2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
evet dün vajinal ultrasonla keseyi gördü içi de doluymuş :) notmalde bakmam buna da gebelik demem dedi kalp atışı duyana kadar heveslenme diye de tembihledi.Bikaç test yaptırdım bugün asmde ,2 haftaya kalp atışı duyarmışız... Bakalım...
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️

Bi dahaki aya kadar buranın adı inanamayanlar topiği olmalı 🤣 bende 128.10 beta yla öğrendim bugün bat günüm günlerdir ağrım oluyor ağrıda değil Bi garip sancı şuanda hafif var valla korkuyorum kanama gelecek diye.. Neyse kızlar ben halinizide merak ettim beni. Halsizlik ve uykuyla geçiyor kolum kanadım zor kalkıyor grip gibi arada kemik ağrısı da vuruyor zaten nezle olmuştum o geçti şükür öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı dün mutfağa girdim makine boşalt yemek yap ağrım çoğaldı iş yapmaya da korkar oldum sizde durumlar nedir
Ben de pazar günü 113 beta ile öğrendim kasık ağrım var yürüyecekte zorlanıyorum yemek bile yapamıyorum😂 yarın 2. kez kan vericem inşallah yükselmiştir. Adet olucam diye korkuyorum öyle bir ağrı yani normal mi acaba?

Ben de pazar günü 113 beta ile öğrendim kasık ağrım var yürüyecekte zorlanıyorum yemek bile yapamıyorum😂 yarın 2. kez kan vericem inşallah yükselmiştir. Adet olucam diye korkuyorum öyle bir ağrı yani normal mi acaba?
Şimdi yataktan kalktım uykuda tutmuyor sinir bozucu gündüz uyku hali gece yarasa hali 🤣 hafif kramplar devam ediyor bende de aynı endişe içindeyim.. Ben kalp atışı duyulan haftaya kadar gitmeyeceğim ne kan vermeye ne doktora veya kanama olmazsa acil olarak gitmem ilk gebeliğim olsa çoktan koşmuştum meraktan 😅 kanama olmazda belirtiler çoğalırsa zaten beta yükseliyor demektir ama ilk kese muayenesi bir tehlike yoksa gereksiz zaten ondan sonra bir hafta sonra gel diyor kalp atışı için çağırıyor atış duyulduktan sonra ayda bir kontrole gelirsin diyor

Şimdi yataktan kalktım uykuda tutmuyor sinir bozucu gündüz uyku hali gece yarasa hali 🤣 hafif kramplar devam ediyor bende de aynı endişe içindeyim.. Ben kalp atışı duyulan haftaya kadar gitmeyeceğim ne kan vermeye ne doktora veya kanama olmazsa acil olarak gitmem ilk gebeliğim olsa çoktan koşmuştum meraktan 😅 kanama olmazda belirtiler çoğalırsa zaten beta yükseliyor demektir ama ilk kese muayenesi bir tehlike yoksa gereksiz zaten ondan sonra bir hafta sonra gel diyor kalp atışı için çağırıyor atış duyulduktan sonra ayda bir kontrole gelirsin diyor
Benim ilk gebelik o yüzden paniğim çok😂 peki yürümek zor geliyor mu dışarıda benim alt karna baskı yapıyor bildiğiniz zorlanıyorum

Benim ilk gebelik o yüzden paniğim çok😂 peki yürümek zor geliyor mu dışarıda benim alt karna baskı yapıyor bildiğiniz zorlanıyorum
Hayırlı ramazanlar bebeğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş 🤲🤲🤲 inş bende bu ay gebe kalırım 21-22 gibi bat tarihim inş bayrama müjde almak nasip olur 🤲🤲🤲🤲

Merhabalar yeni katıldım aranıza bat bugündü ve testim çift çizgi çıktı kan vermek istiyorum ama yarın sabahtan sağlık ocağına gidip kan versem ne zaman çıkar ? Arkadaşım hafa sonu çıkmaz pzt günü çıkar diyor ama doğru mu bilen var mı ? Sağlık ocağı yerine acile gitsem orda bakıyorlar mı Bilen biri yardımcı olabilir mi ? :)

Merhabalar yeni katıldım aranıza bat bugündü ve testim çift çizgi çıktı kan vermek istiyorum ama yarın sabahtan sağlık ocağına gidip kan versem ne zaman çıkar ? Arkadaşım hafa sonu çıkmaz pzt günü çıkar diyor ama doğru mu bilen var mı ? Sağlık ocağı yerine acile gitsem orda bakıyorlar mı Bilen biri yardımcı olabilir mi ? :)
Evet canım yarın verirsen ptesi çıkar. Hayırlı olsun gözünaydın

Özele gidersen 1-2 saatte çıkıyor hemen

Canım hayirli olsun sağlık ocağında sabah erken verirsen bir %50 ihtimal öğleden sonra çıkıyor ama yoğunluk varsa p.tesi çıkar. Acilde milletin hakkına giriyormus gibi oluyor Allah affetsin ama ben mecburdum kimyasalim olduğu için artışa bakmam gerekiyordu ve iğne vurulma gerekiyordu mecbur baktırdım bakıyorlar acilde ve sonuç en geç 2 saate çıkıyor

Merhabalar,sat 1 mart, ptesi günü evde yaptığım test pozitif çıktı. Salı günü kan verdim beta 635 çıktı yarına doktor keseyi görmek için çağırdı yarın 5+2 oluyorum inşallah keseyi görebiliriz
Merhaba hayırlı olsun 😍 biz keseyi 4+6 da alttan gördük siz de gorursunuz inşallah 🌸

Canım hayirli olsun sağlık ocağında sabah erken verirsen bir %50 ihtimal öğleden sonra çıkıyor ama yoğunluk varsa p.tesi çıkar. Acilde milletin hakkına giriyormus gibi oluyor Allah affetsin ama ben mecburdum kimyasalim olduğu için artışa bakmam gerekiyordu ve iğne vurulma gerekiyordu mecbur baktırdım bakıyorlar acilde ve sonuç en geç 2 saate çıkıyor
Ben aslında 4-5 gün geçtikten sonra kan testi vemek istiyordum ancak eşim pazar günü işi nedeniyle il dışına gidecek o gitmeden söylemek istiyorum bu nedenle kan testini erken vermek istedim. Acilde ne kadar sürede çıktı acaba sonuç? Dediğiniz gibi acile gitmek pek manasız geliyor bana da :KK43:(

Merhabalar,sat 1 mart, ptesi günü evde yaptığım test pozitif çıktı. Salı günü kan verdim beta 635 çıktı yarına doktor keseyi görmek için çağırdı yarın 5+2 oluyorum inşallah keseyi görebiliriz

hayırlı olsun benimde sat 2 mart. 5+0 bugün.
keseyi 4+4 te gördüm çok şükür.
hayırlı haberler seninde inşaallah :)

Ben aslında 4-5 gün geçtikten sonra kan testi vemek istiyordum ancak eşim pazar günü işi nedeniyle il dışına gidecek o gitmeden söylemek istiyorum bu nedenle kan testini erken vermek istedim. Acilde ne kadar sürede çıktı acaba sonuç? Dediğiniz gibi acile gitmek pek manasız geliyor bana da :KK43:(
Acilde 2 saati geçmeden çıkıyor ama e nabiza düşmesi bazen 3 saati bulabiliyor şöyle tavsiye vereyim acilde size sıra numarası barkodu veriyorlar ( kan barkodu değil) onun fotoğrafını çekin oradaki protokol nodan hastanenin sitesinden labaratuvar sonuçlarına girip o barkodu yazdığınızda daha erken görüyorsunuz buradaki hastanenin işleyişi böyle. Gerçi siz size verilecek olan kan barkodunu da çekin ne olur ne olmaz 😂

Şimdiden böyle yaparsan daha adete günler var sonra beta düşük cikicak yükselsin diye bakican ona evham. Sonra keseyi görmek için bekliycen zaman gecmiycek dayanamiycan gidicen kalp atışı yok 2 hafta sonra gel diyecek. Relaks ol bence hamileliğin keyfini çıkar tadını çıkar netten aratisiripta kafanı bulandirma gebeliği kendine zehir etme naçizane bir tavsiye bunları ben yaşadım çünkü 🥰
Çok haklısın canım valla 🤗

X