2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
ben ozele gidiyorum doktorum gordu 4 gun sonra devletteki doktor yok dedi. ultrason farki da olâbilir
Bana ozeldeki doktorum hiçbir şey demedi üzülmemem için büyük ihtimalle devletteki doktorum dedi ozeldeki ulturasyon kağıdına bakınca aynı yerde kanama alanını gordum

Bana ozeldeki doktorum hiçbir şey demedi üzülmemem için büyük ihtimalle devletteki doktorum dedi ozeldeki ulturasyon kağıdına bakınca aynı yerde kanama alanını gordum
a oyle mi bana kese altinda kanama alani var dedi gosterdi. uyarilarda bulundu devlette gorunmeyince progestani biraktim. carsamba gidecegim bakalim kalp atisi icin ☺

Kızlar tekrar merhaba herkese teşekkür ederim mesajımı görüp cevaplamışsınız Allah razı olsun. Sanırım dediğiniz gibi hormonlardan fazla ince düşünüp alınganlık yaptım. Mesajlarınızı okumaya devam ettim çok güzel süreçler hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ama benim içimde cumadan beri kötü bir his var Allah korusun ama sanki kalp atışını bir daha duyamayacakmışım gibi geliyo kalbim sıkışıyo normalde geçen hafta gitmiştim dr a ama dayanamadım bugün için de randevu aldım 15:30 a hem heyecanlı hem isteksizim korkuyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden

Kızlar tekrar merhaba herkese teşekkür ederim mesajımı görüp cevaplamışsınız Allah razı olsun. Sanırım dediğiniz gibi hormonlardan fazla ince düşünüp alınganlık yaptım. Mesajlarınızı okumaya devam ettim çok güzel süreçler hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ama benim içimde cumadan beri kötü bir his var Allah korusun ama sanki kalp atışını bir daha duyamayacakmışım gibi geliyo kalbim sıkışıyo normalde geçen hafta gitmiştim dr a ama dayanamadım bugün için de randevu aldım 15:30 a hem heyecanlı hem isteksizim korkuyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden
dua edin evham yapmayin kac haftalikken kalp stisi duyuldu

4+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozuldu :KK43: Progestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?

4+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozuldu :KK43: Progestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?
canımmm günümüz aynı bende 4+4 😍 bugün benim keseyi gördü doktor ve şaşırdı görmesine çok erken daha göremeyiz ama bir bakalım dedi minicik bir şey gözüktü. o yüzden normal yani henüz görememiş olması. dr'a ulaşıp tekrar sorabilirsin ilaçla ilgili sorularını. güvendiğin başka hekimlere de danış.

Kafanı dağıtacak şeyler yap salavat çek orgu ör kitap oku doğduğu zamanı hayal et miniğin evham yapıyorsun iyi düşün iyi olsun 😊

Cuma 464 pazar 928 Pazartesi 1392 olur karından gözükmez vajinal görünürdü ona da bakmamış endişe etme düşüklerden dolayı vermiştir

Gunaydin kizlar 🌸
Dünden belli yataktan kafami kaldiramiyorim hiç belirtim yok çok iyiyim çok iyiyim diye herkese soyledim tam 8. Haftada geldi belirti 🥺 inanin kalkip çocuklarima bakamiyorum 6 yasinda ki kizim bulasiklari yikiyor o derce yani..
Nezaman gecer acaba bu sekilde yataklik olmam 😫
Zamana bırakacaksın canım bir doktoruna danış istersen ❤️

progestan dogal bir molakül bir zarari yok dedi doktor hapin.

X