2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeleri gündüz yatağında uyutabiliyor musunuz? Benimki ana kucağında uyuyor ışıkta, yatağına yatırınca uyanıyor

Kuş kadar uykusu var zaten. Yatsın nerde yatıyorsa
Zaten aldım anakucağından yatağına yatırdım tam 10 dakikada uyandı ve uyumadı bi daha. Ofiste olunca pusetinde cam kenarına koyuyorum, camı da açıp üzerini örtüyorum bayağı uyuyor. Evde balkon olsa balkona atıcam çocuğu uyusun diye. Norveç bebesi misin be kızım anlamadım

Dün üşüyorum diye ona da uyku tulumu giydirdim. Zulüm etti bize. Soydum en sonunda güzel güzel uyudu.

Suan benim sorunumda bu. Mama icin uyanmasi. Su vermeyi deneyecegim

Ben mamasını sulandırarak veriyorum arada. Hatta geçen 150 ml suya bir ölçek mama koydum. Ay calpol de koyayım dedim, sonra mamanın devamını unuttum. Öyle ayranlı bardak gibi içti. Açlıktan uyanmıyor eminim yani. Saat 7’den beri 600 ml oldu şimdi. Bence günde belli bir miktar mama illa almak istiyor. Gündüz annem mamayı çok az verdiği için gece böyle yapıyor. Ya da başka sebebi var, neyse artık. Afiyet olsun.
Molfiksin 5 numarası aşırı büyükmüş bu arada.

Gunduz mama aliyor yine de gece uyaniyor molfix puro soft mu mavi olan mi

BU da aklima geldi napacagiz ya gece uyumadan irmikli doyurucu bir sey minyedirsem
Arkadaşıma doktoru gece maması önermişti, toz, suyla karıştırıp muhallebi yapıyorsun çok pratik demişti. Elmalısı muzlusu varmış. Doktoruma sorduğumda gerek yok dedi aslında 18:30-19:00 gibi akiam yemeğini yiyip 20 gibi uyuyor versem gece mamasını kaçta vericem

Bende ne ysprsam yapayım gece mamayı kesemiyorum bende migros indiriminden goon külotlu bez beş numara almıştım daha doğrusu bi o kalmıştı ben memnun kaldım biz iki aydır sleepy bionatural 5 numara kullanıyorduk gece külot bezden sızıntı olmadı primada bile göbek kısmından sızıntı yaşamıştım çünkü çok su içiyor oğlum

BU da aklima geldi napacagiz ya gece uyumadan irmikli doyurucu bir sey minyedirsem
Onuda denedim muhallebi de yaptım yok gece yine kalkıyor kızım böyle değil o canı istemezse içmez oğluma her uyandığında teklif et içer gözler kapalı hatta doktora sordum yeme bozukluğu mu var diye tek bildiği refleks emme kendini öyle rahatlatıyor dedi keşke emzik alsa oda yok

Ha
Iste benim sorunum da bu ayni saatlerde uyuyor ve gece acikiyor bebek demek ki

Gunduz mama aliyor yine de gece uyaniyor molfix puro soft mu mavi olan mi
Mavi molfix almıştım migros indiriminden bugün yeni bez alırım, saçma sapan oldu bu. Sızma falan yapmadı ama popo açıkta kaldı yani tesadüfen taşmadı.
Ben akşamları muhallebi yapıyorum ama gece yine kalkıyor. Yese de kalkıyor yemese de. 1.30-3 arası full salladım. Alt değişti, mama içti. 3’te bıraktım, 5.30’a kadar uyudu. Nolurdu yani 2’de uyusaydın da ben de 3 saat uyusaydım

Migrosta iki tane külot bez kalmıştı, onları da aldım işte. Primayı boyumun asla eremeyeceği yere koymuşlardı, alamadım. Sleepy bionatural 5’ten de sızıntı oldu bizde. Bilmiyom ya gitcem bugün ya gözümü karartıp bi paket prima alcam, ya minies dewamke gece 600 ml içen çocuktan da sızıntı olmaması imkansız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…