2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hiç bir sorun yoktur Allah'ın izniyle keseside gözükmüş nasıl olsa. Bizimde kese ilk görüldüğünde 5 mm di ve o zaman hiç bişey gözükmemişti. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz

Kızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama
Hayır canim almıyor zaten ana baba günü gibi benle birlikte iki kişi daha aldı ben ultrason odasında beklerken o kadinlara da sorunlarını soruyordu çoğu devlet hastanesinde kadin doğum bölümüne erkekler bile giremiyor bazen

Kızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama
Tatlım kadınlar sırası ile bakıldığı için ben almıyorlar diye biliyorum mesela biri içeri de bakılırken öbür kadın gelebiliyor

İçeri kadın girdiği için almıyorlarmis dediler üzüldüm ya eşimde çok heyecanlıydi

Hiç bir sorun yoktur Allah'ın izniyle keseside gözükmüş nasıl olsa. Bizimde kese ilk görüldüğünde 5 mm di ve o zaman hiç bişey gözükmemişti. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz
İnşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim
B Babydustt
Yok yok korkma çok erken bende tüp bebek merkezine gidiyordum ilkinde kese kalp aynı anda görelim diye on gün sonra gel demişti öyle gittim alt muayenede kese kalp görüldü 6+2 de
Çok teşekkür ederim rahatladım

Merhaba kızlar yasadigim bir olayı sizlerle paylasmak istiyorum doktor arastirmasinda bir klinik buldum baya yorumlari aşırı iyiydi daha önceki doktorum ilgisiz gelince bu doktora gideyim dedim hep beş yıldız almış gittim keseye bakti iste son regli günümü sordu gecen haftaya gore gelişim gözükmüyor bir haftalik gelisim olur falan dedi bende hocam bebek görünmüyor mu dedim kesenin icinde goremedim dedi kese büyümüş hocam gecen hafta bu kadar degildi diger doktor baktiginda dedkm iste vucuttan atmaya çalışabilir dedi kabul etmeyebilir vucut gelisim olmadigi icin hazirlikli ol dedi pregestoron vermeyeyim tutunmasın falan dedi eşim inanmadı doktora benim kafamdan kaynar sular döküldü. Esim baska iyi bir hastaneye gidelim cihazi eski biseydi zaten dedi beni ikna etti yeniyuzyil Hastanesi'ne geldik durumu hic anlatmadik direk yorumu merak ettik doktor bakar bakmaz kese çok sağlıklı dedi hicbir problem yok ciddimisiniz hocam dedik evet dedi sonra bebisi gosterdi bebekte burada iste dedi 6+1 olmus dedi doktoru anlatınca şok geçirdi biraz sancilarim fazla pregestoron degerimi gösterdim ortalamanin birazcik altinda pregestoron destegi vereyim dedi bir sakincasi yok uyku biraz yapar dedi haftaya da kalp atisi icin gelirsiniz dedi ben o doktor yüzünden bebegimi dusurebilirdim hala inanamiyorum siz siz olun kötü yorum duysaniz dahi pes etmeyin doktor çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…