2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Gazı yok sancısı yoksa devam et gitsin
Ben lansinoh saçma makinesi biberonunu ve avent anne memesi olanı kolik başlık ile ve 1 nunata başlık ile kullanıyorum
Kızlar bizim bez stoğumuz bitti
Cırtcırtlı mı devam edelim külot bez mi alalım
Hangi marka dan memnun sunuz
4-5 numara alacağız
Morfin iyi bence
Mavi güzel
Feeding ve eds ile mi besle dedi

Kızlar geçende tahlil verdim crp 8.4 çıktı
Aile hekimi antibiyotik yazayım dedi agumentin almadım
Hafif boğaz ağrım var üç dört hafta olmuştur
Kendimi o kadar kötü hissetmiyorum
Antibiyotik içsem süt sağıp döksem kenarda hiç sütüm yok
Alsam içirsem yeni doğunca da 1.5 kuru antibiyotik içtim mastit için onda bile pişmanım antibiyotik olmadan neden atlatmadım diye

Siz olsanız içer miydiniz?
8.4 yüksek mi?
Kandaki mikrop da bulaşıcı mıdır?

Ben doktora gittiysem ve ilaç verdiyse alıyorum. Augmentin emzirirken kullanılıyor diye biliyorum. Bana sinüzit olduğumda vermişti. Kafa röntgeni çekmemişti hatta emziriyorum diye. Demek bi sıkıntı olmuyor.
8.4 aşırı yüksek değil.

Kızlar bebekleriniz aynı saatlerde mi uyuyor uyanıyor belli bir düzen oluşturdular mı?
Yok canım hiç belli olmuyor. Akşam 8’de yatıp saatlerce de uyuyabilir, 12’ye kadar gözünü de kırpmayabilir. Sabah 6’da emip geri de uyuyabilir. Çaki gibi gözüme baka baka 6 saat uykusuz da kalabilir.

Başkalarının beslemesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum, herhalde iştahsız bebeklerde var… sonuçta aç olsalar içerler ağlarlar diye düşünüyorum ama üzülüyorum yine de kilo alımı sınırda oldugu için sağlıklı olsunlar da

Kızlar bebekleriniz aynı saatlerde mi uyuyor uyanıyor belli bir düzen oluşturdular mı?
Akşam genelde saat 20-22 arası uyuyo 4 saat kadar sonra uyanıyo mama için sonra bi 4 saat sonra 2. Mamaya uyanıyo az içtiği halde öğlen de değişkenlik gisteriyo, bazen 2-3 saat uyanmadan uyuyo bazen de 2-3 defa uyuyo ama 20-30-45 dk da uyaniyo..

Her ogun 120 mı verıyosun, bı de kac kere verıyosun, bana normal gıbı geldı
Her öğün 120 veriyordum bundan 2-3 hafta öncesine kadar genelde de içiyordu 100-120 arası ama artık 90 yapıyorum mesela sadece 50-60
İçiyo, sonra 2-3 aaat sonra tekrar deniyorum 120 vermeyi yine 50-70 arası içiyo sonra tekrar 120 deniyorum bazen bitiriyo bazen 100 maksimum içiyo.. alması gereken en az 750-800 ml günde ama o kadar toplamda almıyor canım

Mama kutularının üzerinde yazan mıktar max deger dıye bılıyorum, benım kız da az ıcıyor ama kılo alımı güzel, sizin de kılo almasında sıkıntı yoksa cok takılma ac olsa ıcer, bı de acıkma sureleri uzadı ılk zamanlara gore, 2-3saat sonra kısa sure ondan acıklmıyor, 3.aydan 4.aya 4bucuk saatte 150 yazıyor

Buna bnde çok takılıyordum annem bir gün fena hasladi bni sen hergun her öğün aynı mı yiyorsun robot mu bu çocuk illa 120 CC bitecek diye uğraşıyorsun bebek bu ne isterse onu yer dedi evt uzuluyoruz annelik gercktn çok farklıymış gelinimiz değişik şekillerde emzirmeye çalışırdi gülerdim hepsini yaşadım oda oda gezdirip müzik açıp sallayıp pusette bazen herturlu denedim bazen öyle yiyorlarki bı şok oluyorum sonra akşama kdr illallah ettiriyorlar resmen ağlıyor biberon görünce sanırım kabullenmek en iyisi bu arada Osman gönülal.in videolarını bnde izliyorum iki yasa kdr kilo alımı bir şekilde anne mama vs degisirmis sonra genetik neyse o diyor bnm eşimde bnde zayıf bir bebekmisiz anca bebeklerimde bizimkdr olucak yani ne yapsak boş

Kilosu ne kadar?? Kaç öğün alıyor?? Bu ara iştahları azaldı gibi

Bütün gün ciyak ciyak ağladı. Akşam annemlere bıraktım spora gittim, hiç ağlamamış. Şimdi geldim, yine ağlıyor. Saçımı başımı yolcam.
Biz sizinle cinnet arkadaşı olabiliriz ya sürekli cinnet geçiren iki kişiyiz gibi hissediyorum. Ben de uyusun diye önümde 7 kilo bebek, arkamda dev sırt çantası haldır huldur yürümekten gülleciye döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…