-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.761
Kundak yapmayı bıraktım çok oldu kundaga çok sinirleniyor iyice uykusu kaçıyorKollarını kundak?
Davlumbaz bizimkine hafif gelıyorbuyudukce o seslerde uyumuyorlar davlumbaz sesinde de uyuyorlar
Darısı başımızaKızlar size bişey dicem, maşallah diyin lütfen
Dün aksam 10 da mama yedı benım kız, 11.30 da uyudu.. Sabah 6 ya kadarmamasını verdim, bıraz gülüştük, yarım saat sonra gerı uyudu sonra 9 da uyandık aılecek
Kendini daha güvende hissediyordur öyle düşün canım. kanguru almadıysan kanguru al mutlaka biz hep kucaktayız şu anda bile kanguruda uyuyorKızlar kızım bir kucakcı oldu , iki haftadır işe başladım ondan mi, ayından mi gününden mi, cocugumun yüzünü unuttum çünkü karşıma alip koydurtmuyor bile her an kolumda boynumda olmak istiyor. Bi derdi yoktur İnşallah demi. Arada kandırıp yastığa koydum şarkı fln söylüyor iki gündür aaaaaa ile ilgili
Tek elle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum ıslak mendili bile agzimla desteklemem gerekiyor koparabilmem için
Kesinlikle katiliyorum.. gecen o bana bakislarini muhtacligini sevgisini gordum oturdum agladim ya rabbi dedim ben bu kadar sevilmeye layik miyimAnne olunca birini ne kadar cok sevebilecegini anlarsin,evlat sevgisi cok ayri diyorlardi ya hep..Gercekten cok ayri bi sevgiymis her gecen gun artan guzellesen ama bu herkesin anlattigi kisim.
Ama bence asil olay ve kimsenin bahsetmedigi onlarin bizi sevmesiHayatimda hic bu kadar sevildigimi hissetmemistim Beni gorunce guluyor,ellerini kollarini kimildatiyor,sadece kucagimda kokumda sakinlesiyor surekli gozlerimin icine bakiyor sacima dokunmak istiyor falan..İste bu coooook baska birsey..
Dilerim her isteyen istedigi zaman yasar bu duyguyu
Kangurunun markası ne ? Ben bitane almıstım saglam gibi gelmedi tasımaz kopar diye korktum iade ettimKendini daha güvende hissediyordur öyle düşün canım. kanguru almadıysan kanguru al mutlaka biz hep kucaktayız şu anda bile kanguruda uyuyor
Az az varPeki Konak ne durumda şu an?
Ergobaby tula exploreKangurunun markası ne ? Ben bitane almıstım saglam gibi gelmedi tasımaz kopar diye korktum iade ettim
Yüzde kulakta başladı 5 günlük 5 ayrı kremle tedavi gördük o geçti. Sonra vücuda yayıldı vücuda da krem devam ettik. Geçmezse neocate diye özel bir mama varmış ona başlıcaz dedi geçti şükür. Yüzünde ara ara sivilceler oluyor şu anAz az var
Egzama nerde oldu?
Nasıl ilerliyorsunuz?
Değişik bir şey yedin mi? Mama veriyor musun?Kızlar bebeğim ishal gibi. Yani bence ishal. İshal üşütmekten mi olur virüsten mi? Bi şey yapmam gerekiyor mu? Seyreden ateş burun akıntısı vs yok çok şükür. 2 gündür gaz sancıları oluyor gibi belki de karnı ağrıyor bilmiyorum bugün 5 kere falan kakasını yaptı. Normalde ya günde 1 yapar ya da 2 günde 1. İlk çocuğum ya tecrübesizim böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum
Neler yiyip içtiğini kontrol et birKızlar bebeğim ishal gibi. Yani bence ishal. İshal üşütmekten mi olur virüsten mi? Bi şey yapmam gerekiyor mu? Seyreden ateş burun akıntısı vs yok çok şükür. 2 gündür gaz sancıları oluyor gibi belki de karnı ağrıyor bilmiyorum bugün 5 kere falan kakasını yaptı. Normalde ya günde 1 yapar ya da 2 günde 1. İlk çocuğum ya tecrübesizim böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum
Yok sadece anne sütü.Değişik bir şey yedin mi? Mama veriyor musun?
Ay hiç aklıma değişik bi şey yediğimi getirmeyişimNeler yiyip içtiğini kontrol et bir
Benim bebe 4-5 yapıyor cıvık ishal gibi ama normal diye düşündüm ishal olduğunu aklıma pek getirmiyorum
Akşamları geceleri nasılsınızBizim huzursuzlugun sebebi belli oldu 2 diş gelıyor uçları belirginleşmiş
Akşamları zor uyuyor ama gece fena değil çoğunlukla gündüz var huzursuzluk evet cok erken ama olabiliyor yinedeAkşamları geceleri nasılsınız
Ya annemler kv inanmıyor diş çıkardığına çok erkenmiş yeni bebekler bir çeşitmiş
Kızlar bebeğim ishal gibi. Yani bence ishal. İshal üşütmekten mi olur virüsten mi? Bi şey yapmam gerekiyor mu? Seyreden ateş burun akıntısı vs yok çok şükür. 2 gündür gaz sancıları oluyor gibi belki de karnı ağrıyor bilmiyorum bugün 5 kere falan kakasını yaptı. Normalde ya günde 1 yapar ya da 2 günde 1. İlk çocuğum ya tecrübesizim böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum
İlk kızım doğar doğmaz 2 dis çıkardı diğerleri 4. ayin sonunda bakalım bu kızım kaç aylıkken çıkaracakAkşamları zor uyuyor ama gece fena değil çoğunlukla gündüz var huzursuzluk evet cok erken ama olabiliyor yinede