2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz erikli cam damacana kullanıyoruz 15 lt memnunum daha doğrusu çocuklara kullanıyorum kendimize maliyetli oluyor eşimin arkadaşı tedarik ediyor app kullanmıyoruz ama marka değişimine gitmekte maliyetli öyle gidiyor

Kızlar 2 gündür ateş sıkıntımız var 38lerde ateş düşürücüyle düşüyor 5 6 saat sonra yine aynı. Götürdük boğazda göğüste bişey göremediler. Bir sıcak bir soğuk bu arada bir de üşüttü nasıl ayarlanıyor bu işler.. Yarın akşama kadar geçmezse yine götürücem ondan sonra kan falan mı alıyorlar ne yapmam lazım sizce. Şuan ateşi var ama eller ayaklar soğuk hem ateşli hem üşütüyor olabilir mi

Ben de boyle yapiyorum.Minik cam siselerden aliyoruz cantada falan hep onun icin su tasiyorum,direk suluguna koyup iciriyorum.
Benim de aynı sıkıntı var gece terliyor ıslak kalıyor yattığı yer nasıl çözücem bilmiyorum
Bu uykuda giydirme konusunu bir sene oldu cozemedim Bizim ev min 24-25 oluyor gece ben ondan dumduz tulumla yatiriyorum ustune de owlinin 0.5lik uyku gurusu.Bazen cok terlemis oluyor.

Benim ilk oğlan ateşlendi yaklaşık 30 saat civarı saatine kadar biliyorum gece sıkıntı oluyordu calpolle düşüyordu dört beş saatte bir verdim sonra maalesef ki kızıma bulaştırdı kızımın ateşi ise 39 lardan 38,5 calpolle inmiyordu sabaha karşı 4,5 ta ateşlendi biz akşam yedi gibi dün çoçuk doktoru olan özel bi hastaneye götürdük boğazına bakınca beyaz beyaz noktaları gösterdi bu viral dedi detaylıca muayene sonrası sürüntü aldı bu aralar influenza b ve adenovirüs çok fazla görüyoruz dedi bize iki ayrı reçete yazdı gönderdi iki saat sonra hastaneyi aradık bütün sürüntüler negatif çıktı bilindik bi virüs değil c vitamini dolven burun spreyi verdi benim kızımın ateşi sadece dolven ile düştü

Birde şunu yazmayı unuttum kızımın eli ayağı buz olup el ve ayak rengi bembeyaz olunca yarım saate ateşi çıkıyor kafa yanıyor ama el ayak buz ateş düşme eğilimine girince elleri ayakları ısınıyor kan dolaşımı ile alakalı imiş

Aa bizde de aynı durum var ablam da ayakları çıplak olmasın dedi ben ateş olunca çıplak bırakıyordum üşütmüş kakasından belli etti. Ateş normale dönse de üstü inca olsun vücuttan atsın dedi onu denicem bakalım inşallah çıkmaz. Ben de calpol dolven dönüşümlü veriyorum dolveni yarım doz yazmış doktor

Ayakları bende hep çıplak ayaklar vucudun bacası gibi düşün ateşlenince çıkar demişti kendi doktorumuz bu arada dolven bağırsakları biraz bozabiliyormuş birde viral hastalıklarda bağırsak hareketliliğide artar dedi Bende calpol işe yaramadığı için dönüşümlü veremedim hiç Dolven bize bir ölçek verebilirsiniz siz dedi bende içine iki buçuk yazıyor dedim hatta ilk orda kendi verdi enjektörle zaten dolven verince beş altı saatte çıkıyordu şuan iyi çok şükür sizede şifa diliyorum

Cok gecmıs olsun, kulagına baktılar mı?

Teşekkür ederim

Cok gecmıs olsun, kulagına baktılar mı?
Sağol canım kulakta bişey göremediler en son götürdüğüm elini kulağa götürüyor mu diye sordu bazen dedim ona istinaden antibiyotik verdi ama emin olamadım ben açıkçası sürekli götürmüyor ve yarın da ateş olursa zaten götürücem kanda falan belir olur ya da doktora sorarım ona göre başlarım diye düşündüm

Çok geçmiş olsun bizi de bilgilendir olur mu

Merhaba benim bebeğimde geçmeyen kanlı kaka var diyet yapmama ragmen.sizin ne zaman düzeldi kakada ksn ve ilk ne vermiştiniz bebeğinize
Merhaba biz süt ve süt ürünleri ile yumurtayı kesmiştik sadece 2 hafta sonra kaka normale dönmüştü. Diyet açarken yine minik kan gördük ama doktor diyet açmaya devam ettirdi. Ek gıdaya geçişle birlikte 7. Ayımızda her şeyi yiyip içer hale gelmişti kakalarda düzelmişti. İlk ne vermiştim kısmı şöyle emzirdiğim için önce ben diyet açtım fırınlanmış olarak sonrasında çiğ tükettim, sonra kızım ek gıdaya geçti önce fırınlanmış pişmiş sonra çiğ olarak tüketti. Hızlı bir geçiş yaptırdı doktorumuz. Ama benim kızım kilo almada sıkıntı yaşamamıştı diyet yaparkende yapmıyorkende. İmkanınız varsa ankarada bülent enis şekerel ile görüşebilirsiniz bizim süreç boyu doktorumuz kendisiydi. Kızım 2 yaş sonrasında alerjik astım oldu her 6 ayda bir bülent hoca yine muayene etti 5 yaşında alerjik astımıda geçti. Şuan 6 yaşında çok şükür.

Bizim de ateş inmişti 1 haftadır bugün tekrar tırmanışta üstelik antibiyotik kullanıyo kulak enfeksiyonu olduğu için.. başka bi virüs geldi gerhalde hoşgeldin yar yüreğime. 38.5 olmadıkça takılsın bakalım.. umarım çok çıkmadan düşer gider yarına.

Çok geçmiş olsun. Kulak enfeksiyonunu muayenede mi kandan falan mı anladılar

Çok geçmiş olsun. Kulak enfeksiyonunu muayenede mi kandan falan mı anladılar
Kulaktan anladılar direkt. Ağzı burnu akıyordu zaten 10 gündür, kulağına bakınca su gördü ateşi çıktı o gece hemen. Ateşi çıkınca da antibiyotiğe başladık. Ama bu başka bi virüs şimdi gelen. Benimki kreşe gidiyor o yüzden sürekli evdeki herkes hasta şaşırmadım…

Kreş olunca öyle oluyormuş evet maalesef. Çocukların bu kadar sık hasta olduğunu farketmezdim çevremdeki çoğu çocuk öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…