-
- Konu Sahibi sunshine__
Buna ben de katılıyorum ayaklarını dikip bir de karnına parmaklarınla hafif hareketler yap sperm akışını hızlandırıyormuş. Ben de öyle yapmıştımAaiiiyyyyumurtalama gününden önceki iki günü değerlendirin. Yani hem geceyi hemde sabahı değerlendirin. Hem gece hemde sabah 20dakika ayaklarını duvara dayayıp uzan ki yumurtalığa ulaşsın spermler. Yanlış anlaşılmak haddimi de aşmak istemem kusura bakma böyle yazdığım için
İnş kese sağlıklı görünmeye devam ediyordur
Tatlım hep iki güne bir mi verdin gayet güzel85 beta
Olsun tatlım oda olur sorun olmaz bence sen iki gün sonra tekrar ver ona göre değerlendirme yapalımP Psikolog2426 benim beta 83 çıktı iki katı olmamış 1,5 kat artmış
Kese iyi görünüyor büyümeye devam etmiş etrafında bir kanama alanı göremedi ama rahim ağzında kan gördü evet. 10 gün istirahat verdi bol su iç dedi. Rahim ağzımda kanama gördüğü için fitil vermek istemedi. Karnından iğne vermek de istemiyorum son zamanlarda onun da yan etkileriyle ilgili çok tartışmalar var dedi.Naptın cnaım nasıl geçti randevun ?
Kese iyi görünüyor büyümeye devam etmiş etrafında bir kanama alanı göremedi ama rahim ağzında kan gördü evet. 10 gün istirahat verdi bol su iç dedi. Rahim ağzımda kanama gördüğü için fitil vermek istemedi. Karnından iğne vermek de istemiyorum son zamanlarda onun da yan etkileriyle ilgili çok tartışmalar var dedi.
5+1 günlik cumartesi keseyi görmeye gideceğizEvet daha önce konuşmuştuk canımbende çok sevindim senin adına adaşım inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza.
Kaç haftalık kuzum?
Aaa aramızda bir gün varmış, bugün 5+0 olduk bakalım hayırlısıyla devam etsin inşallah hepimiz için. Dün kesemizi gördük, hayırlı haberlerini bekliyorum5+1 günlik cumartesi keseyi görmeye gideceğiz
Hcg kaç çıktı sizin en sonAaa aramızda bir gün varmış, bugün 5+0 olduk bakalım hayırlısıyla devam etsin inşallah hepimiz için. Dün kesemizi gördük, hayırlı haberlerini bekliyorum
1000 cıktı canımcanım hayırlı olsun hoş geldinbeta verdin mi kaç çıktı ?
Oh maşallah1000 cıktı canım
Ben bugün 5+4 oldum halsizlik çok yoktu düne kadar ama kanamam olduğu için fitil verildi o inanılmaz halsislzlik yapıyor. Burun tıkanıklığı çok normal gebelikle beraber yanında promosyon geliyorBi dahaki aya kadar buranın adı inanamayanlar topiği olmalıbende 128.10 beta yla öğrendim bugün bat günüm günlerdir ağrım oluyor ağrıda değil Bi garip sancı şuanda hafif var valla korkuyorum kanama gelecek diye.. Neyse kızlar ben halinizide merak ettim beni. Halsizlik ve uykuyla geçiyor kolum kanadım zor kalkıyor grip gibi arada kemik ağrısı da vuruyor zaten nezle olmuştum o geçti şükür öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı dün mutfağa girdim makine boşalt yemek yap ağrım çoğaldı iş yapmaya da korkar oldum sizde durumlar nedir
Her gebelikte farklı semptomlarBen bugün 5+4 oldum halsizlik çok yoktu düne kadar ama kanamam olduğu için fitil verildi o inanılmaz halsislzlik yapıyor. Burun tıkanıklığı çok normal gebelikle beraber yanında promosyon geliyor
İnşallah canım HCG değerin kaçtıAaa aramızda bir gün varmış, bugün 5+0 olduk bakalım hayırlısıyla devam etsin inşallah hepimiz için. Dün kesemizi gördük, hayırlı haberlerini bekliyorum
evet dün vajinal ultrasonla keseyi gördü içi de doluymuş :) notmalde bakmam buna da gebelik demem dedi kalp atışı duyana kadar heveslenme diye de tembihledi.Bikaç test yaptırdım bugün asmde ,2 haftaya kalp atışı duyarmışız... Bakalım...Endişe edecek bir durum yok sağlıkla kucağınıza alın insallah doktora gittiniz mi