- 25 Ekim 2023
- 1.158
- 2.186
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.441
Kuş kadar uykusu var zaten. Yatsın nerde yatıyorsaKızlar bebeleri gündüz yatağında uyutabiliyor musunuz? Benimki ana kucağında uyuyor ışıkta, yatağına yatırınca uyanıyor
Kuş kadar uykusu var zaten. Yatsın nerde yatıyorsa
Benım kız da yatak harici bı yerde uyumuyor, kucagım haric tabi.. Bebıslerın hepsı cinsKızlar bebeleri gündüz yatağında uyutabiliyor musunuz? Benimki ana kucağında uyuyor ışıkta, yatağına yatırınca uyanıyor
Dün üşüyorum diye ona da uyku tulumu giydirdim. Zulüm etti bize. Soydum en sonunda güzel güzel uyudu.Zaten aldım anakucağından yatağına yatırdım tam 10 dakikada uyandı ve uyumadı bi daha. Ofiste olunca pusetinde cam kenarına koyuyorum, camı da açıp üzerini örtüyorum bayağı uyuyor. Evde balkon olsa balkona atıcam çocuğu uyusun diye. Norveç bebesi misin be kızım anlamadım
Evde bi tek sen üşüyorsun gibiDün üşüyorum diye ona da uyku tulumu giydirdim. Zulüm etti bize. Soydum en sonunda güzel güzel uyudu.
Suan benim sorunumda bu. Mama icin uyanmasi. Su vermeyi deneyecegim1.30’da bezini değiştirdim mama içirdim. 4.30’da kalkmış bezi taşmış, açlıktan ölüyor. Sallamaya çalıştım mama içmeden sakinleşmedi. Bu ne ya, obez olacak. Gündüz de yemiş bayağı. Galiba meme emesi var ama emmediği için illa mama istiyor. Nasıl kesicez bilmiyorum.
Aynı durumdayım ana kucağına zor sığıyor ayakları yere değiyor boyları çok uzadı ama yatakta az uyuyorKızlar bebeleri gündüz yatağında uyutabiliyor musunuz? Benimki ana kucağında uyuyor ışıkta, yatağına yatırınca uyanıyor
Bende su işe yaramıyo iki aydır uğraşıyorum su içinde kalkıyor bir süre sonra suyu içmiyo ağlıyor yine mama veriyorumSuan benim sorunumda bu. Mama icin uyanmasi. Su vermeyi deneyecegim
Gunduz mama aliyor yine de gece uyaniyor molfix puro soft mu mavi olan miBen mamasını sulandırarak veriyorum arada. Hatta geçen 150 ml suya bir ölçek mama koydum. Ay calpol de koyayım dedim, sonra mamanın devamını unuttum. Öyle ayranlı bardak gibi içti. Açlıktan uyanmıyor eminim yani. Saat 7’den beri 600 ml oldu şimdi. Bence günde belli bir miktar mama illa almak istiyor. Gündüz annem mamayı çok az verdiği için gece böyle yapıyor. Ya da başka sebebi var, neyse artık. Afiyet olsun.
Molfiksin 5 numarası aşırı büyükmüş bu arada.
BU da aklima geldi napacagiz ya gece uyumadan irmikli doyurucu bir sey minyedirsemBende su işe yaramıyo iki aydır uğraşıyorum su içinde kalkıyor bir süre sonra suyu içmiyo ağlıyor yine mama veriyorum
Arkadaşıma doktoru gece maması önermişti, toz, suyla karıştırıp muhallebi yapıyorsun çok pratik demişti. Elmalısı muzlusu varmış. Doktoruma sorduğumda gerek yok dediBU da aklima geldi napacagiz ya gece uyumadan irmikli doyurucu bir sey minyedirsem
Bende ne ysprsam yapayım gece mamayı kesemiyorum bende migros indiriminden goon külotlu bez beş numara almıştım daha doğrusu bi o kalmıştı ben memnun kaldım biz iki aydır sleepy bionatural 5 numara kullanıyorduk gece külot bezden sızıntı olmadı primada bile göbek kısmından sızıntı yaşamıştım çünkü çok su içiyor oğlumBen mamasını sulandırarak veriyorum arada. Hatta geçen 150 ml suya bir ölçek mama koydum. Ay calpol de koyayım dedim, sonra mamanın devamını unuttum. Öyle ayranlı bardak gibi içti. Açlıktan uyanmıyor eminim yani. Saat 7’den beri 600 ml oldu şimdi. Bence günde belli bir miktar mama illa almak istiyor. Gündüz annem mamayı çok az verdiği için gece böyle yapıyor. Ya da başka sebebi var, neyse artık. Afiyet olsun.
Molfiksin 5 numarası aşırı büyükmüş bu arada.
Onuda denedim muhallebi de yaptım yok gece yine kalkıyor kızım böyle değil o canı istemezse içmez oğluma her uyandığında teklif et içer gözler kapalı hatta doktora sordum yeme bozukluğu mu var diye tek bildiği refleks emme kendini öyle rahatlatıyor dedi keşke emzik alsa oda yokBU da aklima geldi napacagiz ya gece uyumadan irmikli doyurucu bir sey minyedirsem
Iste benim sorunum da bu ayni saatlerde uyuyor ve gece acikiyor bebek demek kiArkadaşıma doktoru gece maması önermişti, toz, suyla karıştırıp muhallebi yapıyorsun çok pratik demişti. Elmalısı muzlusu varmış. Doktoruma sorduğumda gerek yok dediaslında 18:30-19:00 gibi akiam yemeğini yiyip 20 gibi uyuyor versem gece mamasını kaçta verice
Mavi molfix almıştım migros indiriminden bugün yeni bez alırım, saçma sapan oldu bu. Sızma falan yapmadı ama popo açıkta kaldı yani tesadüfen taşmadı.Gunduz mama aliyor yine de gece uyaniyor molfix puro soft mu mavi olan mi
Migrosta iki tane külot bez kalmıştı, onları da aldım işte. Primayı boyumun asla eremeyeceği yere koymuşlardı, alamadım. Sleepy bionatural 5’ten de sızıntı oldu bizde. Bilmiyom ya gitcem bugün ya gözümü karartıp bi paket prima alcam, ya minies dewamkeBende ne ysprsam yapayım gece mamayı kesemiyorum bende migros indiriminden goon külotlu bez beş numara almıştım daha doğrusu bi o kalmıştı ben memnun kaldım biz iki aydır sleepy bionatural 5 numara kullanıyorduk gece külot bezden sızıntı olmadı primada bile göbek kısmından sızıntı yaşamıştım çünkü çok su içiyor oğlum
Valla benimki 21.30’da uyudu dün, erken uyudu diye sevindim. Neyse annem aldı götürdü, ben de uyuycam bi saat.Ha
Iste benim sorunum da bu ayni saatlerde uyuyor ve gece acikiyor bebek demek ki