- 25 Haziran 2022
- 1.181
- 1.599
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.921
Ben yatırdım oğlumu yenidoğanken beri çünkü gazlıydı ve tek o pozisyonda uyuyabiliyordu genelde biri başında bekliyordu çünkü tehlikeli ama gece koymuyorum tabii halenKizlar bebegini yuzustu yatiran var mi yaninda mi duruyorsunuz uyanana kadar ve doktorunuz bu konuda bir sey dedi mi
Yüzüstünden döndürmeye çalışıyorum sıfır çabaİlk zaten tummy time yaptıkları için yüzüstünden sırt üstüne döner bebekler genelde burda sanırım arkadaşların ki sırtüstü yatarken yüzüstü dönmüşler bu dönüş bebeklere bi nebze daha zor ama zaten tam tur dönüş bu şekilde yedi aya kadar normal elbet dönerler bazı bebekler inat olabiliyor
Öpmediyse bişey olacağını sanmıyorum canım. Geçmiş olsunKizlar ucuk nasil bulasiyor?
Dun iki dk lavaboya gittim teyzem gelip bebegimi kucagina almis opme vs yok bi baktim dudaginda kucuk bi ucuk var yarali falan degildi sivilce gibiydi.Asiri sinirlendim hemen bebegimi aldim heryerini sildim ama kafama cok takildi ya
Ben yatiriyorum doktorum da yatirabilirsin kafasını güzel tutuyo dedi… Doktorum bunu 15 martta dedi ben de 1 haftadir gece dahil yatiriyorum… öncesinde çok güvenemedim ama artık içim rahat…Kizlar bebegini yuzustu yatiran var mi yaninda mi duruyorsunuz uyanana kadar ve doktorunuz bu konuda bir sey dedi mi
Teyzene sor eli yüzü dudağına değmiş mi? Eğer değmediyse hiç bişi olmaz… benim eşimde de çıkmıştı, doktora sormuştum kucağına alabilir mi diye evet dedi sadece öpmesin ve bebeğin eli değmesin ağzına götürdüğü için elini…Kizlar ucuk nasil bulasiyor?
Dun iki dk lavaboya gittim teyzem gelip bebegimi kucagina almis opme vs yok bi baktim dudaginda kucuk bi ucuk var yarali falan degildi sivilce gibiydi.Asiri sinirlendim hemen bebegimi aldim heryerini sildim ama kafama cok takildi ya
Yaz tabi Canim, bebeklerin rahat rahat uyusun…Sabahtır kapı zilim susmuyor annem gelen üç çocuğa para vermiş bunlar diğer arkadaşlarına söylemiş bi kaç kez daha gelen giden olunca sonra en son şekerleri dışarıya koyayım dedim bi baktım kutudaki şekerler bitmiş kapıya zile basmayın evde bebekler var diye mi yazsam bizimkilerde çok huysuz tüm zillerde uyuyorlarsa uyandılarsizde durumlar ne alemde bebekler kalabalığa alıştımı
Sökülüyosa zili sök onla mı uğraşcaksınSabahtır kapı zilim susmuyor annem gelen üç çocuğa para vermiş bunlar diğer arkadaşlarına söylemiş bi kaç kez daha gelen giden olunca sonra en son şekerleri dışarıya koyayım dedim bi baktım kutudaki şekerler bitmiş kapıya zile basmayın evde bebekler var diye mi yazsam bizimkilerde çok huysuz tüm zillerde uyuyorlarsa uyandılarsizde durumlar ne alemde bebekler kalabalığa alıştımı
Bende şöyle düşündüm yüzüne bi mendil bıraksam kafasını sallıyor ama onu ordan çekme bilinci yok henüz bende yüzüstü nefesini kapasa kaldıramazmı uyurken korkusu oluşuyor mantıksız olsadaBen yatiriyorum doktorum da yatirabilirsin kafasını güzel tutuyo dedi… Doktorum bunu 15 martta dedi ben de 1 haftadir gece dahil yatiriyorum… öncesinde çok güvenemedim ama artık içim rahat…
Evet ben de öyle korkuyordum ama doktor kafasını tuttuğu için çeviriyo dedi yatabilir gece de dedi, hatta tekrar sordum, gece gözetimsiz yatirabilir miyim diye evet dedi… Amaaaa tabi ki doktora sormadan bence kimse yatirmasin çünkü doktor kafasını yeterince tutup tutmamasini daha iyi bilir ve söyler… ben de ilk 3 hafta okledigi halde yatirmamistimBende şöyle düşündüm yüzüne bi mendil bıraksam kafasını sallıyor ama onu ordan çekme bilinci yok henüz bende yüzüstü nefesini kapasa kaldıramazmı uyurken korkusu oluşuyor mantıksız olsada
Dün bızım de oyle oldu, sacma sapan uyudu uyandı, uyudu uyandı.. En son evden cıktık rahat ettıkSabahtır kapı zilim susmuyor annem gelen üç çocuğa para vermiş bunlar diğer arkadaşlarına söylemiş bi kaç kez daha gelen giden olunca sonra en son şekerleri dışarıya koyayım dedim bi baktım kutudaki şekerler bitmiş kapıya zile basmayın evde bebekler var diye mi yazsam bizimkilerde çok huysuz tüm zillerde uyuyorlarsa uyandılarsizde durumlar ne alemde bebekler kalabalığa alıştımı
Yaz tabi Canim, bebeklerin rahat rahat uyusun…
Erkeği kanguraya koydum gezdiriyorum kızı zor bela uyuttum en son gelenlere şeker bitti niye dedim diye birde kocamla kavga ettim çıldıracağım kapıya sandalye mi atayım bebeklerle dedim neyse acaba dişmi çıkarıyorlar yoksa dün kalabalık onları yordu mu anlamadım dün geceden beri huysuzlarSökülüyosa zili sök onla mı uğraşcaksın
Öpmediyse bişey olacağını sanmıyorum canım. Geçmiş olsun
Teyzene sor eli yüzü dudağına değmiş mi? Eğer değmediyse hiç bişi olmaz… benim eşimde de çıkmıştı, doktora sormuştum kucağına alabilir mi diye evet dedi sadece öpmesin ve bebeğin eli değmesin ağzına götürdüğü için elini…
Aynısı ben maalesef… merak etme bişi olmamıştır eğer olursa 3-5 güne belli olur ateş vs. ama olmamıştır sadece kucağa almakla..Yok opmedim diyor.Bu arada en fazla 5 dk kalmistir kucaginda aka asiri huylandim.Offf nefret ediyorum bu aile ziyaretlerinden herkesten huylaniyorum
Kayınvalide ıle kavga ettik, el öpme olayı yuzunden, bana inadına elini öpüyor, ben de acık acık bayram günü kalbini kırmak istemem ama inadına öptügünün farkındayım. Yeter opme dedım. Sonra bı komsusu geldı bayramlaşmaya kadın kucagına alırken elını mı emıyor dedı evet o yuzden opmuyoruz hıc dedım, kadın guzel guzel ben hıc opmem bebekleri cok savunmasızlar hemen mikrop kaparlar dedı, o an kaynananın suratına delici bakışlarımla baktımo da melek bunlar opulur mu dıyo, sinirden kahkaha atıcaktım tuttum kendımı.. Herhalde daha da öpmez elini.
Aynısı ben maalesef… merak etme bişi olmamıştır eğer olursa 3-5 güne belli olur ateş vs. ama olmamıştır sadece kucağa almakla..
Sorma, ben de dün kayınvalideme ellerini yanaklarını elleme öpme dedim diye kötü biri oldumUmarim..
Napcaz bilmiyorum nobet mi tutcaz bebeklerimizin basinda anlamiyorum
Sacma sapan tripler bi de benım agzım pis mi diye..Bu gereksiz inat ve bildigini okumaya çalışma benim kvde de var ve gerçekten tahammül edemiyorum bu huyuna..Tersleyince bile anlamazliktan geliyor hmm yaa oyle mi falan diyip bir daha yapmaya calisiyor.