2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar kızım bir kucakcı oldu , iki haftadır işe başladım ondan mi, ayından mi gününden mi, cocugumun yüzünü unuttum çünkü karşıma alip koydurtmuyor bile her an kolumda boynumda olmak istiyor. Bi derdi yoktur İnşallah demi. Arada kandırıp yastığa koydum şarkı fln söylüyor iki gündür aaaaaa ile ilgili
Tek elle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum ıslak mendili bile agzimla desteklemem gerekiyor koparabilmem için

Kendini daha güvende hissediyordur öyle düşün canım. kanguru almadıysan kanguru al mutlaka biz hep kucaktayız şu anda bile kanguruda uyuyor

Kesinlikle katiliyorum.. gecen o bana bakislarini muhtacligini sevgisini gordum oturdum agladim ya rabbi dedim ben bu kadar sevilmeye layik miyim

Kızlar bebeğim ishal gibi. Yani bence ishal. İshal üşütmekten mi olur virüsten mi? Bi şey yapmam gerekiyor mu? Seyreden ateş burun akıntısı vs yok çok şükür. 2 gündür gaz sancıları oluyor gibi belki de karnı ağrıyor bilmiyorum bugün 5 kere falan kakasını yaptı. Normalde ya günde 1 yapar ya da 2 günde 1. İlk çocuğum ya tecrübesizim böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum

Değişik bir şey yedin mi? Mama veriyor musun?

Neler yiyip içtiğini kontrol et bir
Benim bebe 4-5 yapıyor cıvık ishal gibi ama normal diye düşündüm ishal olduğunu aklıma pek getirmiyorum

Değişik bir şey yedin mi? Mama veriyor musun?
Yok sadece anne sütü.
Neler yiyip içtiğini kontrol et bir
Benim bebe 4-5 yapıyor cıvık ishal gibi ama normal diye düşündüm ishal olduğunu aklıma pek getirmiyorum
Ay hiç aklıma değişik bi şey yediğimi getirmeyişim ama yani değişik bi şeyde yemedim diye düşünüyorum aynı cıvık gibi bi de sık yapınca aklıma öyle geldi normalde dediğim gibi hiç sık değildi

Canım benimde dün ilk defa 4 5 kere çok yaptı ishal gibi bugün düzeldi. Ama su kaybedebilir normalden fazla emzirmek gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…