2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Selam kızlar 6 haftalık kalp atışı duyduk 113 dedi daha küçük olduğu için falan dedi düşük gibi sizlerin kaçtı söyledi mi doktorunuz 6+3 ultrasonda 6 uyumlu dedi 2-3 gün pek farketmiyor da kalp atışı düşük gibi

Arkadaşlar kan sonucun çıkmış.en başından beri su şekilde;
08 Nisan: 22,83 progesteron: 34,2
10 Nisan: 94.86 progesteron: 40
17 nisan: 4858 progesteron: 40
Şimdi sorum şu bugün kontrole gittin karından ultrasonda baktı.gorunmez dedi HCG sonucu çıkmamıştı daha ama minik bir kese gördü geç yumurtlamissindir dedi.Hcg istedi. 15 gün sonra gel dedi. Bu değere kesenin daha net görünmesi gerekmez miydi? SAT 12 Mart bu arada. Bu progesteron da artması lazım miydi acaba? O da takıldı kafama. Hapını da kullanıyorum ayrıca

Benim doktorum öyle bi yorumda bulunmadı canım.

yan

yani ara ara bulanti oldu bugun hicbir belirti yok ha bi de gogus uclari arada diri arada sönük
Ya Allahım herkes öyle diyor bende bugün bu oruç tutayım dedim kötü oldum bıraktım sonra uyudum uyandım bırsey hissetmiyorum gıbı göğüs ucları eldegınce çok acıyor doktora dedım hıc srest tapma hersey güzel dedı rabbım korktuğumuza uğratmadın sağlıkla kucağımıza alalim

Kalp atım sayısı gayet iyi çıkmış canınızı sıkmayın 6. Haftada 100 üstünü normal kabul ediyorlar zamanla kuvvetleniyor zaten

Ben dinlediğimde kalp atışını hiç sormadım çok şükür doktorumda söylemedi yoksa kafaya takardım az mı çok mu diye doktorunuz olumsuz bişey söylemediyse muhtemelen olumsuz bir durum yoktur

Canım kanama alanın çok muydu ne yaptın geçmesi için

Benim 15000 lerdeyken progesteron değerim 39.77 ydi doktorum iyi demişti

Benim de Sat 12’ydi vajinal muayene ile Cumartesi günü beta 7960’ken gördük 5 mm küçücüktü. Burada arkadaşlar normal olduğunu söyledi, sizin de normaldir hele ki karnınızdan baktıysa

Canım kanama alanın çok muydu ne yaptın geçmesi için
Canım kese etrafında vardı biraz. bi haftadan fazladır dinleniyorum diğer gittiğim doktor progesreron vermişti fitil olarak. Ama kullanmadım açıkçası çünkü prospektüsünde abuk sabuk şeyler yazıyordu. İçime sinmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…