- 12 Nisan 2019
- 24.032
- 38.108
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.801
Ben de bayadır koymuyorum hıc, gunde 1 kere aynı saatte yapıyor hep..Uzun zamandır koymuyordum yapıyor diye. Demir damlattım şimdi içine zeytinyağını da sabaha kadar gözlemliyim yapmazsa koyucam
Kuzum özellikle emziriyorsan kv de de ki, anne bebeğini öptüğünde, bebeğin yanağındaki zararları mikropları annenin vücudu tanır, bebeğe sütle antikor gönderir. O yüzden annelere bol bol öpmesi tavsiye edilirSağolsun çevredekiler anlayış gösterdide
Kv yle anlaşamadık bana bebeğimi öptürmedi sende öpme dediğimdede benim ağzımda pislik mi var diye küstüben depresyona girmeyeydimde kimler gireydi
Bu lafları KV lere bedava dağıtmışlar heralde bide benim ağzım harammı varBugun kayınvalıdeye ugradık, elını ve yuzunu opmuyoruz dedım, benım agzım pis mı dedı, bozuldu bıraz
Benim kayınvalidem öpüyor doğduğundan beri başlarda içim gidiyordu sonra daha rahatladım artık zaten bizimle kaldı uzun süre bir şey olmaz diye rahatlattım kendimi bir şey de olmadı şükür.Bugun kayınvalıdeye ugradık, elını ve yuzunu opmuyoruz dedım, benım agzım pis mı dedı, bozuldu bıraz
Hıc sorma, kendılerını ilah sanıyolarBu lafları KV lere bedava dağıtmışlar heralde bide benim ağzım harammı var
Allah korusun canım suan ellerı cok tehlıkelı sureklı agzında, ben de opmuyorum.. Annesı öpmezken baSkasına da izin vermemBenim kayınvalidem öpüyor doğduğundan beri başlarda içim gidiyordu sonra daha rahatladım artık zaten bizimle kaldı uzun süre bir şey olmaz diye rahatlattım kendimi bir şey de olmadı şükür.
Canım bizim öpmemizde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorumAllah korusun canım suan ellerı cok tehlıkelı sureklı agzında, ben de opmuyorum.. Annesı öpmezken baSkasına da izin vermem
Kelini öptü bi iki kere ona ses etmedim, eve gelır gelmez banyo yaptırdım
Anladım normalde kiloları aynı sayılır biz 4 aylık olduk 5300 olmuş erken doğum benim bebişim3 ayda 3.300 almış bebiş. Aylık 1.100 almış iyi tabi maşallah
Benimki 3 ayda 2.100 almış. Ondan az geliyor
Haftaya 4 aylık olacak yeni 5 kilo olmuş
Öyle hesaplanmaz ama oAnladım normalde kiloları aynı sayılır biz 4 aylık olduk 5300 olmuş erken doğum benim bebişim
Sanki orası kurumuş gibi görünüyorKızlar kızımın kaşının altı konak mı, cok ovusturuyordu iki haftadir felan ilk kez böyle oldu, yoksa ovusturdufu için tahriş mi?
KV ye neler dedikde anlatamadık maalesef hep bir kavgaKuzum özellikle emziriyorsan kv de de ki, anne bebeğini öptüğünde, bebeğin yanağındaki zararları mikropları annenin vücudu tanır, bebeğe sütle antikor gönderir. O yüzden annelere bol bol öpmesi tavsiye edilir
Doktorum böyle dedi de tabi onauğraşma çenesiyle
Aa neden miş acaba hemde ayçiçek yağıda olur demiş o kalitesiz yağ
İlk aylar tehlikeliydi belki şimdi dünyaya daha fazla alıştılar ama öpen kişinin temizliğine çok dikkat eden biri olması lazımAllah korusun canım suan ellerı cok tehlıkelı sureklı agzında, ben de opmuyorum.. Annesı öpmezken baSkasına da izin vermem
Kelini öptü bi iki kere ona ses etmedim, eve gelır gelmez banyo yaptırdım
5. Aya girdik ama biz henüz başlamadık daha oyüzden bilemiyorumGünaydın hanımlar. Damdan düşer gibi olucak ama size bj sey danışman gerek..
Aranızda demir ilacına başlayanlar olmuştur sanirim. Kullandığınız süre boyunca bebekte şiddetli ağlamalar memeyi tutmama zor sakinleşmek gibi belirtiler gozlemlediniz mi? 4 gündür ocean microfer damla kullaniyoruz(doktor erken başlattı sanirim prematüre bebek olduğu için bilemiyorum) bu 4 günde şiddetli ağlaması vat. Seyrek diskilama var bide bebekte hani kabızlık yaptı da diyemiyorum. 5 7 gün aralığında ya kendisi yapiyo ya acilde lagman yaptırıyoruz ne yazikki. Varmi aranızda yol gösterecek birileri
Benim kızımdada vardı porselen çatlağı gibi dimi kaşında ben düzenli nemlendirici(bebekler için kullanılan) ile geçirdim bir çeşit bebek egzaması demişti doktorKızlar kızımın kaşının altı konak mı, cok ovusturuyordu iki haftadir felan ilk kez böyle oldu, yoksa ovusturdufu için tahriş mi?
Sanki kurumuş toprak gibi. Fotografta sanki yukari kalkmis parca gibi çıkıyor ama öyle değil. Böyle miydi sizinde. mustela nemlendirici kullanıyorum temiz içerikli gözümün icine sürdüm hafif yaktı. Kızda terledikce gözünün içine giriyordur,ç
Benim kızımdada vardı porselen çatlağı gibi dimi kaşında ben düzenli nemlendirici(bebekler için kullanılan) ile geçirdim bir çeşit bebek egzaması demişti doktor
Ek gıda konusunda biraz duruldum. Ama kız durulmuyor. Dün misafir var güzel bi yemek varken illa sofrayagelmek istiyor. Annemde bende durduramadik. Normalde de ağlamaz fln. O yüzden sofra istediği cok belli oluyor. Verebilecegim hicbi sey yoktu. Köfteyi güvenli hale getirip yalattım. Salatanın içinde mor lahana uzun kalmıştı. Onu agzina verdim biraz taktak yaptı yaladı. Sonra ferahladı, yettiSanki orası kurumuş gibi görünüyor
Kuruyup kavlamış gibi
Ek gıda veriyorsun ya su da içiriyorsun değilmi
Biz de erken başladık demire. 3.5 aylık olduk şu an. 3 haftadır bestiron damla kullanıyorum günde 10 damla bir sıkıntı olmadı bizde. Ben de kabızlıktan korkmuştum günde 1 kez sulu yapıyordu kullanmaya başladıktan sonra da ayni devam etti. Bir dün yapmadı bugün sabah yine yapmış. Belki damlanın markasıyla alakalı olabilir bilemiyorum.Değişik bir belirtimiz olmadı.Günaydın hanımlar. Damdan düşer gibi olucak ama size bj sey danışman gerek..
Aranızda demir ilacına başlayanlar olmuştur sanirim. Kullandığınız süre boyunca bebekte şiddetli ağlamalar memeyi tutmama zor sakinleşmek gibi belirtiler gozlemlediniz mi? 4 gündür ocean microfer damla kullaniyoruz(doktor erken başlattı sanirim prematüre bebek olduğu için bilemiyorum) bu 4 günde şiddetli ağlaması vat. Seyrek diskilama var bide bebekte hani kabızlık yaptı da diyemiyorum. 5 7 gün aralığında ya kendisi yapiyo ya acilde lagman yaptırıyoruz ne yazikki. Varmi aranızda yol gösterecek birileri
Zeytinyagi asitli ondan mı oyle dıyo acabaKV ye neler dedikde anlatamadık maalesef hep bir kavga
Aa neden miş acaba hemde ayçiçek yağıda olur demiş o kalitesiz yağ
İlk aylar tehlikeliydi belki şimdi dünyaya daha fazla alıştılar ama öpen kişinin temizliğine çok dikkat eden biri olması lazım
Benim kv ne banyo yapar ne elini yıkar hiç öyle huyları yok birde ben bukadar titizlenirken bana kendi bebeğimi öptürmemesi kadar saçma bişey görmedim daha bunun gibi başıma saçma sapan şeyler çıkardı kendisi
Boşanma sebebi olacak kadar ileri gitti