2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet canım bu ağrılar devam edecek

Hiçbirsey hissetmemen normal bence görünür kese tatlım ne zaman randevu

Hayatım ama 4+4 karından görmek için erken bir tarih beşinci hafta ve sonrası görme şansı artıyor.
Endişe edecek Hiçbirsey yok bence
Ultrason da iç alanda kanama gördü mü senin?
Yada sağlık geçmişinde düşükler mi yaşadın?
Tedbir amaçlı olabilir

Hormonal değişimler tatlım hepsi zamanla geçecek telaş yapma ama çok istiyorsan git tabi

Kızlar mide bulantınız var mı oruç tutuyor musunuz ? Dünden beri mide bulantısı başladı oruçtan mı bebişten mi bilmiyorum ama eşim orucu bırakmam gerektiğini söylüyor. Doktorum da tutabilirsiniz demişti

Muayeneden önce kan değerime bakıp görürüz şimdi keseyi deyince bende de beklenti oldu. Bu yüzden moralim daha çok bozuldu. Kanam alanı yok. Daha önce düşüklerim oldu. Birinde kalbi durdu. Sanırım tedbir amaçlı. Biraz gerginim kayıplardan dolayı endişem çok yüksek. Teşekkür ederim Umarım bu kez sağlıkla ilerler süreç

Ben tutmuyorum tutarsam kötü oluyorum dün bende kötüydüm bugün çok şükür iyiyim

Makine den makineye değişiyor tatlım endişe etme

Canım allah sabır versin kayıpların için çok zor bi süreç biliyorum bebeğinin kalbi durduğunda sen bir şey hissetmiş miydin kontrolde mi anlaşıldı şu an ben de bu düşünceyi atamıyorum aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…