- 2 Şubat 2023
- 86
- 100
- 34
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.121
Valla ben aşırı sıkışık gittim. Çok dolu gelmişsin birazını yap gel dediUltrasonda kese görmek için sıkışık olmamız gerekmiyor değil mi?
Benim de döngüm 25-26 gün. 10 nisan da adet olmayı bekliyordum. 11 nisanda erken gebelik testiyle öğrendim. 12 nisanda da bhcg 154 çıktı.Benimki beta çıkmadan bir şey demedi.
Usg ile muayene etti.
Rahim içi kalınlaşma var ama tek başına bir şey diyemeyiz dedi.
Hamile iken de kalınlaşır, adet öncesi de dedi.
Günü çok erken buldu. 17 mart sat dedim.
Daha yeni filan dedi. Adetin bir kaç gün geçmiş dedi.
Benim döngüm 26 gün dedim. Ona göre çarşamba ve 6 gün geçiyor dedim.
952 çıktı şimdi benim de.Benim de döngüm 25-26 gün. 10 nisan da adet olmayı bekliyordum. 11 nisanda erken gebelik testiyle öğrendim. 12 nisanda da bhcg 154 çıktı.
Yani ben kesin hamile miyim , insanlara söyliyim mi yoksa burada yazılan gibi 2 gün sonra bir daha mı gidip kan vereyim ne yapsamMerhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.
Hayırlı olsun952 çıktı şimdi benim de.
Evet hamilesinizYani ben kesin hamile miyim , insanlara söyliyim mi yoksa burada yazılan gibi 2 gün sonra bir daha mı gidip kan vereyim ne yapsam
Sigaranızı değiştirdiniz mi peki daha hafif mi içiyorsunuz aynı sigara mı ? bende tam tiksinemedim çok üzülüyorumAh seni seniiiVicdan azabı çeke çeke içmek çok kötü benim doktorum günde 5e izin verdi ama tabi ister istemez korkuyor insan senin eşin ne diyor peki bu duruma benim ki her konuda anlayışlı ama sigara konusunda çok net. Bu çocuğa birşey olursa seni yerim diyor
2 günde 1 kan verin 1500 kere ulaştığında vajinal 5000 lere ulaştığında karından kese görünürMerhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.
Hayırlı olsun canım gün aşırı tekrarla kan testını 2000 gecınce ultrasonda gözükürMerhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.
Insallah. kalp atisi dinlediniz miBende çarşamba 7 olacağım Allah’ın izniyle
Hayır canım yarın ya da çarşamba inşallah senInsallah. kalp atisi dinlediniz mi
ben de carsamba gidecegim insallah hayirli ve saglikli bir sekilde duyarizHayır canım yarın ya da çarşamba inşallah sen
İnşallah canım inşallahben de carsamba gidecegim insallah hayirli ve saglikli bir sekilde duyariz
yani ara ara bulanti oldu bugun hicbir belirti yok ha bi de gogus uclari arada diri arada sönükİnşallah canım inşallahbelirtilerin var mı
Aynıyız canım benimde öyle ara ara gidip gelen bulantılar oluyor inşallah duyarız bebişlerimizin kalp atışlarınıyan
yani ara ara bulanti oldu bugun hicbir belirti yok ha bi de gogus uclari arada diri arada sönük
Mutlaka diger doktorunuza gidin cidden bebekleri artik bir esya gibi görür olmuslar benim hatam vajinismus tedavisinde uzman olan bir doktora gitmek oldu dogumdan ziyade neyse ki vakit kaybetmeden baska doktora göründüm allah hepimize güç versin doktor cok onemliBen de bugün sizinkini benzer bir durum yaşadım özel doktorum 3 gün önce bebeği gördü bugün şehir hastanesinde bebek yok kesede dedi, öncekini bana gösterdiği için bu doktoru çok kaale almadım sonuçta bebek yok diyor kanamam yok, sallamadım ama birkaç gün sonra yine randevu alacağım kalp atışını görene duyana kadar içim rahat etmeyecek
Amin inşallah.Hayırlı olsunBen de dün kan versem yaklaşık bu değerler gelirdi. Bizim değerlerimiz de tarihlerimiz de yakın :)) Umarım sağlıklı ve keyifli bir gebelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız