2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çok geçmiş olsun 1 doktorla yetinmemek gerekiyor

Progesteron değerin kaç çıktı canım

cuma günü kalp atışını duymamıştım doktorumda, cumartesi memlekete izne geldik bugün buradaki hastaneye gittim duymak için almadılar eşimi, ayrıca kendi doktorumda keseden bebeği görmüştüm cılız bir atış vardı tam değildi, bugün doktor keseden bebek yok dedi şok oldum. Şehir hastanesi alet de gelişmiş bişeye benziyordu ama . İstersen alttan bakayım dedi istemedim.

Başka bir hastaneye gidin bence

Ben de bugün sizinkini benzer bir durum yaşadım özel doktorum 3 gün önce bebeği gördü bugün şehir hastanesinde bebek yok kesede dedi, öncekini bana gösterdiği için bu doktoru çok kaale almadım sonuçta bebek yok diyor kanamam yok, sallamadım ama birkaç gün sonra yine randevu alacağım kalp atışını görene duyana kadar içim rahat etmeyecek

Amin kanama alanınız geçmiş mi

Kızlar beta baktırdım sonucu bekliyorum. Bugün bir arkadaş muayene olacaktı.
16 mart sat olan.

Hayırlı haberler alırsın inşallah

Sonucun iyi olmasına sevindim :) Sağlıkla büyüsün

Evet evet.
Beta kaç çıktı.

Endometrium kalınlaşmış mı?
Başka ne dedi?
En son cuma günü kan verdim 464 tü. Tekrar kan vermene gerek yok dedi. Çarşamba tekrar görmek istedi. Kalınlaşma ile ilgili birşey söylemedi. Gebelik var ama keseyi göremedim dedi. Progestan ve multivitamin verdi.

En son cuma günü kan verdim 464 tü. Tekrar kan vermene gerek yok dedi. Çarşamba tekrar görmek istedi. Kalınlaşma ile ilgili birşey söylemedi. Gebelik var ama keseyi göremedim dedi. Progestan ve multivitamin verdi.
Benimki beta çıkmadan bir şey demedi.
Usg ile muayene etti.
Rahim içi kalınlaşma var ama tek başına bir şey diyemeyiz dedi.
Hamile iken de kalınlaşır, adet öncesi de dedi.
Günü çok erken buldu. 17 mart sat dedim.
Daha yeni filan dedi. Adetin bir kaç gün geçmiş dedi.
Benim döngüm 26 gün dedim. Ona göre çarşamba ve 6 gün geçiyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…