- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.101
Çok geçmiş olsun 1 doktorla yetinmemek gerekiyorMerhaba kızlar yasadigim bir olayı sizlerle paylasmak istiyorum doktor arastirmasinda bir klinik buldum baya yorumlari aşırı iyiydi daha önceki doktorum ilgisiz gelince bu doktora gideyim dedim hep beş yıldız almış gittim keseye bakti iste son regli günümü sordu gecen haftaya gore gelişim gözükmüyor bir haftalik gelisim olur falan dedi bende hocam bebek görünmüyor mu dedim kesenin icinde goremedim dedi kese büyümüş hocam gecen hafta bu kadar degildi diger doktor baktiginda dedkm iste vucuttan atmaya çalışabilir dedi kabul etmeyebilir vucut gelisim olmadigi icin hazirlikli ol dedi pregestoron vermeyeyim tutunmasın falan dedi eşim inanmadı doktora benim kafamdan kaynar sular döküldü. Esim baska iyi bir hastaneye gidelim cihazi eski biseydi zaten dedi beni ikna etti yeniyuzyil Hastanesi'ne geldik durumu hic anlatmadik direk yorumu merak ettik doktor bakar bakmaz kese çok sağlıklı dedi hicbir problem yok ciddimisiniz hocam dedik evet dedi sonra bebisi gosterdi bebekte burada iste dedi 6+1 olmus dedi doktoru anlatınca şok geçirdi biraz sancilarim fazla pregestoron degerimi gösterdim ortalamanin birazcik altinda pregestoron destegi vereyim dedi bir sakincasi yok uyku biraz yapar dedi haftaya da kalp atisi icin gelirsiniz dedi ben o doktor yüzünden bebegimi dusurebilirdim hala inanamiyorum siz siz olun kötü yorum duysaniz dahi pes etmeyin doktor çok önemli