2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben herkese göre ne kadar erken yumurtlamışım ya. Benim sat 3 mart ben 4+1 iken doktor keseyi karından görebildi. Beta hcg de 3+3 iken 300 küsürdü.

Acilde verirseniz bugün sonuç alırsınız ama bence adet tarihiniz bugünse biraz beklemenizi öneririm erken öğrenmek beta takibi vs için çok zorlayıcı oluyor düşük geleceği için.. isterseniz ilk olarak erken gebelik testi yaptırın

Benim ilk gebelik o yüzden paniğim çok peki yürümek zor geliyor mu dışarıda benim alt karna baskı yapıyor bildiğiniz zorlanıyorum
Yürümek iş yapmak açıkçası her harekette sanki ağrı saplanıyor gibi o yüzden her işimi yavaş ve dinlenerek yapmaya özen gösteriyorum lan vermeye gitmicem dedim ama içime kurt düştü birazdan kan vermeye gidicem beta yükselmiş mi diye bakıcam göğüslerimin şişliği ve acıması biraz indi o yüzden şüphe uyandırdı bende

Ben de verdim bugün aile hekimine gittim en son pazar vermiştim eğer 4 katına çıktıysa bir daha vermenize gerek yok dedi. Yarına çıkacak sonuç hayırlısı inşallah yükselmiştir

Ben cuma verdim sağlık ocağında e nabizdan cumartesi gece iki gibi gördüm

Merhaba sat 4 Mart geç döllenme. En son iki gün önce yapılan beta 85 çıktı. Yükselişi kontrol edicez bugün beyaz akıntım gelmiş bu normal mi ilk aylarda

Ben de verdim bugün aile hekimine gittim en son pazar vermiştim eğer 4 katına çıktıysa bir daha vermenize gerek yok dedi. Yarına çıkacak sonuç hayırlısı inşallah yükselmiştir
Üç gün önce 128.10 Du bugünki sonucum da 522.60 çıktı inşallah seninde öyle yükselme olmuştur

Aile hekiminde testler kaç güne çıkıyo acaba yarın aile hekimliğine versem pazartesiyi mi beklerim

Doktorum ağrıların, rahmin büyüyüp kanlanmasından dedi.Düşük olursa zaten ağrısına dayanamazsın anlarsın dedi.

Merhaba amin sağollun altan bakıtmak sorun değildi benim için ama Dr bakmadı rahatsız etmek istemiyorum seni rahim duvarı çok kalın ve sağlıklı bir gebelik olduğuna eminim dedi ertesi gün keseyi gördük geçen hafta cumarteside kalp atısını duyduk çok şükür alttan bakmak sağlıksız değildir bence çünkü bir çok kanamalı gebelikte altan muayene etmek zorunda Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…