2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benimki böyle bir renkmiş koyu yeşil gibi ilk bir sene sonra ela olmuş
Bir yıldan sonra mavi gözlü olup kahveye döndü bir tanıdığımın kızı şok olmuştuk
Eğer sizlerden biri renkli gözlüyse dönmez diye düşünüyorumdeneyimlerini yaz değişirse eğer

Benim kızımda var canım, ben geçen bezi çıkarıp bakmadılar demiştim ama unutmusum 1.ayda bakmışlardı sakral gamzeden röntgene yolladılar, temiz çıktı
Çok şükür
Bizdede var doktorlar önemsemedi ama bende röntgen ile bakmalırını istiyorum düzelmiyor değilmi bu ömür boyu orada kalacak

Belini kaldırıyor dıye, dönme çalışmaları yaptırdım 1 haftadır, cok hosuna gıdıyordu.. Dun de yataga bıraktım mutfaga gıttım bısey alıp gelecektim, bı geldım dönmüş
Yaa ne güzel maşallah bizimkiler henüz sırt üstünden yüz üstüne dönemiyorlar çalıştırıyorum eline tutunca kendi güç uygulayıp dönüyor ama kendi başlarına henüz değil

Canım biz çok çektik ondan benim kızın bir ara böyleydi. Neler neler denedim, bana mısın demedi. En son, hindistan cevizi yağı sürdüm bolca. 15-20 dk beklettim. Arkadan, gazlı bezle ovuştura ovustura sildirdim. Öyle geçti. 1-2 sefer yaptım komple gitti hemen

Eklentiler

• IMG_5805.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 49
İlk zaten tummy time yaptıkları için yüzüstünden sırt üstüne döner bebekler genelde burda sanırım arkadaşların ki sırtüstü yatarken yüzüstü dönmüşler bu dönüş bebeklere bi nebze daha zor ama zaten tam tur dönüş bu şekilde yedi aya kadar normal elbet dönerler bazı bebekler inat olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…