2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar benim oğlanın burun tıkanıklığı hiç geçmiyor resmen
Hava verdim 5 gündür ciğer için ama burun aynı burun fış fış ediyor hep tıkalı horlar gibi nefes alıyor
Dışarı vs çıkarıyor musun? Benim kız da aynıydı dışarı çıkmaya başlayınca daha iyi bu aralar.

Nasil gecis yaptiniz buna?
Benim bebeğim de cogunlukla memede uyuyor yatakta uyutmaya çalışıyorum olmuyo
Memede uyumak kötü bişey mi? Ben son emzirmesini yapıyorum yatakta, uykuya geçiyor koyuyorum yerine uyuyor öyle. Bu arada bizimle yatıyor ayırmaya da hiç niyetim yok yanlış denilen her şeyi yapıyoruz muhtemelen 😂

Memede uyumak kötü bişey mi? Ben son emzirmesini yapıyorum yatakta, uykuya geçiyor koyuyorum yerine uyuyor öyle. Bu arada bizimle yatıyor ayırmaya da hiç niyetim yok yanlış denilen her şeyi yapıyoruz muhtemelen 😂

Bence kesinlikle kotu bisi degil ama ben arada esim de uyutabilsin istiyorum, uykunun onsarti meme gibi oldu bizde,boyle olunca da gaz yapiyor cok.Reflu icin de beslenmeden sonra yatirmayin diyolar bizim nerdeyse her uyku oncesi beslenme var😅Onceden japon teknigi ile uyutabiliyordum ben once yuru sonra yerinde sallan sonra yatir pispisla seklinde su anda memesiz kesinlikle uyumuyor.
Bu arada biz de yatakta aramizda yatiriyoruz..yan yatagi bi olduradim ben gece alirken koyarken falan aramizda yatiyo yatarak emziriyorum gece kolay oluyo😅😅

Benim bebeğim bazen yatakta yanımda yatarken, bazen kucağımda sallarken, bazen de emerken uyuyor. Ortaya karışık gidiyoruz şuan 4 aylık. Yattığı kalktığı saatte belli değil. Artık bir uyku düzeni ve uyutma tekniği belirlemek istiyorum ama henüz gazlar müsade etmiyor. Siz ne zaman bir düzene geçtiniz?

Bence kesinlikle kotu bisi degil ama ben arada esim de uyutabilsin istiyorum, uykunun onsarti meme gibi oldu bizde,boyle olunca da gaz yapiyor cok.Reflu icin de beslenmeden sonra yatirmayin diyolar bizim nerdeyse her uyku oncesi beslenme var😅Onceden japon teknigi ile uyutabiliyordum ben once yuru sonra yerinde sallan sonra yatir pispisla seklinde su anda memesiz kesinlikle uyumuyor.
Bu arada biz de yatakta aramizda yatiriyoruz..yan yatagi bi olduradim ben gece alirken koyarken falan aramizda yatiyo yatarak emziriyorum gece kolay oluyo😅😅
Ya hem yan yatakta sürekli uyanıyor, hem de bu günler çok hızlı geçecek, uyandığımda yanımda olması acayip hoşuma gidiyor. Bizimki sakin bi bebek galiba ya eşim de uyutabiliyo bi şekilde, herkes uyutabiliyo ama uzun süreli olmuyor memedeki daha bayıltıcı bi uyku, büyüdükçe başkaları da daha rahat ve uzun uyutabilecektir diye düşünüyorum ama bilmiyorum yanlış mı.

Benim kızda 16 haftalikken 5830 gr olmuş doğum kilosu 3425gr ilk 2 ay çok az kilo alıyordu şimdi haftalık 200 gr alıyor doktor iyi dedi tek annesütü alıyor eğer yediklerinize atiliyorsa sebze lere baharatsiz yemeklerden başlayabilirsin dedi ben biraz daha bekliyecem ama bir kaç haftaya başlıyım diyorum denemeye doyumluk değil yani ebemize kalırsan 6 ay olsun öyle başla diyor
Ben hemen başlayamam sanırım doktora danışmam gerek bizim düzeltilmiş yaşımız bir ay geriden geliyor

Kızlar bi ara bir kadın bebeğimin göz rengi ne diye konu açıp ileride döneceğini söyleyen herkesle kavga etmişti bilmem hatırlar mısınız? İşte çok benzer bir konu ile karşınızdayım 😂😂. Bebeğim 3 ayını bitiriyor 2 güne, bu göz rengi böyle olunca kahveye dönüyor mu yoksa kalıyor mu? Bir el atın ya

Eklentiler

• IMG_0216.jpeg
    IMG_0216.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bi ara bir kadın bebeğimin göz rengi ne diye konu açıp ileride döneceğini söyleyen herkesle kavga etmişti bilmem hatırlar mısınız? İşte çok benzer bir konu ile karşınızdayım 😂😂. Bebeğim 3 ayını bitiriyor 2 güne, bu göz rengi böyle olunca kahveye dönüyor mu yoksa kalıyor mu? Bir el atın ya

Dönmez..
-hic bir fikrim yok kavga etmeyelim diye yazdimansjdjf-

Cok guzelmis gozleri💕

Ben kendi haline biraktim azaldı gibi dokulme bu aralar..

Galiba çaresi yok 🥹 düşen hormonları yükseltmeliyiz ancak o da nasıl olacak bilmiyorum 😅

Demir ilacına başlayınca mi duzelir ki siz başladınız mı , sanki bi günde başladı ama aşırı yarın saçımı acamicam utanıyorum her yer saç

Süt rengi derler buna benim kızında böyle değişir diye düşünüyorum

Dönmez..
-hic bir fikrim yok kavga etmeyelim diye yazdimansjdjf-

Cok guzelmis gozleri💕
Dndndndn sağolasın merak ettim sorayım dedim.
Demir ilacına başlayınca mi duzelir ki siz başladınız mı , sanki bi günde başladı ama aşırı yarın saçımı acamicam utanıyorum her yer saç

Süt rengi derler buna benim kızında böyle değişir diye düşünüyorum
Ay keşke değişmese Kıvanç Tatlıtuğ bakışlımmmmmm 🤣

X