2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
İlk denememizde oldu içimden bi şey dürttü test yapmam için. Hormonla birlikte beta da bakmış şimdi gördüm sistemde. Sonucu buraya yazarım yine istişare ederiz olur mu. Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Kızlarrrr bugün kese gözüktü çok şükür
Hayırlı olsun canım o kadar sevindim ki seninle daha öncede çok benzer bir durum yasamasitik ve benim adımda Gizem ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Seni görünce içim kıpır kıpır oldu. İnşallah kucağına sağlıkla alır büyütursun

Evet daha önce konuşmuştuk canım bende çok sevindim senin adına adaşım inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza.
Kaç haftalık kuzum?

Selam kızlar benim bugün 4+5 . Ctesi keseyi görmüştük. Okulda nöbet tutuyordum bi an kırmızı kanamam başladı eve geldim şu an. Doktoruma gidicem 13.30da. Hayırlı haberlerle inşallah

Ay sorma canım dayanamıyorum ama günlük testle değerlere bakmaya çalışıyorum bir nevi zaman geçirmeye çalışıyorum

Kaçıncı gün öğrendin cnm mesaj yazmıştım ama çok mesaj gelince araya kaynamış galiba
Canim 36.gün test yaptim adet tarihimdende 10 gun sonraya denk geliyor bugun de tahlillerim cikti

Eklentiler

• C22BB487-2358-4D80-B8E0-5760DB4F23B1.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 73
Ay sorma canım dayanamıyorum ama günlük testle değerlere bakmaya çalışıyorum bir nevi zaman geçirmeye çalışıyorum
Şimdiden böyle yaparsan daha adete günler var sonra beta düşük cikicak yükselsin diye bakican ona evham. Sonra keseyi görmek için bekliycen zaman gecmiycek dayanamiycan gidicen kalp atışı yok 2 hafta sonra gel diyecek. Relaks ol bence hamileliğin keyfini çıkar tadını çıkar netten aratisiripta kafanı bulandirma gebeliği kendine zehir etme naçizane bir tavsiye bunları ben yaşadım çünkü

Yani durdu gibi ama yatış pozisyonunda olduğum için sanırım alt karnım aşırı kramplı ve ağrılı. Peçeteye silince geliyor ama.
Büyük ihtimalle ya fitil ya da iğne progestan yazar doktor, inşallah bir şey olmaz Allah’ın izniyle

İnşallah ya. Sizce farklı bi doktora mı gitmeliyim yoksa aile hekimliğinde iki güne bir 1000i görene kadar tahlil mi vermeliyim. İlk gebeliğim sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum
Vallahi bende sizin gibiyim isterseniz devlet hastanesinin aciline gidip 2 günde bir kan verin bildiğim sürekli aynı yerden kan vermeniz makinalarda farklılık olabiliyormuş :) imş bende de olur bu süreci yaşamak nasip olur:) sen moralini sakın bozma Rabbimin izniyle her şey güzel olacak

Merhaba herkese şimdiden hayırlı olsun.. son adetim 29 ocakta oldu ve depremden sonra adet olamadım 4 ve 5 martta korunmasız ilişkimiz oldu ve 31 martta beta hcg 580 çıktı dün ise kese 5 mm karından ultrasonda göründü ama kese aşağıda ve küçük dedi doktor dikkat etmem gerekiyormuş.. bilgisi olan var mı acaba aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…