- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.041
Evet canım bu ağrılar devam edecek7. Haftaya girdim bugün. Adet olcak gibi ağrım var iki gündür. Normalde adet döneminde değilim şu an. Bu ağrı hep devam edecek mi. Bende de şu anlık sadede mide yanması ve yorgunluk var başka bi şey yok. Geçen hafta keseyi gördük bayramdan sonra da inşallah bebeği görmeye gidicez
kac haftalik canim ben de car. gidecegimKızlarrrrr bugün Allah izin verirse kalp atışını duymaya gidicez miniğin mübarek gün herkesin kandili kutlu olsun hayırlı haberler alın Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Hiçbirsey hissetmemen normal bence görünür kese tatlım ne zaman randevuBenim bugün sat a göre 5+1; 8 nisanda 22,83 ile öğrendim sonra 94 kusur olmuştu 10 Nisan'da. doktor 17 sinde kontrole gel dedi. Yani bugün gideceğim ama hiçbir şey hissetmiyorum normaldir umarım herşey. Bugün kese görünür değil mi.Hem heyecanlı hem tedirginim
İçim rahatladı başkasında da göğüs ağrısı hassasiyet olmayınca normal o zaman diyor insan.Yok canım göğüslerim dolgun tabi biraz ağırlaştı ama adet döneminde olur zaten bende
Bugün 4te randevumHiçbirsey hissetmemen normal bence görünür kese tatlım ne zaman randevu
Hayatım ama 4+4 karından görmek için erken bir tarih beşinci hafta ve sonrası görme şansı artıyor.4+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozulduProgestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?
3 dusuk var diyosunuz progestani kullanin bir de doktorunuza kan sulandirici sorun bence.progestan dogal bir molakül bir zarari yok dedi doktor hapin.
Hormonal değişimler tatlım hepsi zamanla geçecek telaş yapma ama çok istiyorsan git tabiKızlar tekrar merhaba herkese teşekkür ederim mesajımı görüp cevaplamışsınız Allah razı olsun. Sanırım dediğiniz gibi hormonlardan fazla ince düşünüp alınganlık yaptım. Mesajlarınızı okumaya devam ettim çok güzel süreçler hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ama benim içimde cumadan beri kötü bir his var Allah korusun ama sanki kalp atışını bir daha duyamayacakmışım gibi geliyo kalbim sıkışıyo normalde geçen hafta gitmiştim dr a ama dayanamadım bugün için de randevu aldım 15:30 a hem heyecanlı hem isteksizim korkuyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden
Muayeneden önce kan değerime bakıp görürüz şimdi keseyi deyince bende de beklenti oldu. Bu yüzden moralim daha çok bozuldu. Kanam alanı yok. Daha önce düşüklerim oldu. Birinde kalbi durdu. Sanırım tedbir amaçlı. Biraz gerginim kayıplardan dolayı endişem çok yüksek. Teşekkür ederimHayatım ama 4+4 karından görmek için erken bir tarih beşinci hafta ve sonrası görme şansı artıyor.
Endişe edecek Hiçbirsey yok bence
Ultrason da iç alanda kanama gördü mü senin?
Yada sağlık geçmişinde düşükler mi yaşadın?
Tedbir amaçlı olabilir
Pıhtılaşma testlerime bakılmıştı sorun yoktu. Galiba o yüzden kan sulandırıcı vermedi. Teşekkür ederim öneriniz için3 dusuk var diyosunuz progestani kullanin bir de doktorunuza kan sulandirici sorun bence.
yanlis etiket oldu onu baska arkadas dedi3 dusuk var diyosunuz progestani kullanin bir de doktorunuza kan sulandirici sorun bence.
Ben tutmuyorum tutarsam kötü oluyorum dün bende kötüydüm bugün çok şükür iyiyimKızlar mide bulantınız var mı oruç tutuyor musunuz ? Dünden beri mide bulantısı başladı oruçtan mı bebişten mi bilmiyorum ama eşim orucu bırakmam gerektiğini söylüyor. Doktorum da tutabilirsiniz demişti
Normalde böyle olmazdı kararsızım ne yapacağım bilmiyorumBen tutmuyorum tutarsam kötü oluyorum dün bende kötüydüm bugün çok şükür iyiyim
Makine den makineye değişiyor tatlım endişe etmeMuayeneden önce kan değerime bakıp görürüz şimdi keseyi deyince bende de beklenti oldu. Bu yüzden moralim daha çok bozuldu. Kanam alanı yok. Daha önce düşüklerim oldu. Birinde kalbi durdu. Sanırım tedbir amaçlı. Biraz gerginim kayıplardan dolayı endişem çok yüksek. Teşekkür ederimUmarım bu kez sağlıkla ilerler süreç
Canım allah sabır versin kayıpların için çok zor bi süreç biliyorum bebeğinin kalbi durduğunda sen bir şey hissetmiş miydin kontrolde mi anlaşıldı şu an ben de bu düşünceyi atamıyorum aklımdanMuayeneden önce kan değerime bakıp görürüz şimdi keseyi deyince bende de beklenti oldu. Bu yüzden moralim daha çok bozuldu. Kanam alanı yok. Daha önce düşüklerim oldu. Birinde kalbi durdu. Sanırım tedbir amaçlı. Biraz gerginim kayıplardan dolayı endişem çok yüksek. Teşekkür ederimUmarım bu kez sağlıkla ilerler süreç
Niyet ettin mi?Normalde böyle olmazdı kararsızım ne yapacağım bilmiyorum
Evet artık yarın tutmam bugün olmazdaNiyet ettin mi?
Aynen yapcak bişi yok inşallah dayanabilirsin yaa haşa varmı bulantın?Evet artık yarın tutmam bugün olmazda