce sinir oldum bak şimdi
Uzmanlar anne baba olarakta bebeğe mesela emzik verirken kendi ağzınızla temizleyip vermeyin, mama verirken aynı kaşıktan deneyip sonra bebeğe vermeyin diyorlar… dişlerimizde ve ağız içimizde çok zararlı bakteriler var diş çürüğü vs var kolayca bebeğe geçirebilirmişiz… Eskiden annelerimiz hep önce kendileri deneyip verirdi ben yapmiicam mesela..

Bana hastanede hemşire aynı vitamini kullanmamı söylemişti emzirirken de. Siz de devam edin isterseniz.

Evet evet, ben de hep oyle gordum cevremde..
Ben korkuyorum valla.. Cıngırakları da kaynatıyorum hergun

Benim kızımda var canım, ben geçen bezi çıkarıp bakmadılar demiştim ama unutmusum 1.ayda bakmışlardı sakral gamzeden röntgene yolladılar, temiz çıktı

Bebeğinde sakral gamze olan var mı
Benim bebişte sakral gamze yok ama sanırım bende de olan Venüs gamzesi var. Minicik belli oluyor gibi ya da ben anne olarak öyle görüyorum var mı bebişin de Venüs gamzesi (belde olan iki gamze) olan?

iyi geceler hanımlar
Bebeğim bu aralar çok fazla irkiliyor. Emerken,, yatakta uzanırken, gün içinde. Kafama çok takıldı Normal mi?? Doktora götürmeyi düşünüyorum

Ya benimkiler emzik almıyor fakat bazen birbirinin emziklerini veriyorum gidip o an yıkamıyorum aceleyle ama yapmamam lazım misal d vitaminleride ortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…