- 24 Mart 2023
- 823
- 878
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.081
Genelde devlette almıyorlar maalesefKızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama
Almıyorlar canım çok ısrar edersen doktor da insafliysa bir ihtimalKızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama
Hiç bir sorun yoktur Allah'ın izniyle keseside gözükmüş nasıl olsa. Bizimde kese ilk görüldüğünde 5 mm di ve o zaman hiç bişey gözükmemişti. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğinizYaa öyle mii? Ben de korktum bir andakeseyi de başka doktora gidip zorla baktırdım, benim tüp bebek merkezi 2 Mayıs’ta gel dedi, herhalde cinsiyetiyle beraber öğrenmemi istiyorlar
Anladımm o zaman görmemem normal çünkü 7 mmydik
Keseyi gördüğüm gün vermiştim kan testini, çünkü kendi doktorumla keseyi gördüğüm doktor farklıydı o yüzdenama kendi doktorum 2 Mayıs’ta gelmemi istedi
Hayır canim almıyor zaten ana baba günü gibi benle birlikte iki kişi daha aldı ben ultrason odasında beklerken o kadinlara da sorunlarını soruyordu çoğu devlet hastanesinde kadin doğum bölümüne erkekler bile giremiyor bazenKızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama
Tatlım kadınlar sırası ile bakıldığı için ben almıyorlar diye biliyorum mesela biri içeri de bakılırken öbür kadın gelebiliyorKızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama
Kalbi duyuyorsun bu sefer başka şeyler bekliyorsunBende de ara ara gelip giden mide bulantısı ve yanması var sadece bir kalbini duysam rahatlayacağım da.. ne zormuş
İçeri kadın girdiği için almıyorlarmis dediler üzüldüm ya eşimde çok heyecanlıydiHayır canim almıyor zaten ana baba günü gibi benle birlikte iki kişi daha aldı ben ultrason odasında beklerken o kadinlara da sorunlarını soruyordu çoğu devlet hastanesinde kadin doğum bölümüne erkekler bile giremiyor bazen
Hahah oda doğru dimi sonra acaba sağlıklı mı güzel gelişiyor mu testler iyi çıkacak mı diye diye 9 ay stresKalbi duyuyorsun bu sefer başka şeyler bekliyorsun
Özel de oluyor bu maalesefİçeri kadın girdiği için almıyorlarmis dediler üzüldüm ya eşimde çok heyecanlıydi
Hareketlerini hissettikçe rahatlıyor insan stres kalmıyorHahah oda doğru dimi sonra acaba sağlıklı mı güzel gelişiyor mu testler iyi çıkacak mı diye diye 9 ay stres
Benim yanma geçti yaa çok enteresan bir şekilde birden gittiBende de ara ara gelip giden mide bulantısı ve yanması var sadece bir kalbini duysam rahatlayacağım da.. ne zormuş
çokta kötü olcak gibi değilim sanki yaaİnşallah çok kötü olmazsın canım ya
Yakınız sağ Salim alalım kucağımızacarsamba 7+0 olacak ins
Bende kötü değildim hiç bulantım yoktu birden olduçokta kötü olcak gibi değilim sanki yaayarım perte çıkıyomuşum bi de
Bende çarşamba 7 olacağım Allah’ın izniylecarsamba 7+0 olacak ins
Aynen öyleHahah oda doğru dimi sonra acaba sağlıklı mı güzel gelişiyor mu testler iyi çıkacak mı diye diye 9 ay stres
İnşallah hepimizinHiç bir sorun yoktur Allah'ın izniyle keseside gözükmüş nasıl olsa. Bizimde kese ilk görüldüğünde 5 mm di ve o zaman hiç bişey gözükmemişti. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz
Çok teşekkür ederim rahatladım
Genelde devlette cuma günü kalp atışını duymamıştım doktorumda, cumartesi memlekete izne geldik bugün buradaki hastaneye gittim duymak için almadılar eşimi, ayrıca kendi doktorumda keseden bebeği görmüştüm cılız bir atış vardı tam değildi, bugün doktor keseden bebek yok dedi şok oldum. Şehir hastanesi alet de gelişmiş bişeye benziyordu ama . İstersen alttan bakayım dedi istemedim.