-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.781
Sebebini bilmemekle beraber normal diye biliyorumKızlar bebeğim kakasını sarı yaptı peşinden bir kaç saat sonra yeşil yaptı neden acaba
Yesil kaka bebegın ıyı beslendıgını gosterıyormusKızlar bebeğim kakasını sarı yaptı peşinden bir kaç saat sonra yeşil yaptı neden acaba
Beslenmediğini mi?Yesil kaka bebegın ıyı beslendıgını gosterıyormus
Bende bunu merak ediyorum hergün kaka yapınca yeşil olmuyo genelde bir iki gün sonra kaka yapınca beklediği için yeşeriyor sanıyordumYesil kaka bebegın ıyı beslendıgını gosterıyormus
Dün ınstgramda gördüm herkes üşğttüüğü ıcın yesıl oldugunu bilir ama ıyı beslendıgını gosterır yazmıslardıBeslenmediğini mi?
Benım kız gunde 1 kere yapıyo, gecen hafta 2 gun ust uste yesıl yaptı, sonra normale dondu.. Hatta oncekı gun dısarı cıkmıstık havada cok sıcaktı, üşüme ihtimali uzerınde durdum ama dun gordugum yazıda oyle dıyordu ıyı beslendıgını gosterır dıye.. Tabı ne kadar dogru bilemem. Onların yalancısıyımBende bunu merak ediyorum hergün kaka yapınca yeşil olmuyo genelde bir iki gün sonra kaka yapınca beklediği için yeşeriyor sanıyordum
Bizimki 3 gün olmuştu kaka yapmayalıBende bunu merak ediyorum hergün kaka yapınca yeşil olmuyo genelde bir iki gün sonra kaka yapınca beklediği için yeşeriyor sanıyordum
Sonuç olarak kötü bişey değil demekDün ınstgramda gördüm herkes üşğttüüğü ıcın yesıl oldugunu bilir ama ıyı beslendıgını gosterır yazmıslardı
EwetSonuç olarak kötü bişey değil demek
Kızımın küçülenleri kaldırıp, ilkbahar yaz kıyafetlerine geciyorum 3 6 9 aylarına cok yorucu bitmedi biBugün herkes nerde?
Ya maşallah. Ben de tişört şort takımları yıkadım ama bi ütüliycem, duruyor öyle. İstanbul’da ev içleri serin daha. Dışarı çıkarken soyuyorum çocuğu, evde giydiriyorum.Kızımın küçülenleri kaldırıp, ilkbahar yaz kıyafetlerine geciyorum 3 6 9 aylarına cok yorucu bitmedi bi
Bizim kilomuz da 5300 çıktı 2 kilo doğdu doktor normal dediYa doktor minyon , kendi persentilinde normal gidiyor diyor anlamıyorum. Anlayan varsa beni aydınlatsın. 2650 doğdu. 3.ay kontrolunde 4700 dü kilosu. P3 persentilde. Boyu 58 cm çıktı mesela p25 de oluyor. Boyuna göre kilosu gene az oluyor. Ama doktor normal diyor. Bakıyorum, 3 ayın ortalama kız bebek kilosu 5.800. E onun da çok altıyız. Aklım çok karıştı
3 ayda 3.300 almış bebiş. Aylık 1.100 almış iyi tabi maşallahBizim kilomuz da 5300 çıktı 2 kilo doğdu doktor normal dedi
Mamasına zeytınyagı koyKızım bugün kaka yapmadı. Ben de ona takıldım
Uzun zamandır koymuyordum yapıyor diye. Demir damlattım şimdi içine zeytinyağını da sabaha kadar gözlemliyim yapmazsa koyucamMamasına zeytınyagı koy