- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.141
Hayırlı olsun hamilesiniz.Merhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.
Bilemiyorum. Bhcg tek başına bir anlam ifade etmiyor diye biliyorum. Ama benim 2 günde 3 kat artış olduğunu söyleyince bana da ikiz olabilir dedi burada bazı arkadaşlar. HayırlısıAmin inşallah.
Çoğul gebelik olma ihtimali var mı sizce?
Benim de 2 günde 3 kat artmıştı. 79 - 252 - 791 şeklinde. Doktora sormuştum evet öyle bir ihtimal var dedi ama tek kese gördük, sağlıklı gebeliklerde de bu şekilde değer 3 kat şeklinde artabiliyor demişti canım doktorBilemiyorum. Bhcg tek başına bir anlam ifade etmiyor diye biliyorum. Ama benim 2 günde 3 kat artış olduğunu söyleyince bana da ikiz olabilir dedi burada bazı arkadaşlar. Hayırlısı
Hep bir uyku hali var beybiler. Memeler rahatladı ama
Dün toplam 14 saat uyumuşumsabah uyandım beyim nöbetten geldi uyudu, ben de onla 2. Kez yattım uyudum.
12 nisan yazacaktım.Hayırlı olsun hamilesiniz.
Benim de 17 mart.
Ama adet döngüme göre 12 martta olmam gerekiyordu.
Ailede var mı ikiz çoğul gebelik?Bilemiyorum. Bhcg tek başına bir anlam ifade etmiyor diye biliyorum. Ama benim 2 günde 3 kat artış olduğunu söyleyince bana da ikiz olabilir dedi burada bazı arkadaşlar. Hayırlısı
Çoğul gebelikte iki ayrı kese mı oluyor?Benim de 2 günde 3 kat artmıştı. 79 - 252 - 791 şeklinde. Doktora sormuştum evet öyle bir ihtimal var dedi ama tek kese gördük, sağlıklı gebeliklerde de bu şekilde değer 3 kat şeklinde artabiliyor demişti canım doktor
Test yaptırdınız mı hcg sonucunuz nedir12 nisan yazacaktım.
Çarşambadan beri bekliyodum işte
Bugün aceleden mesajları yanlış yazıp atıyorum.
Ben klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 1 yumurtam büyümüştü o sebeple düşük bir ihtimal verdi.Çoğul gebelikte iki ayrı kese mı oluyor?
Tek yumurta ikizleri nasıl oluyor?
Öğleden sonra 14.10 da yaptırdım.Test yaptırdınız mı hcg sonucunuz nedir
Hayırlı olsun sizin de.Ben klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 1 yumurtam büyümüştü o sebeple düşük bir ihtimal verdi.
Eğer tek yumurta ikiziyse tek kese oluyor ama ayrı yumurta ise iki keseÇoğul gebelikte iki ayrı kese mı oluyor?
Tek yumurta ikizleri nasıl oluyor?
Valla hiç degistiremedim başka sigara olunca bu sefer de direkt boğaz enfeksiyonu geçiriyorum o yüzden Allah'a emanet vicdan yapa yapa kendi sigaramla devam yaniSigaranızı değiştirdiniz mi peki daha hafif mi içiyorsunuz aynı sigara mı ? bende tam tiksinemedim çok üzülüyorum
Pihtilasma sorunu olmaksizin tekrarlayan dusuklerde bazi protokoller uygulaniyor kan sulandirici igne ve coraspin gbi. Tup bebek tedavisinde de protokollerden biri bu. Oyuzden yazdimPıhtılaşma testlerime bakılmıştı sorun yoktu. Galiba o yüzden kan sulandırıcı vermedi. Teşekkür ederim öneriniz için
Hayır bende yaklaşık aynı saatte verdimÖğleden sonra 14.10 da yaptırdım.
932 çıktı.
Siz sabah mı verdiniz?
Mm olayini doktor mu size soledi? Ultrason kagidinda yazan rakam mi? Nerden anlioruz kesenin buyuklugunu?Hiç bir sorun yoktur Allah'ın izniyle keseside gözükmüş nasıl olsa. Bizimde kese ilk görüldüğünde 5 mm di ve o zaman hiç bişey gözükmemişti. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz