2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Yarın dördüncü ayımızı dolucak halen sabah üçten sonra gaz sorunu yaşıyorum aslında bi ara bitmişti bi haftadadır yine var salyaları çok acaba onu yutuyorda o mu gaz yapıyor aklıma başka birşey gelmiyor bugun süt vermeyeceğim sütümden de şüpheleniyorum ama akıllarına meme gelincede çok ağlıyorlar

Bende bunu merak ediyorum hergün kaka yapınca yeşil olmuyo genelde bir iki gün sonra kaka yapınca beklediği için yeşeriyor sanıyordum
Benım kız gunde 1 kere yapıyo, gecen hafta 2 gun ust uste yesıl yaptı, sonra normale dondu.. Hatta oncekı gun dısarı cıkmıstık havada cok sıcaktı, üşüme ihtimali uzerınde durdum ama dun gordugum yazıda oyle dıyordu ıyı beslendıgını gosterır dıye.. Tabı ne kadar dogru bilemem. Onların yalancısıyım

Kızımın küçülenleri kaldırıp, ilkbahar yaz kıyafetlerine geciyorum 3 6 9 aylarına cok yorucu bitmedi bi
Ya maşallah. Ben de tişört şort takımları yıkadım ama bi ütüliycem, duruyor öyle. İstanbul’da ev içleri serin daha. Dışarı çıkarken soyuyorum çocuğu, evde giydiriyorum.
Bizim de Antalya’dan misafirimiz geliyor bugün.

Bizim kilomuz da 5300 çıktı 2 kilo doğdu doktor normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…