2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benim de döngüm 25-26 gün. 10 nisan da adet olmayı bekliyordum. 11 nisanda erken gebelik testiyle öğrendim. 12 nisanda da bhcg 154 çıktı.

Merhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.

Yani ben kesin hamile miyim , insanlara söyliyim mi yoksa burada yazılan gibi 2 gün sonra bir daha mı gidip kan vereyim ne yapsam

Yani ben kesin hamile miyim , insanlara söyliyim mi yoksa burada yazılan gibi 2 gün sonra bir daha mı gidip kan vereyim ne yapsam
Evet hamilesiniz Söyleyip söylememek size kalmış. Genelde iki gün sonra tekrar kan verip bhcg artışına bakmak sağlıklı bir gebeliğin başlangıcı için ilk adım kabul ediliyor. Sonra kese, kalp atışı vs vs ..beklentiler ve kaygılar bitmiyor

Sigaranızı değiştirdiniz mi peki daha hafif mi içiyorsunuz aynı sigara mı ? bende tam tiksinemedim çok üzülüyorum

2 günde 1 kan verin 1500 kere ulaştığında vajinal 5000 lere ulaştığında karından kese görünür

Hayırlı olsun canım gün aşırı tekrarla kan testını 2000 gecınce ultrasonda gözükür

Mutlaka diger doktorunuza gidin cidden bebekleri artik bir esya gibi görür olmuslar benim hatam vajinismus tedavisinde uzman olan bir doktora gitmek oldu dogumdan ziyade neyse ki vakit kaybetmeden baska doktora göründüm allah hepimize güç versin doktor cok onemli

Amin inşallah.
Çoğul gebelik olma ihtimali var mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…