-
- Konu Sahibi sunshine__
Yok estagfurullahAaiiiyyyyumurtalama gününden önceki iki günü değerlendirin. Yani hem geceyi hemde sabahı değerlendirin. Hem gece hemde sabah 20dakika ayaklarını duvara dayayıp uzan ki yumurtalığa ulaşsın spermler. Yanlış anlaşılmak haddimi de aşmak istemem kusura bakma böyle yazdığım için
Aiiyy hadi inşallahYok estagfurullahvallahi bi dolu bir boş yapıyoruz ama bugün 10. Günümdü döngümün 4 gün içinde yumurtlama bekliyorum yarın ovülasyon yapmayı planlıyorum bakalım, tahminime göre cuma yada cumartesi pik olur çarşamba cuma cumartesi pazar düşünüyorum değerlendirmeyi
İnş canım inş cuma cumartesi pazar üst üste üç gün biraz zorlayacak ama bakalım:))Aiiyy hadi inşallah
Hayırlı olsun canım bence hamilesin bende ilk hamileligimi böyle silik çizgide öğrenmiştim. Hem erken hamilelik kiti hemde ovulasyon testinin yanında hediye gönderilen hamilelik kitinde silik çıkmıştı biri dandik kit diye guvenmemistim tekrar erken hamilelik kitini alıp yapmistim aynı çıkmıştı sonra kanda çıkmıştı benim iki gün gecikmisti. Bı kan ver diycem ama değer çok düşük çıkarsa moralin bozulacak bence adet gecikmesini bekleyip tahlil yaptırabilirsin tabi o güne kadar dayanabilirsen 6 gün varmışSelam kızlar
Banada bakarmısınız birkaç gündür belirtilerim var ama birazda erken yaptım heralde testi adete 6 gün var. Hem ovulasyon testi yaptım hemde gebelik testi ovulasyon testi yumurtlamam geçmesine rağmen hala çift çizgi normal gebelik testinde de varla yok arasında bir çizgi var anlamadım yardımcı olurmusunuz
Doktorlar son adet tarihinin ilk gününü baz alıyorlar neden öyle yapıyorlar benimde aklım almıyor aslında mantıken 6- 7 gün adetli oluyorsun ovulasyon gününüde hesap edersen rahat kafadan bı 14 gün felan aslında bebek yok boşsun adet gecikince hamile olduğunu ogrendigini var sayarsak bebek ya 3 haftalık yada işte 4. ama doktorlar o iki haftayı da ekliyor üzerineBu arada bende şöyle bişey var, 12 Şubat son adet tarihim tamam mı, ama ben yumurtlamada hamile kaldım, çünkü adet tarihim geldi hatta 1 hafta geçti ve hem kanda hemde kaset testte negatif çıktı. Sonra 1 hafta daha bekledim bu arada olmam gereken adet tarihinden 15gun geçmişti. Tekrardan test yaptım pozitif, hem kanda hemde testte. Şimdi doktor son adet tarihine göre hesaplayinca 7 haftalık çıkıyor ama ben eminim ki yumurtlamada Hamile kaldım, bende diyorum ki 5 haftalık. Hangisi doğru şaştım kaldım
Aynen öyle sacma geliyo yani. Döllenme bile Yokken ortada neyin haftası buDoktorlar son adet tarihinin ilk gününü baz alıyorlar neden öyle yapıyorlar benimde aklım almıyor aslında mantıken 6- 7 gün adetli oluyorsun ovulasyon gününüde hesap edersen rahat kafadan bı 14 gün felan aslında bebek yok boşsun adet gecikince hamile olduğunu ogrendigini var sayarsak bebek ya 3 haftalık yada işte 4. ama doktorlar o iki haftayı da ekliyor üzerine
Evet hem geç döllenme olabilir hemde adete daha dört gün var. Benim ilk gebeligimde adetimi 2 gün geçmişti beta 69 idi ilk gebeligim olduğu için haliyle benide bı korku sarmıştı her iki günde bir kan verip artış olup olmadina baktirmiştim. Bı kaç gün bekleyip kan verip betanin artışına bakabilirsiniz erken öğrenmenin de böyle bir kötü yönü var işte hep endişeİlk gebeliğim. O yüzden çok soru sorabilirimadete 4 gün kala beta 15 ile gebeliğimi öğrendim. Geç döllenme denilen şey bu mu. Sat aynı olan bi arkadaşım benden daha önce öğrenmişti geç döllenme olabileceğini söyledi o yüzden danışmak istedim
4 Nisan adet günümdü ilk öğrendiğimde 15ti, 2 gün sonra 50ydi, yarın tekrar gideceğim orda bi karışıklık olduEvet hem geç döllenme olabilir hemde adete daha dört gün var. Benim ilk gebeligimde adetimi 2 gün geçmişti beta 69 idi ilk gebeligim olduğu için haliyle benide bı korku sarmıştı her iki günde bir kan verip artış olup olmadina baktirmiştim. Bı kaç gün bekleyip kan verip betanin artışına bakabilirsiniz erken öğrenmenin de böyle bir kötü yönü var işte hep endişe
Haklısınız keşke ben de kendimi frenlesem .yurtdısındayım bu gebeliğimde ve tıp sektörü cidden kötü burda…ben 27 martta beta aldırdım 508 cıkmıştı ve tam bir hafta sonra yani 3nisanda yine kan aldılar beta kontrolu bir hafta arayla oluyormuş burda sonucum 4200 müş kötü değil dediler ama içim içimi yiyo çünkü kayıplarım var .Rabbim yardım etsin bizeBen bir kere tahlil yaptırdım tekrarlamadim. İlk hamileliğimde her iki günde bir gidip kan vermiştim kollarım delik deşik olmuştu. Çok panik yapmıştım dış gebelik mol gebelik şu bu vs. İkincide öyle yapmiycam dedim sitrese sokmiycam kendimi öylede yapıyorum şuan. Daha doktora gitmedim kalbide duymak için biraz geç gitmek istiyorum. tabi çok merak ediyorum ama kendimi firenliyorum. Bir yada iki hafta beklemem gerekiyor tam nette bilmiyorum kalbi ne zaman atmaya basliycak. Bu zaman zarfinda lekelenme oluyormu diye kontrol ediyorum olursa hemen gidicem.
Endişe edecek bir durum yok sağlıkla kucağınıza alın insallah doktora gittiniz miMerhaba herkese, dün 4+4 de çift çizgiyi görüp buraya koştum. Mevsim geçişi sanmıştım ve ilk çocuğum tüp bebek:) 39 yaşındayım sanki biraz geç oldu, korkularım çok fazla neyse...sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum hepinize :)
Çok normal ne güzel artmış masallah.Hastaneye ne zaman gitmem gerekiyor kadın doğuma
Merhaba şimdi kadın Doğumdan ağlayarak çıktım. Doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi 3000leri görürse sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi ben yine beta alacak sandım hormon testi aldı moralimi bozup gönderdiÇok normal ne güzel artmış masallah.
Betanın kaç olduğu önemli değil artması önemli tatlım
Kaç gün gecikmen var canım?Merhaba şimdi kadın Doğumdan ağlayarak çıktım. Doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi 3000leri görürse sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi ben yine beta alacak sandım hormon testi aldı moralimi bozup gönderdi
Sen onları boşver başka bir doktora git insanın moralini niye bozuyorlar anlamıyorum bence değerin gayet gün gün artıyor yeni gebelik sonuçta günler geçtikçe Allah’ın izniyle 3000 lere geleceksin, sen sakın bozma moralini ağlama sakınMerhaba şimdi kadın Doğumdan ağlayarak çıktım. Doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi 3000leri görürse sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi ben yine beta alacak sandım hormon testi aldı moralimi bozup gönderdi
Kaç gün gecikmen var canımMerhaba şimdi kadın Doğumdan ağlayarak çıktım. Doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi 3000leri görürse sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi ben yine beta alacak sandım hormon testi aldı moralimi bozup gönderdi
Dün adet günümdü. 4 gün öncesinde evde idrar testiyle öğrendim gidip kan verdim değerler bahsettiğim gibi çıktı. Kanamam yok. Şiddetli ağrım yok.Kaç gün gecikmen var canım?
İnşallah ya. Sizce farklı bi doktora mı gitmeliyim yoksa aile hekimliğinde iki güne bir 1000i görene kadar tahlil mi vermeliyim. İlk gebeliğim sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorumSen onları boşver başka bir doktora git insanın moralini niye bozuyorlar anlamıyorum bence değerin gayet gün gün artıyor yeni gebelik sonuçta günler geçtikçe Allah’ın izniyle 3000 lere geleceksin, sen sakın bozma moralini ağlama sakın
Acilen kadın doğum doktorunu değiştir.Merhaba şimdi kadın Doğumdan ağlayarak çıktım. Doktor, buna gebelik diyemeyiz dedi 3000leri görürse sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi ben yine beta alacak sandım hormon testi aldı moralimi bozup gönderdi
Aile hekimin de kan vermen yeterli ama bana sorarsan tatlım kanaman yoksa adetin geçti ise bekle bakalım bir hafta sonra kadın doğum uzmanına randevu al gitİnşallah ya. Sizce farklı bi doktora mı gitmeliyim yoksa aile hekimliğinde iki güne bir 1000i görene kadar tahlil mi vermeliyim. İlk gebeliğim sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum