- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 29
-
- Konu Sahibi sunshine__
İlk denememizde oldu içimden bi şey dürttü test yapmam için. Hormonla birlikte beta da bakmış şimdi gördüm sistemde. Sonucu buraya yazarım yine istişare ederiz olur mu. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinAcilen kadın doğum doktorunu değiştir.
İlk kan verdiğinde beta 15 ikincisinde 50 ise %100 den daha fazla bir artış var ki bu gayet güzel bir değer.
Son kan verdiğinin üzerinden iki gün geçti ise yeni doktorunu bul veya sağlık ocağında hamilelik şüphen olduğunu söyle beta baktır.
Erkenden gitmeseydin keşke tatlım ama adet gecikmesinden sonra gitseydin keşkedoktor kaba bir şekilde tabir etmese iyiymiş aslında.
Tamm yaz tarihleri ile birlikte yaz bizeİlk denememizde oldu içimden bi şey dürttü test yapmam için. Hormonla birlikte beta da bakmış şimdi gördüm sistemde. Sonucu buraya yazarım yine istişare ederiz olur mu. Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Rica ederizİlk denememizde oldu içimden bi şey dürttü test yapmam için. Hormonla birlikte beta da bakmış şimdi gördüm sistemde. Sonucu buraya yazarım yine istişare ederiz olur mu. Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Hayırlı olsun canım o kadar sevindim kiKızlarrrr bugün kese gözüktü çok şükür
Evet daha önce konuşmuştuk canımHayırlı olsun canım o kadar sevindim kiseninle daha öncede çok benzer bir durum yasamasitik ve benim adımda Gizem ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Seni görünce içim kıpır kıpır oldu. İnşallah kucağına sağlıkla alır büyütursun
Ay sorma canım dayanamıyorum ama günlük testle değerlere bakmaya çalışıyorum bir nevi zaman geçirmeye çalışıyorumHayırlı olsun canım bence hamilesin bende ilk hamileligimi böyle silik çizgide öğrenmiştim. Hem erken hamilelik kiti hemde ovulasyon testinin yanında hediye gönderilen hamilelik kitinde silik çıkmıştı biri dandik kit diye guvenmemistim tekrar erken hamilelik kitini alıp yapmistim aynı çıkmıştı sonra kanda çıkmıştı benim iki gün gecikmisti. Bı kan ver diycem ama değer çok düşük çıkarsa moralin bozulacak bence adet gecikmesini bekleyip tahlil yaptırabilirsin tabi o güne kadar dayanabilirsen 6 gün varmış
Canim 36.gün test yaptim adet tarihimdende 10 gun sonraya denk geliyor bugun de tahlillerim ciktiKaçıncı gün öğrendin cnm mesaj yazmıştım ama çok mesaj gelince araya kaynamış galiba
Şimdiden böyle yaparsan daha adete günler var sonra beta düşük cikicak yükselsin diye bakican ona evham. Sonra keseyi görmek için bekliycen zaman gecmiycek dayanamiycan gidicen kalp atışı yok 2 hafta sonra gel diyecek. Relaks ol bence hamileliğin keyfini çıkar tadını çıkar netten aratisiripta kafanı bulandirma gebeliği kendine zehir etme naçizane bir tavsiye bunları ben yaşadım çünküAy sorma canım dayanamıyorum ama günlük testle değerlere bakmaya çalışıyorum bir nevi zaman geçirmeye çalışıyorum
Selam kızlar benim bugün 4+5 . Ctesi keseyi görmüştük. Okulda nöbet tutuyordum bi an kırmızı kanamam başladı eve geldim şu an. Doktoruma gidicem 13.30da. Hayırlı haberlerle inşallah
Yani durdu gibi ama yatış pozisyonunda olduğum için sanırım alt karnım aşırı kramplı ve ağrılı. Peçeteye silince geliyor ama.canım hayırlı haberler alırsın inşaallah. devam ediyor mu kanaman.
Yani durdu gibi ama yatış pozisyonunda olduğum için sanırım alt karnım aşırı kramplı ve ağrılı. Peçeteye silince geliyor ama.
85 betaTamm yaz tarihleri ile birlikte yaz bize
Büyük ihtimalle ya fitil ya da iğne progestan yazar doktor, inşallah bir şey olmaz Allah’ın izniyleYani durdu gibi ama yatış pozisyonunda olduğum için sanırım alt karnım aşırı kramplı ve ağrılı. Peçeteye silince geliyor ama.
Yok tüp bebek değil. 3 yaşında oğlum var onda da ilk üç ay sık sık kanamam olmuştu.tüp bebek mi sizi? Progestan falan kullanıyor muydunuz ?
İnş kese sağlıklı görünmeye devam ediyordurBüyük ihtimalle ya fitil ya da iğne progestan yazar doktor, inşallah bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Vallahi bende sizin gibiyim isterseniz devlet hastanesinin aciline gidip 2 günde bir kan verin bildiğim sürekli aynı yerden kan vermeniz makinalarda farklılık olabiliyormuş :) imş bende de olur bu süreci yaşamak nasip olur:) sen moralini sakın bozma Rabbimin izniyle her şey güzel olacakİnşallah ya. Sizce farklı bi doktora mı gitmeliyim yoksa aile hekimliğinde iki güne bir 1000i görene kadar tahlil mi vermeliyim. İlk gebeliğim sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum
İnşallahİnş kese sağlıklı görünmeye devam ediyordur
İnş kese sağlıklı görünmeye devam ediyordur