2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
sudem34 sudem34 canım bide direk alerjiye gidemezsin diye biliyorum. normalde yetiskine dahiliye açıyor öyle gidebiliyorsun. Çocukta da öyle olabilir.
Tabi özelde bakıyorsan bilmiyorum. Bide alerji testi artık kandan bakilabiliyor. Deri testi yapmadan, kanın içinden muza alerjin mi var diye bakıyorlar 😅
Acelya A Acelya A canım bide bizim sakral gamzeyi görünce acil koduyla röntgene yollamıştı. Direk odasından çıkıp röntgene gittik. Hayatında bi kere bakılacak zaten baktır aklından çıksın
Çocuk doktoru alerji için kayıt açtım randevu al demişti.
sudem34 sudem34 canım youtubedan bi tapotman masajını aratsana, Osman gönülalda tavsiye ediyor.

Eşin felan havaya kaldırıp tutuyor mu, benim kıza bi kere yapan oldu, gece boyu irkildi

4.ay atağı içerinde neler var😅

Hay yaşa aldım gitti😅
Nazara inanırsan geleceğine inanıyorum. Bize nazar değmez diyip o enerjiyi uzak tutuyorum
Bakayım

Kızlar 3.aydan 4.aya girenler bebekleriniz kaç gram aldı?
Benimki sanki kilo mu verdi ne bana acaip küçük geliyor bebek.
Bu ay çok sorunlu geçti zaten.
İnşallah sütüm de artar bebeğim eski düzenine kavuşur.

Anne sütü ve mama ile diyelim ki sınır 500-600 gram ancak o kadar aldı ise aynı mı besliycez mama miktarını mı arttırıcaz?
Bilen varsa beni aydınlatsın

Eski ebe miydi, Hemşire miydi, çocuk bölümünde mi çalışıyor da her seyi biliyormuş?
Sen yazdıktan sonra netten baktım milyonda bir sorun oluyormuş stres yapma bi şey çıkmazda aklından çıksın,
Diş için doktora sorar misin ağız bakımı için bi şeyler alıcaz mi artık,
Ben kızın yüzünü banyoda yıkıyorum artık , ağız bakımına da başlamak istiyorum, araştırmadim kesin vardır parmagima bi sey gecirip damağını dilini yıkasam güzelce😅
Soracaklarımı yazıyorum onuda yazayım

Kızlar benim kız deli gibi ağlıyor dünden beri rezil etti

Bizimki de çok huysuz 15-20 dk anca uyuyor emmiyor kucak istiyor durmadan ağlıyor aşırı yoruldum
Benim bebede huysuzlaşıyor
Gece çok sık uyanıyor
Eli ağzında sürekli
Alttaki dişleri patlayacak sanırım bu aralar

Benimle aynı sorunu yaşayan varmı
Ben normal doğum yapmıştım
Afedersiniz 2 defa ilişki denedik ama karnım çok ağrıyor ve biraz kan geliyor
Bu normal bir durummu zamanlamı düzelecek
Alttan Muayene eder diye doktora gitmek istemiyırum korkuyorum hala

Anne sütü ve mama ile diyelim ki sınır 500-600 gram ancak o kadar aldı ise aynı mı besliycez mama miktarını mı arttırıcaz?
Bilen varsa beni aydınlatsın
Canım benim geçen kontrolde de sınırda kilo almıştı doktora mama miktarını artırayım mı diye sorduğunda gayet iyi kilo alışı sıkıntı yok iyi bakmışsın dedi, kilo alımı sınırda da olsa yeterli oluyor doktorlar için. Aslında bu biraz sezgisel annelik içgüdüsü mü bilmiyorum ben zamanla yetmediğini anladım, bebeğimin sinyallerinden. 120 ye çıkardım her öğünü.

Kızlar size iki sorum olacak
1- Junoyu hala kullanıyor musunuz? Ben park yatağa mı geçsem artık diyorum, park yatakla gelen yatağı sevmedim. Yeni yatak alıcam. Ama hangi marka hangi çeşit bilmiyorum yataklarınızın linkini atabilir misiniz, tavsiyelerinize açığım.
2- Bir de ben kızıma hiç ayakkabı almadım. Nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz

Benım kız o hareketi kaka yaparken yapıyor, önce dil cıkarıyor, sonra ıkınma ıle bırlıkt kaşları kızarıyor 😃
Ahahhaa kaka yaparken kaş kızarması bizim kızda da oluyor. Kız bizde de oluyor mu acaba hala 😀
1- Junoyu hala kullanıyor musunuz? Ben park yatağa mı geçsem artık diyorum, park yatakla gelen yatağı sevmedim. Yeni yatak alıcam. Ama hangi marka hangi çeşit bilmiyorum yataklarınızın linkini atabilir misiniz, tavsiyelerinize açığım.
2- Bir de ben kızıma hiç ayakkabı almadım. Nasıl bir şey alıcam onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
ayakkabı bende düşünüyorum ya ilk be almamız gerek

Ben bu dönemlerde ayakkabıyı çok kullanışlı bulmuyorum bu tarz panduflardan alıcam

Eklentiler

• IMG_4482.png
    IMG_4482.png
    194,6 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar 3.aydan 4.aya girenler bebekleriniz kaç gram aldı?
Benimki sanki kilo mu verdi ne bana acaip küçük geliyor bebek.
Bu ay çok sorunlu geçti zaten.
İnşallah sütüm de artar bebeğim eski düzenine kavuşur.

Bu ay kesin kilo verdi gözüyle bakıyorum bende, zorlaaa besleniyor hala zorla

Benimki de bayramın ilk gününden beri öyle uykusu geldi mi ağlamaya başladı susmadan yeni güncelleme geldi. Normalde kanguruda ağlamadan uyurdu şimdi bile ağlayarak uyudu

Aynı güncelleme bize de geldi. Ama biraz önce oyun halısında oynarken bende yemek yiyordum ,konuşanlar açıktı maksimum on dakika ya o , iki dakika bakmadım arkam dönüktü kendi kendine oyun halısında uyumuş, bir üzüldüm şuan o uyuyor başında bekliyorum hareket edemiyorum resmen

Ayakkabı ben cok kullanıyorum, bi tane kıyafetin bez ayakkabısi vardi onu da dahil kiyafetlerin altına değişik değişik giydiriyorum LCWda fln var. Şuan üstlerine basmadigi için sadece soguktan koruyan ve görsel olarak begendigin bir sey olabilir. Daha ilk adım ayakkabisjna çok var.

Eklentiler

• 17130150708826218801790417991150.jpg
    17130150708826218801790417991150.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20240413_163702.jpg
    20240413_163702.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 20240402_164304.jpg
    20240402_164304.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 46
  • 20240331_083957.jpg
    20240331_083957.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 50
Benimle aynı sorunu yaşayan varmı
Ben normal doğum yapmıştım
Afedersiniz 2 defa ilişki denedik ama karnım çok ağrıyor ve biraz kan geliyor
Bu normal bir durummu zamanlamı düzelecek
Alttan Muayene eder diye doktora gitmek istemiyırum korkuyorum hala
Rahim ağzında polip olabilr
Bende de var hamileyken kanama oldu diye anlamıştı doktor muayenede
Canım benim geçen kontrolde de sınırda kilo almıştı doktora mama miktarını artırayım mı diye sorduğunda gayet iyi kilo alışı sıkıntı yok iyi bakmışsın dedi, kilo alımı sınırda da olsa yeterli oluyor doktorlar için. Aslında bu biraz sezgisel annelik içgüdüsü mü bilmiyorum ben zamanla yetmediğini anladım, bebeğimin sinyallerinden. 120 ye çıkardım her öğünü.
Kaç saatte bir besliyorsun?
Günde kaç ml mama içiyor?

X