-
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.201
Ben hala değiştirmedim kıyafetlerini aynı devam ediyorum, zıbın üstü tulumKızlar havalar çok ısındı. Gündüz ev sıcaklığı 26 yı geçiyor. Bebeklere gün içinde,gündüz uykusunda ve gece uykusunda ne giydiriyorsunuz???
Pazartesi YouTube galiba cuma da Instagram, diğer türlü de olabilir…Canlı yayınları hamgi gün oluyır bir türlü yakalayamıyorım
Aynı soruyu dün inette aradım tam bişi bulamadım, dün ebebekten yagmurluk rüzgarlık gibi bişi aldım, normalKızlar havalar çok ısındı. Gündüz ev sıcaklığı 26 yı geçiyor. Bebeklere gün içinde,gündüz uykusunda ve gece uykusunda ne giydiriyorsunuz???
Bana çok geldi ya… ebe kilosunun 8 de birini en az almalı dedi… yine doktor ebe farklılıkları olabilir…Burda bir arkadaş yazmıştı
Kilosu * 150 en az * 200 en çok
6 kilo ise 900/1200 arası almalı sanırım
Ay inşallah öyledir canım… benim ki 2-3 saatte bir içmek istiyor artık… 2. Ayinda 4 saatte bir oluyordu artık az az içiyo…kilo alımı sınırda amaMama kutularının üzerinde yazan mıktar max deger dıye bılıyorum, benım kız da az ıcıyor ama kılo alımı güzel, sizin de kılo almasında sıkıntı yoksa cok takılma ac olsa ıcer, bı de acıkma sureleri uzadı ılk zamanlara gore, 2-3saat sonra kısa sure ondan acıklmıyor, 3.aydan 4.aya 4bucuk saatte 150 yazıyor
Ben hala değiştirmedim kıyafetlerini aynı devam ediyorum, zıbın üstü tulum
Kızlar havalar çok ısındı. Gündüz ev sıcaklığı 26 yı geçiyor. Bebeklere gün içinde,gündüz uykusunda ve gece uykusunda ne giydiriyorsunuz???
Hahahahah kolyesi de pek yakışmışKiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum
Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım
Böyle giydirdim bugün, herkese iyi günler
Dün takmaya başladım, buraya kocaman harflerle İŞE YARADI yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Plesabo etkisidir diyorum kendime ama gerçekten dünden beri azaldı sanki salyasıHahahahah kolyesi de pek yakışmış
Günde 1 çay kaşığı bile olsa vereceğim kabızlık yüzünden çocuğa her gün zehir oluyırBende versemmi kararsızım
Buara oruçtan kaynaklı sanırım
Çişi sarılaşmaya başladı
Benim sütümde sarı baya
Masallahh.kiyafetler yumusak mi esnek mi linki var miKiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum
Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım
8 yüksek değil çok.7 gün dut kürü yap sabah akşam bisey kalmaz mis gibide süt arttırıyor dut kürüKızlar geçende tahlil verdim crp 8.4 çıktı
Aile hekimi antibiyotik yazayım dedi agumentin almadım
Hafif boğaz ağrım var üç dört hafta olmuştur
Kendimi o kadar kötü hissetmiyorum
Antibiyotik içsem süt sağıp döksem kenarda hiç sütüm yok
Alsam içirsem yeni doğunca da 1.5 kuru antibiyotik içtim mastit için onda bile pişmanım antibiyotik olmadan neden atlatmadım diye
Siz olsanız içer miydiniz?
8.4 yüksek mi?
Kandaki mikrop da bulaşıcı mıdır?
Kalın mıKiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum
Kehribar mı ?Dün takmaya başladım, buraya kocaman harflerle İŞE YARADI yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Plesabo etkisidir diyorum kendime ama gerçekten dünden beri azaldı sanki salyası
hayirli olsun, evet normal.. bende de kesilmişti hepsi bir andaHanımlar merhaba sizler yolu tamamladığınız için size sormak istedimmşuan 9+2 yim hamileliğimin ilk başlarından beri belirti olarak yoğun göğüs ağrısı, şişkinliği, ve arada giren adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyordum çok nadir mide bulantısı vardı ama bu bir kaç gündür belirtim hiç yok gibi, oruç tutuyorum gün içerisinde zorlanmıyorum da kanama vs de yok çok şükür ama belirtim tamamen gittii sayılır, akşam sadece iftirda kesiliyorum midem bi tuhaf oluyor.. Açıkçası aklıma takıldı o olan belirtilerin de bir kaç gündür gitmesi sizce normal miii
Masallahh.kiyafetler yumusak mi esnek mi linki var mi
Normal her belirti gelir gider sonra tekrar gelebilir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hanımlar merhaba sizler yolu tamamladığınız için size sormak istedimmşuan 9+2 yim hamileliğimin ilk başlarından beri belirti olarak yoğun göğüs ağrısı, şişkinliği, ve arada giren adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyordum çok nadir mide bulantısı vardı ama bu bir kaç gündür belirtim hiç yok gibi, oruç tutuyorum gün içerisinde zorlanmıyorum da kanama vs de yok çok şükür ama belirtim tamamen gittii sayılır, akşam sadece iftirda kesiliyorum midem bi tuhaf oluyor.. Açıkçası aklıma takıldı o olan belirtilerin de bir kaç gündür gitmesi sizce normal miii
Başka kullanıcı adı varmı acaba arkadaşın kızlar epeydir ulaşamadım merak ettimKızlarrr merhababugün taburcu oldum hastaneden kendimi iyi hissediyorum şükürler olsunki o yüzden size bilgi vermeye geldim. 1.Bebişim 2060 gramdı 2.Bebişim 2040 gram doğdu. Tek başlarına nefes alamıyorlar. Bu yüzden küvezdeler. Bugün çocuk doktoru geldi hastaneden çıkmadan önce bilgi verdi. Muhtemelen 1-2 haftaya çıkar küvezden dedi. Baya umut oldu bize. Etiket atan arkadaşların mesajlarını tek tek okudum. Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hepiniz sağlıkla zamanında çok kolay doğumlar yaparsınız. Hastaneden bebeğinizle sağlıkla ayrılırsınız
Evet canım, ben etkili olduğunu bilmiyordum. Bebislerde oluyor benim bebisiminde olsun diye almıştımKehribar mı ?
Evet doğru olabilir, denemekte fayda varEvet canım, ben etkili olduğunu bilmiyordum. Bebislerde oluyor benim bebisiminde olsun diye almıştım
Yok 21:30 ile 08:00 arası gece üç dört defa uyanıyorDeliksiz mi
Anne sütü mü alıyor sadeceGünde 1 çay kaşığı bile olsa vereceğim kabızlık yüzünden çocuğa her gün zehir oluyır