- 17 Mart 2010
- 26.267
- 67.709
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.161
Gazı yok sancısı yoksa devam et gitsinKızlar ben bir konuyu çok gözardı etmişim. En başta emer diye biberon öylesine wee baby almıştım. arkadaşım da ondan vermişti. sonra 2 pompadan 2 biberon geldi, aylık yazmıyor onu da kullandım. Bütün biberonlarımda eğilince baya akıyorlar. çok aktif biberon kullandığım halde hiç bu konunun üstüne düşmedim. belki gaz oluyor belki çok geliyor. şuanda da buna alıştı mı daha küçük alsam içemez belki ne yapsam bi fikir verir misiniz.
yeni alabilirim 6 aylıklardan , marka,uç, tutmalı mı , cam mı, kolik mi alayım ne dersiniz
Morfin iyi benceKızlar bizim bez stoğumuz bitti
Cırtcırtlı mı devam edelim külot bez mi alalım
Hangi marka dan memnun sunuz
4-5 numara alacağız
Mavi güzelBende molfix pure soft kullanıyorum memnunum çok. Ama iz yapıyor bacaklarda halbuki dar gelmiyo büyük bile geliyor biraz oluyor mu sizde de? Bir de mavi paket kullanan var mı aranızda? Bi arkadaşım pure soft bizde pişik yaptı mavi paket aldık pişik olmadı demişti. Ben içeriği daha temiz diye pure soft kullanıyorum memnunumda aslında ama bebeğimin poposunda ne yapsamda geçmeyen bir kızarıklık var acaba diyorum bezle mi alakalı?
Feeding ve eds ile mi besle dediBen de danışman çağırdım meme reddi için bayağı bir uğraştı almadı biberonu bıraktırman lazım dedi e ben nasıl besliyicem bu bebeği ağlayıp duruyor zaten saçma geldi bana açıkcası iki üç gün aç kalacak yani resmen ve ben buna dayanamam o ağlaması öyle böyle değildi şimdi de memeyi ağzına alıyoe çekmiyor diliyle itiyor
Ben dört gozle kızın 2 2 bucuk yasına gelmesini bekliyorum, sırtımı tepelesınParol veya minoset harici kullanamıyoruz diye biliyorum. Keşke şöyle bi bengay, bi voltaren sürüp bağırta bağırta yoğursa biri di mi?
Evde parol bitmiş ben calpol içtim geçende
Ben doktora gittiysem ve ilaç verdiyse alıyorum. Augmentin emzirirken kullanılıyor diye biliyorum. Bana sinüzit olduğumda vermişti. Kafa röntgeni çekmemişti hatta emziriyorum diye. Demek bi sıkıntı olmuyor.Kızlar geçende tahlil verdim crp 8.4 çıktı
Aile hekimi antibiyotik yazayım dedi agumentin almadım
Hafif boğaz ağrım var üç dört hafta olmuştur
Kendimi o kadar kötü hissetmiyorum
Antibiyotik içsem süt sağıp döksem kenarda hiç sütüm yok
Alsam içirsem yeni doğunca da 1.5 kuru antibiyotik içtim mastit için onda bile pişmanım antibiyotik olmadan neden atlatmadım diye
Siz olsanız içer miydiniz?
8.4 yüksek mi?
Kandaki mikrop da bulaşıcı mıdır?
Yok canım hiç belli olmuyor. Akşam 8’de yatıp saatlerce de uyuyabilir, 12’ye kadar gözünü de kırpmayabilir. Sabah 6’da emip geri de uyuyabilir. Çaki gibi gözüme baka baka 6 saat uykusuz da kalabilir.Kızlar bebekleriniz aynı saatlerde mi uyuyor uyanıyor belli bir düzen oluşturdular mı?
Saatlerce uyuduğu günleri görmek nasip olsunYok canım hiç belli olmuyor. Akşam 8’de yatıp saatlerce de uyuyabilir, 12’ye kadar gözünü de kırpmayabilir. Sabah 6’da emip geri de uyuyabilir. Çaki gibi gözüme baka baka 6 saat uykusuz da kalabilir.
Başkalarının beslemesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum, herhalde iştahsız bebeklerde var… sonuçta aç olsalar içerler ağlarlar diye düşünüyorum ama üzülüyorum yine de kilo alımı sınırda oldugu içinyada
Ben oğlumda sıkıntı yaşayınca açıkçası şey düşünmüştüm bn annem kardeşim eşim kaynanam arasında gitti geldi hep farklı insanlar besledi acaba bebek protesto mu ediyor dedim ilk zmnlar iyiydi yemesi cunku kızım heo iştahsız ztn ona alıştık resmen kuş gibi şimdi oğlumda aynısını yapiyor
Akşam genelde saat 20-22 arası uyuyo 4 saat kadar sonra uyanıyo mama için sonra bi 4 saat sonra 2. Mamaya uyanıyo az içtiği haldeKızlar bebekleriniz aynı saatlerde mi uyuyor uyanıyor belli bir düzen oluşturdular mı?
Her öğün 120 veriyordum bundan 2-3 hafta öncesine kadar genelde de içiyordu 100-120 arası ama artık 90 yapıyorum mesela sadece 50-60Her ogun 120 mı verıyosun, bı de kac kere verıyosun, bana normal gıbı geldı
Dr Osman gonlual yakında bununla ilgili video yapacak YouTube a paylaşacak takip et istersenKızlar iyi akşamlar çok fena sırtım ağrıyor dayanamıyorum emzirme sürecinde kullanabileceğimiz ağrı kesici kremler nedir bilginiz var mı ?
Mama kutularının üzerinde yazan mıktar max deger dıye bılıyorum, benım kız da az ıcıyor ama kılo alımı güzel, sizin de kılo almasında sıkıntı yoksa cok takılma ac olsa ıcer, bı de acıkma sureleri uzadı ılk zamanlara gore, 2-3saat sonra kısa sure ondan acıklmıyor, 3.aydan 4.aya 4bucuk saatte 150 yazıyorHer öğün 120 veriyordum bundan 2-3 hafta öncesine kadar genelde de içiyordu 100-120 arası ama artık 90 yapıyorum mesela sadece 50-60
İçiyo, sonra 2-3 aaat sonra tekrar deniyorum 120 vermeyi yine 50-70 arası içiyo sonra tekrar 120 deniyorum bazen bitiriyo bazen 100 maksimum içiyo.. alması gereken en az 750-800 ml günde ama o kadar toplamda almıyor canım
Buna bnde çok takılıyordum annem bir gün fena hasladi bni sen hergun her öğün aynı mı yiyorsun robot mu bu çocuk illa 120 CC bitecek diye uğraşıyorsun bebek bu ne isterse onu yer dedi evt uzuluyoruz annelik gercktn çok farklıymış gelinimiz değişik şekillerde emzirmeye çalışırdi gülerdim hepsini yaşadım oda oda gezdirip müzik açıp sallayıp pusette bazen herturlu denedim bazen öyle yiyorlarki bı şok oluyorum sonra akşama kdr illallah ettiriyorlar resmen ağlıyor biberon görünce sanırım kabullenmek en iyisi bu arada Osman gönülal.in videolarını bnde izliyorum iki yasa kdr kilo alımı bir şekilde anne mama vs degisirmis sonra genetik neyse o diyor bnm eşimde bnde zayıf bir bebekmisiz anca bebeklerimde bizimkdr olucak yani ne yapsak boşHer öğün 120 veriyordum bundan 2-3 hafta öncesine kadar genelde de içiyordu 100-120 arası ama artık 90 yapıyorum mesela sadece 50-60
İçiyo, sonra 2-3 aaat sonra tekrar deniyorum 120 vermeyi yine 50-70 arası içiyo sonra tekrar 120 deniyorum bazen bitiriyo bazen 100 maksimum içiyo.. alması gereken en az 750-800 ml günde ama o kadar toplamda almıyor canım
Çok saol canımParol veya minoset harici kullanamıyoruz diye biliyorum. Keşke şöyle bi bengay, bi voltaren sürüp bağırta bağırta yoğursa biri di mi?
Evde parol bitmiş ben calpol içtim geçende
Evet evet biliyorum bebeğimin doktoru aynı zamanda o videoyu 4 gözle bekliyorum cidden yaaDr Osman gonlual yakında bununla ilgili video yapacak YouTube a paylaşacak takip et istersen
Kilosu ne kadar?? Kaç öğün alıyor?? Bu ara iştahları azaldı gibiHer öğün 120 veriyordum bundan 2-3 hafta öncesine kadar genelde de içiyordu 100-120 arası ama artık 90 yapıyorum mesela sadece 50-60
Hayır 6. Aydan sonraKızlar bebenize su veriyor musunuz
Biz sizinle cinnet arkadaşı olabiliriz ya sürekli cinnet geçiren iki kişiyiz gibi hissediyorum. Ben de uyusun diye önümde 7 kilo bebek, arkamda dev sırt çantası haldır huldur yürümekten gülleciye döndümBütün gün ciyak ciyak ağladı. Akşam annemlere bıraktım spora gittim, hiç ağlamamış. Şimdi geldim, yine ağlıyor. Saçımı başımı yolcam.