2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canım allah sabır versin kayıpların için çok zor bi süreç biliyorum bebeğinin kalbi durduğunda sen bir şey hissetmiş miydin kontrolde mi anlaşıldı şu an ben de bu düşünceyi atamıyorum aklımdan
Çok teşekkür ederim. Dilerim hiç kimse yaşamasın. Çok üzücü bir durum. Doktorum bir hafta önce olumsuz bir durum olabileceğini söylemişti. Kalp atımı yavaş ve düzensizdi.
Süreç içinde tabi ki her an olumsuz bir şeyle karşılaşabiliriz ama çok karalar bağlamadan sabretmek gerek. Bizim kaygımız korkumuz onu korumuyor ki. Aksine kortizol yükseldiği için daha olumsuz etkiliyor. Dilim bunları söylüyor da ben sakin kalabiliyorum muyum? ☺️Deniyorum ☺️ Moralim bozuldu bugün de ama burada dertleştikçe iyi geliyor biraz 😊
Hep güzel haberler paylaşalım umarım 🙏🏻 🥰🌸

Çok teşekkür ederim. Dilerim hiç kimse yaşamasın. Çok üzücü bir durum. Doktorum bir hafta önce olumsuz bir durum olabileceğini söylemişti. Kalp atımı yavaş ve düzensizdi.
Süreç içinde tabi ki her an olumsuz bir şeyle karşılaşabiliriz ama çok karalar bağlamadan sabretmek gerek. Bizim kaygımız korkumuz onu korumuyor ki. Aksine kortizol yükseldiği için daha olumsuz etkiliyor. Dilim bunları söylüyor da ben sakin kalabiliyorum muyum? ☺️Deniyorum ☺️ Moralim bozuldu bugün de ama burada dertleştikçe iyi geliyor biraz 😊
Hep güzel haberler paylaşalım umarım 🙏🏻 🥰🌸
Bu kez umudumu kaybetmek istemiyorum. Allahım dileyen herkes için tamamını erdirsin 💞

Kızlar selaam biz keseyi görmüştük 4+6’da Cumartesi günü kan testi de vermiştim o gün. Kan sonucum bugün ancak çıkmış 7960 çıkmış. Bu değerde sadece keseyi görmek ilginç mi sizce? Değer yüksek ya acaba yolk ya da bebek de gözükmez miydi? Bir fikriniz var mı?

Kızlar selaam biz keseyi görmüştük 4+6’da Cumartesi günü kan testi de vermiştim o gün. Kan sonucum bugün ancak çıkmış 7960 çıkmış. Bu değerde sadece keseyi görmek ilginç mi sizce? Değer yüksek ya acaba yolk ya da bebek de gözükmez miydi? Bir fikriniz var mı?
Benim 9 binlerde gözükmedi
Yolk da bebekte 🤔
Önceki Tüp bebek sürecinde doktor 10 binden sonra görebiliriz dediğini hatırlıyorum o yüzden çok takmadım

Bebek için HCG değil de kese boyutu önemli 25mm olduğunda gözükmezse sıkıntı oluyir

Doktor benden kese gözüktükten sonra bir daha kan tahlili istemedi, gerek yok dedi. Kese gözüktüğünde değerim 1600 lerdeydi. 8 gün sonra bebiş ve kalp atışı gözüktü.

Büyük ihtimalle verir diye düşünüyorum çok kötü oldum bir yandan bebiş gelicek diye sevinçliyim bir yandan da bu çıktı
Allah sağlık versin de gerisini bi şekilde hallederiz yaa inşallah bende bitek halsizlik var bi gidiyo bi geliyo gece kalktığımda midem kötü oluyor sonra düzeliyor 🤷🏻‍♀️

Allah sağlık versin de gerisini bi şekilde hallederiz yaa inşallah bende bitek halsizlik var bi gidiyo bi geliyo gece kalktığımda midem kötü oluyor sonra düzeliyor 🤷🏻‍♀️
Bende de ara ara gelip giden mide bulantısı ve yanması var sadece bir kalbini duysam rahatlayacağım da.. ne zormuş 🌸🙈

Benim 9 binlerde gözükmedi
Yolk da bebekte 🤔
Önceki Tüp bebek sürecinde doktor 10 binden sonra görebiliriz dediğini hatırlıyorum o yüzden çok takmadım
Yaa öyle mii? Ben de korktum bir anda 😬 keseyi de başka doktora gidip zorla baktırdım, benim tüp bebek merkezi 2 Mayıs’ta gel dedi, herhalde cinsiyetiyle beraber öğrenmemi istiyorlar 😂😂😂
Bebek için HCG değil de kese boyutu önemli 25mm olduğunda gözükmezse sıkıntı oluyir
Anladımm o zaman görmemem normal çünkü 7 mmydik 😂
Doktor benden kese gözüktükten sonra bir daha kan tahlili istemedi, gerek yok dedi. Kese gözüktüğünde değerim 1600 lerdeydi. 8 gün sonra bebiş ve kalp atışı gözüktü.
Keseyi gördüğüm gün vermiştim kan testini, çünkü kendi doktorumla keseyi gördüğüm doktor farklıydı o yüzden ☺️ ama kendi doktorum 2 Mayıs’ta gelmemi istedi 😫😫😫

Kızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinletirken eşinizi de alıyorlar mı acaba muayeneye aynı anda iki kişi girdiği için almıyorlar dediler ama

X