- Konu Sahibi sunshine__
- #69.181
Kilosu 6 kilo günde 6-9 öğün arası yani 24 saatte… her bebekte mi böyle ki ? Senin bebislerin nasıl kilosu vs ve kaç haftalık? Biz 13 haftalığızKilosu ne kadar?? Kaç öğün alıyor?? Bu ara iştahları azaldı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilosu 6 kilo günde 6-9 öğün arası yani 24 saatte… her bebekte mi böyle ki ? Senin bebislerin nasıl kilosu vs ve kaç haftalık? Biz 13 haftalığızKilosu ne kadar?? Kaç öğün alıyor?? Bu ara iştahları azaldı gibi
Ben 20:30da yatağa geçiyorum, 21 civarı uyuyor. Sabah 7 gibi de uyanıyor. Gece bazen 1-2 saatte bazen 3-4 saatte bir uyanıp emiyor.Kızlar bebekleriniz aynı saatlerde mi uyuyor uyanıyor belli bir düzen oluşturdular mı?
Sen mama vermiyorsun değil mi?Ben 20:30da yatağa geçiyorum, 21 civarı uyuyor. Sabah 7 gibi de uyanıyor. Gece bazen 1-2 saatte bazen 3-4 saatte bir uyanıp emiyor.
Yok hiç vermedim ama çok nadir de olsa kendi sütümü sağıp bırakıyorum eşim veriyor.Sen mama vermiyorsun değil mi?
Mama verilen bebekler daha çok uyuyor diyecektim ama öyle olsa sheilata da mama ceriyor. 6 kg bebek 900-1000 ml süt içermiş günde. Çok geldi bu banaYok hiç vermedim ama çok nadir de olsa kendi sütümü sağıp bırakıyorum eşim veriyor.
Valla bana da çok geldi ama bugün 130 ml bıraktım, emzirip çıktım geldiğimde sütün hepsini içmişti daha da aranıyordu.Mama verilen bebekler daha çok uyuyor diyecektim ama öyle olsa sheilata da mama ceriyor. 6 kg bebek 900-1000 ml süt içermiş günde. Çok geldi bu bana
Su için En son gittiğimiz prof. Çocuk doktoru kadın beşinci ayda yemeklerden yarım saat sonra teklif edebilirsin bebeklere isterlerse dedi verebilirsin ama ben detay sormadım anlamadığım bu su konusunda doktorlar arasında bi fikir birliği yok ondan önceki ikinci ay gittiğimiz çocuk doktoru altıncı aydan önce verilmemeli bebeklerin sindirim sistemi gelişmediğinden özellikle mide kapakçıkları reflüye neden olabilir erken dönem su vermek demiştiKızlar bebenize su veriyor musunuz
Her doktor ayrı bişey söylüyor bazen diyorum annelerimiz bizi nasıl yetiştirmiş acabaSu için En son gittiğimiz prof. Çocuk doktoru kadın beşinci ayda yemeklerden yarım saat sonra teklif edebilirsin bebeklere isterlerse dedi verebilirsin ama ben detay sormadım anlamadığım bu su konusunda doktorlar arasında bi fikir birliği yok ondan önceki ikinci ay gittiğimiz çocuk doktoru altıncı aydan önce verilmemeli bebeklerin sindirim sistemi gelişmediğinden özellikle mide kapakçıkları reflüye neden olabilir erken dönem su vermek demişti
Mavi kullanıyorum doğduğundan beri asla pişik olmadı arada önlem amaçlı zeytinyağı ve tatlı badem yağı kullanıyorum altınaBende molfix pure soft kullanıyorum memnunum çok. Ama iz yapıyor bacaklarda halbuki dar gelmiyo büyük bile geliyor biraz oluyor mu sizde de? Bir de mavi paket kullanan var mı aranızda? Bi arkadaşım pure soft bizde pişik yaptı mavi paket aldık pişik olmadı demişti. Ben içeriği daha temiz diye pure soft kullanıyorum memnunumda aslında ama bebeğimin poposunda ne yapsamda geçmeyen bir kızarıklık var acaba diyorum bezle mi alakalı?
Ebet doğru değil ben de mama veriyorum uyumuyo… o kadar çok değil ya 6 kilo bebek 750-800 içmesi gerekir aslında nerede okudum canimMama verilen bebekler daha çok uyuyor diyecektim ama öyle olsa sheilata da mama ceriyor. 6 kg bebek 900-1000 ml süt içermiş günde. Çok geldi bu bana
Evet, bana da doktorum 4. Ay bitince ek gıdaya havuç patates ve et le geçebilirsin dedi… su da aynı şekilde ama ben 5. Ay bitmesini bekliicem çünkü dediğin gibi bazı doktorlar 4 diyo bazıları 6 ben de kendimce ortasında başlarım diye düşünüyorumHipp in bazı kavanoz mamaların üzerine +4 ayın sonu gibi ibareler var bu demek oluyor ki beşinci ayda verilebilir doğru bir yaklaşım mı doktoruna soran oldu mu benim bayram sonrası kontrolumuz ozaman soracam
15.haftaya gircez 6,5 civarıKilosu 6 kilo günde 6-9 öğün arası yani 24 saatte… her bebekte mi böyle ki ? Senin bebislerin nasıl kilosu vs ve kaç haftalık? Biz 13 haftalığız
Ortalama aynı gibi… iştahları açılır inşallah şimdi de içmiyorlar diye derleniyoruz, Allah başka dert vermesin15.haftaya gircez 6,5 civarı
Evet bu ara iştahsızlık var bizde de
Burda bir arkadaş yazmıştıEbet doğru değil ben de mama veriyorum uyumuyo… o kadar çok değil ya 6 kilo bebek 750-800 içmesi gerekir aslında nerede okudum canim
Onu? Bana ebe ağırlığının 1/8 içmesi gerektiğini söyledi…
çarpı olacakBurda bir arkadaş yazmıştı
Kilosu * 150 en az * 200 en çok
6 kilo ise 900/1200 arası almalı sanırım
Biz dokuz buçukta uyuyoruz alıştı bu düzene şuanKızlar bebekleriniz aynı saatlerde mi uyuyor uyanıyor belli bir düzen oluşturdular mı?
Canlı yayınları hamgi gün oluyır bir türlü yakalayamıyorımDr Osman gonlual yakında bununla ilgili video yapacak YouTube a paylaşacak takip et istersen
Bende versemmi kararsızımKızlar bebenize su veriyor musunuz
Deliksiz miBiz dokuz buçukta uyuyoruz alıştı bu düzene şuan
Sabahta 8 de kalkıyor