- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.105
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.901
HarikaaTarihe not
3ay18günlük kızım ilk kez kendi kendine döndü
Benimki böyle bir renkmiş koyu yeşil gibi ilk bir sene sonra ela olmuşKızlar bi ara bir kadın bebeğimin göz rengi ne diye konu açıp ileride döneceğini söyleyen herkesle kavga etmişti bilmem hatırlar mısınız? İşte çok benzer bir konu ile karşınızdayım. Bebeğim 3 ayını bitiriyor 2 güne, bu göz rengi böyle olunca kahveye dönüyor mu yoksa kalıyor mu? Bir el atın ya
Iyi bayramlaaaaaaar
Hayırlı bayramlarMusmutlu bayramlar
Çok şükürBenim kızımda var canım, ben geçen bezi çıkarıp bakmadılar demiştim ama unutmusum 1.ayda bakmışlardı sakral gamzeden röntgene yolladılar, temiz çıktı
Yaa ne güzel maşallah bizimkiler henüz sırt üstünden yüz üstüne dönemiyorlar çalıştırıyorum eline tutunca kendi güç uygulayıp dönüyor ama kendi başlarına henüz değilBelini kaldırıyor dıye, dönme çalışmaları yaptırdım 1 haftadır, cok hosuna gıdıyordu.. Dun de yataga bıraktım mutfaga gıttım bısey alıp gelecektim, bı geldım dönmüş
Canım biz çok çektik ondanSanki kurumuş toprak gibi. Fotografta sanki yukari kalkmis parca gibi çıkıyor ama öyle değil. Böyle miydi sizinde. mustela nemlendirici kullanıyorum temiz içerikli gözümün icine sürdüm hafif yaktı. Kızda terledikce gözünün içine giriyordur,
Sizin de cok ovusturuyor muydu? Gözü her tarafı çizik , doktorada 4 gün önce götürdüm enfeksiyon yok tırnaği hep kesili olsun yapacak bi sey yok dedi sadece. Ama o zaman böyle gözükmüyordu
Bizde gurbette kaldıkIyi bayramlar kizlarrr.Biz gurbetteyiz gidemedik :/
Siz esinin orda Tarsusta degil misiniz kiBizde gurbette kaldık
Benimki de aynı durumdasizin bebişler ilk dönüşlerini yüz üstünden sırt üstüne mi yaptılar yoksa sırt üstünden yüz üstüne mi? Benimkinin dönmeye pek niyeti yokhangi tarafa egzersiz yaptırsam kararsız kaldım. İyi bayramlar bu arada :)
İlk zaten tummy time yaptıkları için yüzüstünden sırt üstüne döner bebekler genelde burda sanırım arkadaşların ki sırtüstü yatarken yüzüstü dönmüşler bu dönüş bebeklere bi nebze daha zor ama zaten tam tur dönüş bu şekilde yedi aya kadar normal elbet dönerler bazı bebekler inat olabiliyorsizin bebişler ilk dönüşlerini yüz üstünden sırt üstüne mi yaptılar yoksa sırt üstünden yüz üstüne mi? Benimkinin dönmeye pek niyeti yokhangi tarafa egzersiz yaptırsam kararsız kaldım. İyi bayramlar bu arada :)