- Konu Sahibi sunshine__
- #69.141
Şu zamana kdr kardesum kayinvalide annem hep gitti geldiler ama şuan aileme iş durumundan çok uzaktayiz ve artık yanlızım bir iki hfta yanlız kaldığım olmuştu gerckten çok zorlandım bir bakıcı ayarladık olmazsa annemin yanına gidicem bu arada bebisler kaç kg doğdu cnm şuan kaç kilolar bnmkiler yeme içme konusunda çok zorluyorlar biraz önce bir arkadasta sormuş hep beslenme reddi yaşadık ve ben azda olsa çözümü şu şekilde buldum hafif uykuya geçerken veriyorum hem acıkmış hemde uykuya mesilli oldukları için yiyorlar yoksa hiç bir şekilde istek yok kızım reflusu var sürekli kusuyor su zmna geldik ama bnde yaslndim resmenBen üç aya kadar kayınvalidem ve annemle baktım çok şükür kayınvalidem gitti şimdi annemle bakıyoruz annem kızımı kendi kızı gibi bakıyo ben sadece süt veriyorum arada on onbeş gün kızkardeşim geldi şimdi bayram da yine gelecek üniversite tatilde o olunca çok rahatlıyoruz çünkü bebeklerle oynamayı çok seviyor asla yalnız bakamam öylede bi hevesim yok bana hep diyorlar kalabalık rahatsız olmuyormusun evet kocamın tarafı gelince oluyorum sen yalnızmısın ysrdım eden kimsen yok mu