-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.161
Sat aynı bat farklı ikimizin.Hayır bende yaklaşık aynı saatte verdim
Benim doktorum öyle bi yorumda bulunmadı canım.Selam kızlar 6 haftalık kalp atışı duyduk 113 dedi daha küçük olduğu için falan dedi düşük gibi sizlerin kaçtı söyledi mi doktorunuz 6+3 ultrasonda 6 uyumlu dedi 2-3 gün pek farketmiyor da kalp atışı düşük gibi
Ya Allahım herkes öyle diyor bende bugün bu oruç tutayım dedim kötü oldum bıraktım sonra uyudum uyandım bırsey hissetmiyorum gıbı göğüs ucları eldegınce çok acıyor doktora dedım hıc srest tapma hersey güzel dedı rabbım korktuğumuza uğratmadın sağlıkla kucağımıza alalimyan
yani ara ara bulanti oldu bugun hicbir belirti yok ha bi de gogus uclari arada diri arada sönük
Merhaba kizlar araniza yeni katildim, ilk hamileligini ogrenenler kac hcg ile ogrendi?Her birinizi tebrik ediyorum saglikla kucaginiza alin bebeklerinizu Insallah
Ben de iğne ile hamile kaldım, iğneden sonra 13. Gün 64,68 ile öğrendimBen igne ile hamile kaldim igneden sonra 15ci gun bugun kan testi ile 67.91 hcg ile ogrendim
Kalp atım sayısı gayet iyi çıkmış canınızı sıkmayın 6. Haftada 100 üstünü normal kabul ediyorlar zamanla kuvvetleniyor zatenSelam kızlar 6 haftalık kalp atışı duyduk 113 dedi daha küçük olduğu için falan dedi düşük gibi sizlerin kaçtı söyledi mi doktorunuz 6+3 ultrasonda 6 uyumlu dedi 2-3 gün pek farketmiyor da kalp atışı düşük gibi
Ben dinlediğimde kalp atışını hiç sormadım çok şükür doktorumda söylemedi yoksa kafaya takardım az mı çok mu diye doktorunuz olumsuz bişey söylemediyse muhtemelen olumsuz bir durum yokturSelam kızlar 6 haftalık kalp atışı duyduk 113 dedi daha küçük olduğu için falan dedi düşük gibi sizlerin kaçtı söyledi mi doktorunuz 6+3 ultrasonda 6 uyumlu dedi 2-3 gün pek farketmiyor da kalp atışı düşük gibi
Bazı hamişler yerleşme kanaması olarak yaşıyor ama bu durumlarda doktorunuza bilgi verip bilgi almanız gerekir diye düşünüyorumKahverengi lekelenmem olmuş az öncede 4 5 damla vardı. Normal mi arkadaşlar
Hayırlı olsun çoğumuz eski sayfalarda yazmıştık , ben 27 ile öğrendimMerhaba kizlar araniza yeni katildim, ilk hamileligini ogrenenler kac hcg ile ogrendi?Her birinizi tebrik ediyorum saglikla kucaginiza alin bebeklerinizu Insallah
Canım kanama alanın çok muydu ne yaptın geçmesi içinKızlar selam, ben sonunda bugün kendi doktoruma başladım gebelik takibi için. Hacettepe perinatolog prof aynı zamanda onunla hamilelik takibi benim için öyle rahatlatıcı ki oğlumda hamileliğimde de çok rahatlatmıştı beni psikolojik olarak. Kalp atışını çok net dinletti kanama alanım hiç kalmamış rahimde. Sat a göre de 6+3 ultrason ölçümüne göre de 6+3 çıktı. Her şey yolunda dedi tahlillerimi yazdı özel bi lab da yaptıracağım sonuçlarını göndereceğim. 11+0 da gel ense kalınlığını da ölçelim gelmişken dedi. Öyle sürekli gel bakayım demez. 4 haftada bir görür.
Tebrik ederik canimBen de iğne ile hamile kaldım, iğneden sonra 13. Gün 64,68 ile öğrendim
En evvelden okuyamadimda canim TebrikleerHayırlı olsun çoğumuz eski sayfalarda yazmıştık , ben 27 ile öğrendim
Ultrason kağıdında gs diye işaretlemişti sağ alt köşede boyutu yazıyorduMm olayini doktor mu size soledi? Ultrason kagidinda yazan rakam mi? Nerden anlioruz kesenin buyuklugunu?
Benim 15000 lerdeyken progesteron değerim 39.77 ydi doktorum iyi demiştiArkadaşlar kan sonucun çıkmış.en başından beri su şekilde;
08 Nisan: 22,83 progesteron: 34,2
10 Nisan: 94.86 progesteron: 40
17 nisan: 4858 progesteron: 40
Şimdi sorum şu bugün kontrole gittin karından ultrasonda baktı.gorunmez dedi HCG sonucu çıkmamıştı daha ama minik bir kese gördü geç yumurtlamissindir dedi.Hcg istedi. 15 gün sonra gel dedi. Bu değere kesenin daha net görünmesi gerekmez miydi? SAT 12 Mart bu arada. Bu progesteron da artması lazım miydi acaba? O da takıldı kafama. Hapını da kullanıyorum ayrıca
Benim ilk hamilelefimde olmuştu doktorumu aradim hemen progesteron al dediKahverengi lekelenmem olmuş az öncede 4 5 damla vardı. Normal mi arkadaşlar
Benim de Sat 12’ydi vajinal muayene ile Cumartesi günü beta 7960’ken gördük 5 mm küçücüktü. Burada arkadaşlar normal olduğunu söyledi, sizin de normaldir hele ki karnınızdan baktıysaArkadaşlar kan sonucun çıkmış.en başından beri su şekilde;
08 Nisan: 22,83 progesteron: 34,2
10 Nisan: 94.86 progesteron: 40
17 nisan: 4858 progesteron: 40
Şimdi sorum şu bugün kontrole gittin karından ultrasonda baktı.gorunmez dedi HCG sonucu çıkmamıştı daha ama minik bir kese gördü geç yumurtlamissindir dedi.Hcg istedi. 15 gün sonra gel dedi. Bu değere kesenin daha net görünmesi gerekmez miydi? SAT 12 Mart bu arada. Bu progesteron da artması lazım miydi acaba? O da takıldı kafama. Hapını da kullanıyorum ayrıca
Canım kese etrafında vardı biraz. bi haftadan fazladır dinleniyorum diğer gittiğim doktor progesreron vermişti fitil olarak. Ama kullanmadım açıkçası çünkü prospektüsünde abuk sabuk şeyler yazıyordu. İçime sinmedi.Canım kanama alanın çok muydu ne yaptın geçmesi için