2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.
Hayırlı olsun hamilesiniz.
Benim de 17 mart.
Ama adet döngüme göre 12 martta olmam gerekiyordu.

Bilemiyorum. Bhcg tek başına bir anlam ifade etmiyor diye biliyorum. Ama benim 2 günde 3 kat artış olduğunu söyleyince bana da ikiz olabilir dedi burada bazı arkadaşlar. Hayırlısı ☺️
Benim de 2 günde 3 kat artmıştı. 79 - 252 - 791 şeklinde. Doktora sormuştum evet öyle bir ihtimal var dedi ama tek kese gördük, sağlıklı gebeliklerde de bu şekilde değer 3 kat şeklinde artabiliyor demişti canım doktor 🥰

Hep bir uyku hali var beybiler. Memeler rahatladı ama :KK53:
Dün toplam 14 saat uyumuşum 😁 sabah uyandım beyim nöbetten geldi uyudu, ben de onla 2. Kez yattım uyudum.
😂 uyumak demişken sabah 12’de kalkmıştım üstüne daha demin koltukta sızmışım 2 saat 😂 nicknameminize uygun ben böyle şey görmedim kardeşim yaaa 💃🏼

Bilemiyorum. Bhcg tek başına bir anlam ifade etmiyor diye biliyorum. Ama benim 2 günde 3 kat artış olduğunu söyleyince bana da ikiz olabilir dedi burada bazı arkadaşlar. Hayırlısı ☺️
Ailede var mı ikiz çoğul gebelik?
Bizim ailede çok fazla var
Hayırlısı hangisi ise o olsun.

Benim de 2 günde 3 kat artmıştı. 79 - 252 - 791 şeklinde. Doktora sormuştum evet öyle bir ihtimal var dedi ama tek kese gördük, sağlıklı gebeliklerde de bu şekilde değer 3 kat şeklinde artabiliyor demişti canım doktor 🥰
Çoğul gebelikte iki ayrı kese mı oluyor?
Tek yumurta ikizleri nasıl oluyor?

Bende şimdi çıktım muayeneden.suan baksak da görünmeyebilir karından dedi.bakti çok minicik bir kese gördü.en son 10 Nisan'da HCG 94 tü.gec yumurtlamissin büyük bir ihtimal dedi.Hcg ve progesteron istedi 15 gün sonra da gel dedi. Yalnız belirtin yok dedim ama şuan halsizlik ve baş dönmesi başladı.progesran saat 12:30 da almıştım onun etkisi değildir heralde artık. Allah'ım sorunsuz devam eder inşallah. Siz d de bu derece halsizlik ve baş dönmesi oluyor mu

Sigaranızı değiştirdiniz mi peki daha hafif mi içiyorsunuz aynı sigara mı ? bende tam tiksinemedim çok üzülüyorum
Valla hiç degistiremedim başka sigara olunca bu sefer de direkt boğaz enfeksiyonu geçiriyorum o yüzden Allah'a emanet vicdan yapa yapa kendi sigaramla devam yani

Pıhtılaşma testlerime bakılmıştı sorun yoktu. Galiba o yüzden kan sulandırıcı vermedi. Teşekkür ederim öneriniz için 🌸
Pihtilasma sorunu olmaksizin tekrarlayan dusuklerde bazi protokoller uygulaniyor kan sulandirici igne ve coraspin gbi. Tup bebek tedavisinde de protokollerden biri bu. Oyuzden yazdim

Kızlar selam, ben sonunda bugün kendi doktoruma başladım gebelik takibi için. Hacettepe perinatolog prof aynı zamanda onunla hamilelik takibi benim için öyle rahatlatıcı ki oğlumda hamileliğimde de çok rahatlatmıştı beni psikolojik olarak. Kalp atışını çok net dinletti kanama alanım hiç kalmamış rahimde. Sat a göre de 6+3 ultrason ölçümüne göre de 6+3 çıktı. Her şey yolunda dedi tahlillerimi yazdı özel bi lab da yaptıracağım sonuçlarını göndereceğim. 11+0 da gel ense kalınlığını da ölçelim gelmişken dedi. Öyle sürekli gel bakayım demez. 4 haftada bir görür. 😁

Hiç bir sorun yoktur Allah'ın izniyle keseside gözükmüş nasıl olsa. Bizimde kese ilk görüldüğünde 5 mm di ve o zaman hiç bişey gözükmemişti. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz 🥰🥰
Mm olayini doktor mu size soledi? Ultrason kagidinda yazan rakam mi? Nerden anlioruz kesenin buyuklugunu?

X