- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.061
Evet sürekli bulanıyor ayağa kalkacak halim bile yokAynen yapcak bişi yok inşallah dayanabilirsin yaa haşa varmı bulantın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sürekli bulanıyor ayağa kalkacak halim bile yokAynen yapcak bişi yok inşallah dayanabilirsin yaa haşa varmı bulantın?
Çok teşekkür ederim. Dilerim hiç kimse yaşamasın. Çok üzücü bir durum. Doktorum bir hafta önce olumsuz bir durum olabileceğini söylemişti. Kalp atımı yavaş ve düzensizdi.Canım allah sabır versin kayıpların için çok zor bi süreç biliyorum bebeğinin kalbi durduğunda sen bir şey hissetmiş miydin kontrolde mi anlaşıldı şu an ben de bu düşünceyi atamıyorum aklımdan
Bu kez umudumu kaybetmek istemiyorum. Allahım dileyen herkes için tamamını erdirsinÇok teşekkür ederim. Dilerim hiç kimse yaşamasın. Çok üzücü bir durum. Doktorum bir hafta önce olumsuz bir durum olabileceğini söylemişti. Kalp atımı yavaş ve düzensizdi.
Süreç içinde tabi ki her an olumsuz bir şeyle karşılaşabiliriz ama çok karalar bağlamadan sabretmek gerek. Bizim kaygımız korkumuz onu korumuyor ki. Aksine kortizol yükseldiği için daha olumsuz etkiliyor. Dilim bunları söylüyor da ben sakin kalabiliyorum muyum? Deniyorum Moralim bozuldu bugün de ama burada dertleştikçe iyi geliyor biraz
Hep güzel haberler paylaşalım umarım
Benimde aynı dışarı çıkmadı insallah küçülerek gider rahat ederizBana da fitili genelde dogru sekilde itemedigi icin hastalar hap veriyrum dedi ben kullanamadim onu da. ben de de kanama alani vardi ama icerde disari cikmamisti
Benim 9 binlerde gözükmediKızlar selaam biz keseyi görmüştük 4+6’da Cumartesi günü kan testi de vermiştim o gün. Kan sonucum bugün ancak çıkmış 7960 çıkmış. Bu değerde sadece keseyi görmek ilginç mi sizce? Değer yüksek ya acaba yolk ya da bebek de gözükmez miydi? Bir fikriniz var mı?
Bebek için HCG değil de kese boyutu önemli 25mm olduğunda gözükmezse sıkıntı oluyirKızlar selaam biz keseyi görmüştük 4+6’da Cumartesi günü kan testi de vermiştim o gün. Kan sonucum bugün ancak çıkmış 7960 çıkmış. Bu değerde sadece keseyi görmek ilginç mi sizce? Değer yüksek ya acaba yolk ya da bebek de gözükmez miydi? Bir fikriniz var mı?
Hadi yaa baya etkileyecek seni o zaman du bakalım doktor ilaç verir belkiEvet sürekli bulanıyor ayağa kalkacak halim bile yok
Büyük ihtimalle verir diye düşünüyorum çok kötü oldum bir yandan bebiş gelicek diye sevinçliyim bir yandan da bu çıktıHadi yaa baya etkileyecek seni o zaman du bakalım doktor ilaç verir belki
Doktor benden kese gözüktükten sonra bir daha kan tahlili istemedi, gerek yok dedi. Kese gözüktüğünde değerim 1600 lerdeydi. 8 gün sonra bebiş ve kalp atışı gözüktü.Kızlar selaam biz keseyi görmüştük 4+6’da Cumartesi günü kan testi de vermiştim o gün. Kan sonucum bugün ancak çıkmış 7960 çıkmış. Bu değerde sadece keseyi görmek ilginç mi sizce? Değer yüksek ya acaba yolk ya da bebek de gözükmez miydi? Bir fikriniz var mı?
Allah sağlık versin de gerisini bi şekilde hallederiz yaa inşallah bende bitek halsizlik var bi gidiyo bi geliyo gece kalktığımda midem kötü oluyor sonra düzeliyorBüyük ihtimalle verir diye düşünüyorum çok kötü oldum bir yandan bebiş gelicek diye sevinçliyim bir yandan da bu çıktı
Bende de ara ara gelip giden mide bulantısı ve yanması var sadece bir kalbini duysam rahatlayacağım da.. ne zormuşAllah sağlık versin de gerisini bi şekilde hallederiz yaa inşallah bende bitek halsizlik var bi gidiyo bi geliyo gece kalktığımda midem kötü oluyor sonra düzeliyor
Yaa öyle mii? Ben de korktum bir anda keseyi de başka doktora gidip zorla baktırdım, benim tüp bebek merkezi 2 Mayıs’ta gel dedi, herhalde cinsiyetiyle beraber öğrenmemi istiyorlarBenim 9 binlerde gözükmedi
Yolk da bebekte
Önceki Tüp bebek sürecinde doktor 10 binden sonra görebiliriz dediğini hatırlıyorum o yüzden çok takmadım
Anladımm o zaman görmemem normal çünkü 7 mmydikBebek için HCG değil de kese boyutu önemli 25mm olduğunda gözükmezse sıkıntı oluyir
Keseyi gördüğüm gün vermiştim kan testini, çünkü kendi doktorumla keseyi gördüğüm doktor farklıydı o yüzden ama kendi doktorum 2 Mayıs’ta gelmemi istediDoktor benden kese gözüktükten sonra bir daha kan tahlili istemedi, gerek yok dedi. Kese gözüktüğünde değerim 1600 lerdeydi. 8 gün sonra bebiş ve kalp atışı gözüktü.
İnşallah çok kötü olmazsın canım yaAllah sağlık versin de gerisini bi şekilde hallederiz yaa inşallah bende bitek halsizlik var bi gidiyo bi geliyo gece kalktığımda midem kötü oluyor sonra düzeliyor
7+1 oldu bugün senin ne kadarlık miniğinkac haftalik canim ben de car. gidecegim
AminKızlaaar hayırlı kandiller dilerim herkese keseyi kalp atışını gören arkadaşlarım için çook sevindim darısı başımıza inşallah
carsamba 7+0 olacak ins
Mide bulantım var tutmuyorum canımKızlar mide bulantınız var mı oruç tutuyor musunuz ? Dünden beri mide bulantısı başladı oruçtan mı bebişten mi bilmiyorum ama eşim orucu bırakmam gerektiğini söylüyor. Doktorum da tutabilirsiniz demişti